Træ akvarie hjemmebyg

Indsendt af Robot den søn, 10/11/2020 - 22:30
Kategori
Gør det selv - Akvariesiden.dk
Forfatter
Jankolding
Hej alle sammen, jeg står og skal igang med et nyt og spændende projekt, jeg vil til at bygge et akvarie i træ, og det eneste jeg ikke kan læse mig til nogen steder er mht. Epoxy og glasfibren jeg skal bruge. Kan man bruge alt, fek.s det til både? Eller skal det være noget specielt jeg skal bruge? Håber nogen her inde har erfaringer med dette, evt. Et decideret produkt og hvor det kan købes.

Selve baljen bliver ikke meget større end ca. 400 L 110x70x60 men da jeg elsker at bygge selv og muligheden for at implantere elementer som skal bruges til bla. Skildpaddernes landdel, er det denne løsning jeg har valgt

Kommentarer

Robot tir, 10/13/2020 - 19:21 Permalink


Jeps, jeg har opnået en del erfaring med at bygge et krydsfinerakvarium og har delt dem her:
http://www.krydsfinerakvarium.dk/
I den størrelse du planlægger skal det kun være fordi du simpelthen ikke kan lade være. Det kan under ingen omstændigheder betale sig økonomisk, hertil er brugte akvarier alt for billige. Selvbyg i krydsfiner begynder først at kunne svare når du kommer over den størrelse der kan købes som standard dvs. større end 1400 liter, eller hvis det ikke kan lade sig gøre at komme ind med et færdiglavet akvarium hvor du vil have det stående. Det sidste gjorde sig gældende i mit tilfælde.

Mvh. Michael Hvidtfeldt
Skrevet af McWearq

Robot tir, 10/13/2020 - 21:00 Permalink


Det er en kombination af at jeg ikke kan lade være, og muligheden for at lave det lige nøjagtig som jeg ønsker det. Tak for links:)
Skrevet af Jankolding

Robot fre, 10/23/2020 - 11:32 Permalink


Held og lykke med projektet, vil du ikke lige opdatere tråden her når du er færdig? er virkelig nysgerrig på hvordan slutresultatet kommer til at se ud ;)
Skrevet af mscott89