Mit første yngle er i bundfiltrer! RCS eller CRS?

Indsendt af Robot den man, 01/14/2008 - 11:38
Kategori
Andre akvariedyr - Akvariesiden.dk
Forfatter
Ringsted
Hej alle
Det er en lidt sjov historie og der er flere spørgsmål i den så hold tungen lige i munden!
Det startede da jeg faldt for nogle CRS (har allerede RCS) så jeg købte nogen. Da jeg kom hjem flyttede jeg alle mine RCS (på nær en, der formentlig er en han) over i mit 54l akvarie. I dag ser jeg så er der er yngel i mit 12l yngle akvarie (der hvor CRS er, 5 stk, ca 1 cm)! jeg var lykkelig! Men hvornår kan jeg se om det er RCS eller CRS???
Og nu kommer selve problemet fordi jeg har bundfilter i (og har lavet det så jeg kan kigge ind under filtret) da jeg opdager at der svømmer yngel rundt der nede!!! Vil selvfølgelig beholde så meget yngel som muligt så hvad gør jeg ved det? Lige nu har jeg slukket pumpen men ikke taget den ud (vil jo ikke have mine rejer svømmer der ned), hvordan får jeg dem nemmest op? og kan man overhovedet det?
Hvor længe kan jeg have pumpen slukket? HJÆLP HJÆLP HJÆLP!

Kommentarer

Robot man, 01/14/2008 - 16:32 Permalink


Sjovt nok :P
Jeg har haft rejer der er blevet op til 1 cm før jeg opdagede dem i bunden af mit spandfilter :) de så ud til at trives da de var større end det tilbageblivende yngel i akvariet... det er så ikke lige helt den samme sag som et bundfilter... men ved ikke om du ikke blogger for ilt tilførelsen når du slukker for det!!?? tror enten du skal lade filtret kører, eller tage det op og sortere rejerne fra...
Mvh Morten B)
Skrevet af Gordonbutch

Robot tir, 01/15/2008 - 10:59 Permalink


Hehe okay...
jery: jeg har skrevet der inde men var helt desperart efter at rede dem :P
Skrevet af Ringsted

Robot tir, 01/15/2008 - 20:58 Permalink


Hvis det er CRS kan du se det fra de er nyklæggede, det kan jeg på mine. De mindste er 2-3 mm og de har fine hvide striber.
Skrevet af hustler west på

Robot tir, 01/15/2008 - 21:56 Permalink


okay :) så er de helt sikkert rcs :)
Skrevet af Ringsted