En københavner flytter på landet

Postet under : Siden - Akvariesiden Offtopic
Visninger : 55583Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger brib - 03/07-2009 12:56 03/07-2009 12:56
Indlægget er rettet 10/08-2016 09:24 10/08-2016 09:24 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

En københavner flytter på landet - Del 1 af 3

I det herrens år 1988 , besluttede min eks. kone ( hun var ikke eks dengang ) At Albertslund ikke var stedet hvor vores unger (3 stk) skulle vokse op . Nu skulle vi bo på landet.

Min første tanke var : Nu rabler det sgu da helt for hende og jeg satte kløerne i gulvtæppet og sagde : Glem det , hvis du vil bo på landet blir det sgu uden mig . Men nu hører jeg jo til de svage bløde mænd ( sammenlign det med en vandmand der har ligget for længe i solen ) . Så jeg lod mig overtale .

Annonce i avisen .

Den nemmeste måde at undgået at blive taget i måsen rent huslejemæssigt - og den regel gælder også idag er : Søg selv . Så er det dig der vælger og ikke udlejer . I dag skal man holde sig langt væk fra annoncer i DBA olign . Man kan blive taget grusomt i måsen af bolighajerne . ( kontakt evt . Bodil Wagtberg på Lolland kommune , hun har styr på "hajerne"

Vi flytter ind.

Vi fik 11 tilbud via folketidende.dk hvor vi havde indrykket en annonce om bolig ønskes til leje. Den første bolig faldt vi omgående for - en villa fra 1973 nyrenoveret og huslejen var kun 2500.- kr .plus forbrug.

Men det var billigt ifht. de 3700.- kr vi gav i forstæderne .

Så flytter vi skisme .

Efter et par weekender på Lolland hvor vi malede og gjorde rent , fik vi en flink mand til at flytte vores indbo . Han var noget billigere end et officielt flyttefirma. Men også lidt vanskeligere at flytte med . Hans lastbil var beregnet til at køre jernbaneskinner med , og var ikke det mest egnede transportmiddel til almindeligt indbo . Men vi kom da til Lolland kl 23.30 med det meste indbo intakt .

Så ankom vi med fynd - klem og brag

Lastbilen havde en lift på , og da det var mest praktisk at fylde liften inden den blev kørt ned i jordhøjde , gjorde vi selvfølgelig det . Det var så lidt af en fejlberegning . Vinden tog fat i en reol og kylede den tværs igennem soveværelses vinduet .

Vi hilser på naboerne midt om natten .


Sådan en reol der lige smutter igennem en thermorude på en villavej kl midt om natten , går ikke helt uhørt igennem . :-) Så pludselig var vi omringet af vores nye naboer , der var overbevist om at nu var der indbrud-krig - eller hvad ved jeg . :-) Allerede nu anede jeg ordet : towlige køwenhavnere . Men det skulle blive meget værrer .

Oliefyret var taget ned - for nu skulle man jo have økologisk halmvarme . Og det var da også fint nok - men når man har ca 3 plusgrader var det nu ikke det mest spændende jeg har oplevet .


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger MalawiMartin (Inaktiv) - 03/07-2009 13:23 03/07-2009 13:23
fortæl mere ..... heheh

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger ErikLP (Inaktiv) - 03/07-2009 14:18 03/07-2009 14:18
fantastisk - glæder mig til resten af historien :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger Anita (Inaktiv) - 03/07-2009 14:24 03/07-2009 14:24
spændende, fortsæt ....

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger snoopyzrainbow (Inaktiv) - 03/07-2009 14:26 03/07-2009 14:26
Mere,mere!! :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger brib - 03/07-2009 18:53 03/07-2009 18:53
Indlægget er rettet 10/08-2016 09:25 10/08-2016 09:25 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Lollikker er et folkfærd for sig selv . De der tvivler på min påstand , kan læse bogen : De gode - De - onde - og dem fra Lolland .

Som nævnt i del 1 landede vi i et rimeligt pænt villakvarter , hvor folk gik meget op i det med at holde have ( noget med at slå græs og have blomsterbede )
Og da det nærmeste jeg havde været en græskklipper , og andet værktøj , var noget jeg havde set i diverse reklameblade. .For i Albertslund havde vi kun noget der hed asfalt og det skulle ikke vedligeholdes.

Men det gamle ordsprog : Skik følge eller land fly, fik nu en helt ny betydning . I det kvarter så man gerne at hækken og græsset blev trimmet med jævne mellemrum, og gjorde man ikke det . Så skulle man nok få det ind med skeer via bemærkninger som : Nååå kilder græsset ikke under armene - eller Den tidligere ejer havde en flot hæk der hvor dit vildnis står nu .

Nu er jeg jo ikke lige "havetypen" så jeg lod i starten som om at det måtte være nogle fremmede mennesker de talte til . Godt nok havde vi lidt problemer med at finde ungerne i det høje græs når de skulle i seng , men højere var det græs altså heller ikke :-)

Vi får kaniner og flytter .

1 kanin er et kæledyr . 6 kaniner er starten på en farm . Vi startede med en enkelt kanin , som viste sig at være en hun med 6 unger indbygget . Så det var jo smart nok . Køb 7 og betal for 1 . :-)


Efter lidt tid kom der et par uberettigede klager over fluer osv , så nu skulle der ske et eller andet . Vi fandt en 4 længet gård til leje . Den lå så langt ude på landet at de eneste der kom forbi var posten og politiet.

Det var egentligt fredeligt nok , lige bortset fra at vi nu skulle til at holde Angora kaniner og heste . Angora kaniner er nogle yderst venlige dyr , det eneste problem er at de SKAL klippes hver 3 måned . Så Georg Gearløs her lavede et rundt bord , hvor kaninen blev placeret og så kunne man ellers dreje bordet efterhånden som kaninen blev klippet . ( smart system iøvrigt ) Vi købte en masse netbure fra en nedlagt angorafarm på Møn plus diverse klippeudstyr - ørermærkningsudstyr , samt en masse andet der hører til at lave Angora uld .

De der bure skulle jo fra Møn til Lolland , det var lidt af et show i sig selv . 6 bure på taget af en Ford Cortina , og en maks højde på ca 4 meter . Der er jo ikke meget højde at give af når man kun kan passere under broerne med 4.20 . m . . Men hjem kom da både bure -tilbehør plus en ørermærker . En ørermærker er en slags stempel hvor man kan sætte tal og bogstaver i og smøre lidt Tush på , så tager man kaninens øre og presser tangen sammen . Og fra at hedde nuser - hedder den nu N.1203 . Fuck det gør ondt - jeg testede den lige på mig selv ved en fejltagelse , og har nu nummeret : ptg. 1200 tatoveret på undersiden af min arm . :-)

På en gård skal man da have heste - Men det afsnit kommer lidt senere :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger snoopyzrainbow (Inaktiv) - 03/07-2009 19:15 03/07-2009 19:15
*sidder og hopper rundt i sofaen af begejstring* Glæder mig til næste afsnit :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
Bruger brib - 03/07-2009 19:56 03/07-2009 19:56
Indlægget er rettet 10/08-2016 09:27 10/08-2016 09:27 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Vi får den første hest.

De fleste har nok set sådan en Cowboyfilm , hvor hesten er ens trofaste ven , og man bare parkerer den et eller andet sted , hvor den så bliver stående .
'

Her vil jeg vove at påstå : LØGN - LØGN -LØGN

Heste er omvandrende Neurosebomber. Opdager de en sort plastiksæk som ikke har stået på dette sted før - Så nægter de at passere den .

TOT var en lånehest - vi hentede hende i forrygende snestorm på Møn , Jeg havde aldrig haft noget at gøre med "ridedyr" før. Men TOT en venlig Nordbagge fulgte frivilligt med hjem til Lolland .

Jeg må tilstå at jeg ikke anede det mindste om heste - udover hvad de spiste og at de sked en del - ( det kaldte man muge ud ) TOT ankom som tidligere nævnt til Lolland i en forrygende snestorm , og gik pænt og roligt ind i sin boks , hvor der virkelig var kræset op for hende . Men frisk halm plus diverse godbidder - gulerødder osv . Hun var nu en sød pruhbasse . Flink på stald stod der i annoncen .

Hmm . Ja det var hun da . Hun sparkede vores lokale dylæge 20 meter ud i roemarken da han skulle raspe tænder på hende . Hun havde åbenbart et eller andet dyrlægesyndrom :-)

Nå men Tot skulle da "prøvekøres " I min ungdom havde jeg set en masse Cowboyfilm , hvor helten bare fløjter og hans trofaste ganger står 2 meter fra ham . Vi havde fået en ridegjord med til TOT . Det er en slags sele påmonteret 2 jerndimser hvor man kan sætte fødderne ind i . Jeg påmonterede nævnte "ridegjord" Og kastede mig op på min raske ganger ( TOT ) Hesten stod og gloede lidt åndsvagt på mig og man kunne næsten fornemme at den tænkte : HA. ham tar jeg røven på i løbet at ti sekunder . ( faktisk tog det kun 5 sekunder )

Når man køber en bil , så følger der en instruktionsbog med . Til en Pruhhest er der ingen vejledning . Men skidt pyt jeg skulle da op og se hvordan sådan en Pruhest virkede. Så på med ridegjorden og op på ryggen af TOT , og så spadseredede vi ellers i roligt tempo ud af porten på den der 4 længede gård . ( Det var sgu ren Morten Korck) :-) Her stoppede min viden om styregrejer for heste så .

TOT var overbevist om at en roemark var en slags camping for heste . Hun sænkede lige hovedet engang og jeg lå på ryggen og hev efter vejret ( jeg er sikker på at hun grinede ) Efter et par minutter fik jeg vejret igen . Nu er jeg jo ikke lige typen der giver op over for at få slået al luften ud af lungerne . Så da min blålige kulør var skiftet til lyserød igen - så sagde jeg til mig selv : brib . Krikken tar måsen på dig . Op på ridedyret igen .

Jeg følte mig lidt som John Wayne da jeg entrede ridedyret igen . For den opførte sig faktisk helt pænt . Jeg havde lidt problemer med styretøjet , for sådan en hest reagerer ved at man bruger knæ og tøjler som styregrej . Det er ikke ligesom i en bil hvor man har kobling-bremse- speeder . Men efter et stykke tid havde jeg nogenlinde styr på det ( troede jeg ) Pludselig tog fanden ved TOT . Den havde opdaget en blafrende plastiksæk, og så lå jeg pludselig på ryggen med kraftig iltmangel igen .

Enden på min første og eneste ridetur blev : Jeg trak TOT hjem i stalden og der gik hun og hyggede sig til hun blev sendt retur til Møn da foråret komPostet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
Bruger brib - 03/07-2009 19:57 03/07-2009 19:57
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:23 11/02-2012 13:23 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

ups jeg er bange for at det bliver til lidt flere afsnit :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #10
Bruger Bo Jensen (Inaktiv) - 03/07-2009 20:12 03/07-2009 20:12
Brib.. jeg sidder her med tårer i mine øjne og hopper op og ned i stolen af grin.... :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #11
Bruger MalawiMartin (Inaktiv) - 03/07-2009 20:21 03/07-2009 20:21
LOOOOOOL

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #12
Bruger pantera_dk (Inaktiv) - 03/07-2009 20:55 03/07-2009 20:55
ja jeg måtte også lige knibe en tåre da jeg læste det specielt om TOT ... beviser bare min teori om at man godt kan holde hest bare man ikke sidder på dem :P

Men venter med spænding på resten af historien :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #13
Bruger snoopyzrainbow (Inaktiv) - 03/07-2009 21:34 03/07-2009 21:34
Du sku faeme skrive en bog brib.. dét er god underholdning det der :D mere,mere!

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #14
Bruger brib - 03/07-2009 21:43 03/07-2009 21:43
Indlægget er rettet 13/06-2018 10:34 13/06-2018 10:34 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Vi flytter igen.


Gården var blevet lidt for ensom. Så vi besluttede os for at flytte nærmere civilisationen.

Valget faldt på et gods fra 1924 . Huset var kraftigt røgskadet , så vi brugte en del tid på at vaske vægge - lofter osv ned og ellers bare gå igang med at male .

Dyrebestanden var nu udvidet til 4 heste 30 høns og et utal af Moskusænder og gæs . Så det var noget af et flyttelæs vi ankom med .

Godset var på knap 500.m2 ( beboelse ) plus en længe med karlekamre - garage - stalde osv . Riddersalen som vi kaldte den var på ca 100,m2 og fyldt med gamle egetræsmøbler, bla. var en del af møblerne udskåret med scener fra HC. Andersens Æventyr . Huslejen var rimelig og med 11 værelser var der rigeligt med plads .

Stort hus er lig med stort varmeforbrug.

Olietanken var tom da vi flyttede ind , så vi fik hældt 1000.l fyrringsolie på . Der gik kun 10 dage , så var tanken tom . Jeg var sikker på at tanken var utæt og tilkaldte en oliefyrsmontør for lige at få chekket systemet. Men den var god nok . Vi boede nu et sted hvor det kostede 21000 kr pr md at varme op .

Nu er jeg jo ikke helt tabt bag en vogn ( det påstår min eks. svigermor godt nok ) Så jeg fik fat i den lokale smed og spurgte om han ikke kunne lave oliefyret om til brændefyr . Og mod en mindre formue fik vi lavet en slags storm P system og kørte på brænde , som var væsentligt billigere end olie .

Når man forbruger 60m3 brænde årligt , kan man godt forstå at fyrbøderne på de gamle E. lokomotiver blev trætte i armene . Jeg hadede efterhånden det fyr , for det skulle fodres hele tiden .

Vi er ikke alene .

Når man bor i sådan et stort hus er det ikke unormalt at man laver en sommer og vinter afdeling . Vi besluttede os for at lukke "riddersalen" plus nogle af værelserne af . Jeg lånte et bundt Københavnernøgler ( 120 stk ) Og låste af for vinteren . Alle rum der ikke blev benyttet blev låst af .

Allerede første nat startede balladen . Der var en renden op og ned af trappen i Hallen ( det kalder man en stor indgang med vindeltrappe og fløjdøre ) Ungerne panikkede - der blev sparket på de låste døre , og huset kørte helt sin egen spooky verden. Selv slog jeg det hen med at de hørte syner , men da der pludselig startede en Nielfisk støvsuger og fjernsynene tændt og slukkede uden vi havde tændt for dem - Så blev alle døre låst op igen , og vi fik ro .

Gæsterne sov der kun 1 nat .

Min kære broder og hans kone samt yngel havde vi inviteret til at holde sommerferie hos os en uges tid . Tidligt om morgenen efter første overnatning var de forsvundet uden at sig farvel eller andet .Så vi gik jo og tænkte på om vi havde gjort - sagt noget forkert , og ringede dem op senere på dagen . Så fik jeg historien : Omkring midnat var storebror vågnet ved lyden af et grædende barn , og da der ikke var småbørn i huset på det tidspunkt var han gået en lille runde og lyttet igennem dørene for at finde ud af hvor lyden kom fra . Han fik dog ikke løst mysteriet, men var til gengæld blevet så skræmt at han havde vækket familien og de var kørt retur til Jylland .

Senere har jeg været på lokalhistorisk arkiv og på kirkegården - her viser det sig at godset brændte ned i 1922 og en dreng på 3 år omkom i flammerne . Om det har været ham der søgte trøst ved jeg ikke - Men storebror kom aldrig mere på besøg hos os mens vi boede der :-)

Nu er det jeg tænker på : Gad vide om man kan lave et firma der hedder : Rent a Ghost - and keep the family away :-)

Fortsættelse følger :

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #15
Bruger snoopyzrainbow (Inaktiv) - 03/07-2009 22:09 03/07-2009 22:09
Spoooooooky...

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #16
Bruger Aarupianeren (Inaktiv) - 03/07-2009 22:24 03/07-2009 22:24
lyder da som en mulighed med det der firma :D ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #17
Bruger jery (Inaktiv) - 03/07-2009 23:03 03/07-2009 23:03
Hvor blev angorakaninerne af?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #18
Bruger brib - 03/07-2009 23:20 03/07-2009 23:20
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:26 11/02-2012 13:26 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

#17 : Agorakaninerne er en selvstændig historie . Den skal nok komme senere . :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #19
Bruger brib - 03/07-2009 23:20 03/07-2009 23:20
Indlægget er rettet 09/08-2016 21:56 09/08-2016 21:56 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Edit - Beklager - tråden er ude af kontest .

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #20
Bruger snoopyzrainbow (Inaktiv) - 03/07-2009 23:24 03/07-2009 23:24
*doh* *doh* Er færdig af grin her :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #21
Bruger jery (Inaktiv) - 03/07-2009 23:28 03/07-2009 23:28
Hmmmm - jeg begynder at ane, hvorfor ex'en blev ex.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #22
Bruger brib - 03/07-2009 23:33 03/07-2009 23:33
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:27 11/02-2012 13:27 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

jery skrev :
Hmmmm - jeg begynder at ane, hvorfor ex'en blev ex.


Jeg er da ellers enhver svigermors mareridt :-)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #23
Bruger Aarupianeren (Inaktiv) - 03/07-2009 23:45 03/07-2009 23:45
de her tråde burde der altså være nogle flere af :) de er jo vildt underholdende :D :P men jeg tror sq ik at jeg havde taget det der med fjerkræende så pænt. :o Jeg tror nærmere at jeg havde nok skudt hele lordtet ;( :D ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #24
Bruger stony68 (Inaktiv) - 04/07-2009 11:25 04/07-2009 11:25
kom nu mere mere hi hi

hilsen marianne :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #25
Bruger jery (Inaktiv) - 04/07-2009 11:31 04/07-2009 11:31
Bribbermand - hvornår flyttede I til Albertslund?
Vi boede i Vallensbæk til 87, og der var jo ingen butikker, så vi brugte Albertslundcenteret. Vi har nok stået i samme
kø hos Albertsen, købt sokker samtidig hos Mr.&Miss, spist på samme tid i Miks-Biks etc.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #26
Bruger brib - 04/07-2009 13:42 04/07-2009 13:42
Indlægget er rettet 09/08-2016 21:58 09/08-2016 21:58 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Edit - Beklager - Tråden er ude af kontest .


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #27
Bruger heller (Inaktiv) - 04/07-2009 18:04 04/07-2009 18:04
Ha ha - Ihh hvor er det altså morsomt :D

Jeg boede i Godthåbsparken og altså Brib - Hedemarken var et røverkvarter *doh*

Har også arbejdet i Rørbæk supermarked i slagerafd. ;) Det må have været omkring 1977 - gad vide om vi har spist varm leverpostej sammen i frokostpausen.

Og så hedder fru Wagtberg altså Kirsten - hende har jeg også været kollega med :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #28
Bruger søren86 (Inaktiv) - 04/07-2009 19:10 04/07-2009 19:10
ha ha... noget af en fortælling.. det næsten som julekalender :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #29
Bruger brib - 04/07-2009 21:54 04/07-2009 21:54
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:28 11/02-2012 13:28 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

heller skrev :
Ha ha - Ihh hvor er det altså morsomt :D

Jeg boede i Godthåbsparken og altså Brib - Hedemarken var et røverkvarter *doh*

Har også arbejdet i Rørbæk supermarked i slagerafd. ;) Det må have været omkring 1977 - gad vide om vi har spist varm leverpostej sammen i frokostpausen.

Og så hedder fru Wagtberg altså Kirsten - hende har jeg også været kollega med :)


Jeg blev udlært i Rørbæk supermarked i 1978 - Så vi har helt sikkert spist lun leverpostej på friskbagt sigtebrød sammen :-)

Verden er godt nok lille :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #30
Bruger brib - 04/07-2009 22:21 04/07-2009 22:21
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:29 11/02-2012 13:29 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Næste indlæg er igang i word pad . Det fylder lidt rigeligt og da jeg helst ikke vil have time out bliver det først lagt op når jeg er færdig .

Men her kommer der en vejledning i hvordan man laver sin egen angora kaninfarm - bla . med tips og tricks , samt måder man ikke skal holde den slags dyr på - slagteanvisning medfølger også - samt nemme retter med kaninkød - anvisning om hvordan man overbeviser sine unger om at det ikke er kaninkød de spiser. Og sidst men ikke mindst hvordan man giver kunstigt åndedrædt på nyfødte kanin unger . :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #31
Bruger søren86 (Inaktiv) - 04/07-2009 22:27 04/07-2009 22:27
haha.. venter spændt brib

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #32
Bruger heller (Inaktiv) - 04/07-2009 22:39 04/07-2009 22:39
Ja verden er godt nok lille :)

Det er helt rigtigt det med lun leverpostej på sigtebrød :P og til dessert en chokoladehæl ( mint )
Har også arbejdet i Glostrupcentret i en modebutik, hvor jeg hjalp lidt til.

Var selv lidt en hestepige men interessen holdt ikke så længe - og kan ikke huske en Tina :|

Gik på Roholmsskolen og i fritiden i Kernehuset og friluftsbadet i Godthåbsparken.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #33
Bruger brib - 05/07-2009 11:36 05/07-2009 11:36
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:30 11/02-2012 13:30 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

#32: Kernehuset besøgte jeg ofte - Min storebror - Svend var udsmider - dørvogter . 2 gange smed den møgunge mig ud - der var ikke så mange familiemæssige følelser dengang :-)

Men Svend var da med på en plade der lå på Dansktoppen i mange mange uger ( Hucklebuck rock ) Han havde en svaghed for remoulade , så han bestilte altid 1 gang fritter og 2 gange remoulade - Så han fik øgenavnet : Remoulade svend :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #34
Bruger heller (Inaktiv) - 05/07-2009 13:04 05/07-2009 13:04
#33

Hmm synes der er noget der ringer med det Remolade Svend *uhh*

Gik han sammen med en klike fra Hedemarken, der kom og terroriserede Kærnehuset ?? Var kortvariog kæreste med en fra den gruppe, men kan ikke huske hans navn B)
Der var også en fyr, som fik knoglekræft ?? i den gruppe.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #35
Bruger heller (Inaktiv) - 05/07-2009 13:04 05/07-2009 13:04
#33

Hmm synes der er noget der ringer med det Remolade Svend *uhh*

Gik han sammen med en klike fra Hedemarken, der kom og terroriserede Kærnehuset ?? Var kortvariog kæreste med en fra den gruppe, men kan ikke huske hans navn B)
Der var også en fyr, som fik knoglekræft ?? i den gruppe.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #36
Bruger brib - 05/07-2009 13:37 05/07-2009 13:37
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:31 11/02-2012 13:31 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

#: 34 : Dengang kaldte de sig 2620 og var nogle værre rødder . Siden blev de aflæggere af Black cheaps . Men i dag er han jo en halvgammel knægt der passer sit arbejde og har en hulens bunke unger samt børnebørn - Så han er faldet lidt af på den .

Men lidt ballademager er der nu i ham endnu. For et par år siden hjalp jeg ham et par dage med at køre varer for et vinfima . Vi skulle selvfølgelig ind på Strøget og det var i myldretiden. Mens vi var inde i en forretning med varer , var der en nakoman der mente at hans lastbil var et : Tag selv bord . Storebror ( han vejede dengang 150 kg ) Lukkede lynhurtigt liften op , og den stakkels mand var spærret inde i kassen . Og så fik han en røvfuld der ville noget . Jeg har aldrig slået på et andet menneske . så jeg var ret chokeret . 'Storebror var totalt upåvirket af episoden . Og vi fortsatte med at læsse af de forskellige steder .

Da ruten næsten var overstået , kom der en cyklist ala Bjarne Ris typen forbi , han mente at han havde eneret til at køre cykel på strøget , og følte sig åbenbart provokeret af den der lastbil - Så han lossede lige en bule i den ene sidedør.

Storebror fjøj ud af bilen og tog ham i hoved og mås , og smed cyklen i hovedet på ham ( mener at kunne huske han lige brækkede tuden på ham inden ) Så tog han cykel - samt cyklist og lossede ham af i en port omkring Nørregade bolcher .

Storebror har ikke været et af Guds bedste børn . Men han har bestemt også mange gode sider . Brænder lokummet er han den første på stedet til at hjælpe .


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #37
Bruger heller (Inaktiv) - 05/07-2009 16:28 05/07-2009 16:28
Det kan man bare se - vi kan nok bruge timer på at snakke gamle dage, men den skal vi vist tage næste gang vi ses ;)

Tror vi alle venter på fortsættelsen af fortællingen :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #38
Bruger Villads (Inaktiv) - 05/07-2009 18:17 05/07-2009 18:17
Indlægget er rettet 05/07-2009 18:19 05/07-2009 18:19 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Black cheaps = Sorte fårre *blink* *blink* *blink* :D
Hvad er det for nogle ka'le.De må ha' været mange!

Arhhhhh undskyld Brian,du må videre med den gode historie,men husk,jeg holder øje med dig. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #39
Bruger heller (Inaktiv) - 08/07-2009 19:52 08/07-2009 19:52
Hmmm hvad sker der med den fortsættelse B)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #40
Bruger brib - 08/07-2009 20:04 08/07-2009 20:04
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:36 11/02-2012 13:36 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

heller skrev :
Hmmm hvad sker der med den fortsættelse B)


Fortsættelsen skal nok komme - Min poetiske "muse" er bare ude af drift pt . Den møghæk og græsplænerne tager al min tid , plus jeg er mindst 1000 l. vandskift bagud .

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #41
Bruger Villads (Inaktiv) - 09/07-2009 03:26 09/07-2009 03:26
Nedlæg hækken og græsplænen så du kan koncentrere dig om guppyerne og underholdningen af alle os på AS. :)

Jeg har hørt der kører nogen englændere rundt og laver asfaltarbejde for folk.Det var måske noget?

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #42
Bruger brib - 09/07-2009 13:25 09/07-2009 13:25
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:36 11/02-2012 13:36 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Den gider ikke tage min artikel - kan den være for lang ?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #43
Bruger TheViking (Inaktiv) - 09/07-2009 21:43 09/07-2009 21:43
Hvornår kommer fortsættelsen???? *blink*
Sidder og krøller tæer, fordi der ikke er sket noget endnu. :P :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #44
Bruger Luna (Inaktiv) - 10/07-2009 08:53 10/07-2009 08:53
Dejligt at være tilbage... Som altid får du gang i mine lattermuskler Bribs. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #45
Bruger brib - 10/07-2009 09:11 10/07-2009 09:11
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:38 11/02-2012 13:38 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Jeg har sendt indlægget videre til kviller , for jeg får hele tiden en databasefejl når jeg prøver at uploade .


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #46
Bruger Luna (Inaktiv) - 10/07-2009 09:15 10/07-2009 09:15
Indlægget er rettet 10/07-2009 09:16 10/07-2009 09:16 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Glæder os bare til fortsættelsen så. :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #47
Bruger Downwindz (Inaktiv) - 10/07-2009 12:57 10/07-2009 12:57
Jeg stemmer da også klart for en roman... Du har sgu oplevet en del ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #48
Bruger gjøltrold (Inaktiv) - 10/07-2009 23:46 10/07-2009 23:46
He he Brib, god underholdning!
Den med elhegnet fik lige nogle få grå til at snurre.
På mit arbejde skulle vi for nogle år siden bruge en beholder til noget afprøvningshaløjsa, og min far og undertegnede havde fået lov at hente et stort glasfibertrug ved en lokal bonde, velankommen ser vi at vi skal vade ind over et elhegn for at hente baljen, allerede der begynder min far at bruge ord der ikke hører sig til her (han kan forbavsende mange) han er ikke glad for strøm, men ved at stå på tæer kan han lige skræve ind over, vi får fat i truget, der viser sig at være helvedes tung og fuld af vand, vi får det tømt og godt våde og prustende får vi det bakset hen mod hegnet, nu er jeg lidt højere end min far og jeg kommer fint over hegnet, men det der med at stå på tæer med noget tungt i armene samtidig med at man skal skræve over et hegn fungerer ikke helt for min stakkels fader he he! når man så ovenikøbet er bladdervåd udebliver resultatet ikke, han stikker i et vræl der er en operasanger værdig da han let og elegant sætter sig overskrævs på hegnet, i sådan et tilfælde er det jo svært ikke at grine, hvilket ikke lige gjorde far søn forholdet særlig godt resten af dagen.
Det kan godt være du har følt dig som John Wayne, min far lignede ham

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #49
Bruger Andreas-Skjæmt (Inaktiv) - 11/07-2009 00:13 11/07-2009 00:13
Det er fandme humor på højt plan, det her!

:D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #50
Udvikler Sponsor Kviller - 11/07-2009 01:18 11/07-2009 01:18
Sådan holder man Angora kaniner

Jeg har holdt mange dyr i årenes løb . Der har været de sædvanlige som : Marsvin - Hamstre - fugle - plus enkelte krybdyr .

Men min favorit har nok været Angora kaninen . Et sødt - blødt , og ualmindeligt venligt dyr . Eneste bagdel : DE skal klippes og helst hver anden måned .

Efter at have hentet specielle bure til Angora kaninerne( se tidligere indlæg ) Fik vi stablet en lille angorafarm på benene . Benene er nu nok så meget sagt , for burene hang ned fra loftet i stålwirere.

Det er ikke så smart at en langhåret kanin er smurt ind i pis og lort , så burene de boede i var kun med netbund i.

Så skulle der bare laves angorauld - 6 bure hentet på Møn plus de 4 bure vi havde i forvejen . 'Altså 10 bure hængende i Wirere hængende ned fra loftet i stalden .

Hannerne gik i deres egen gulvfold , ( vi kaldte det for bøsse afdelingen ) :-)

Alle hunburene var forsynet med et lille trækasse , hvor hunnen kunne føde og passe sine unger . Vi læste bøger i lange baner om hvordan man gjorde med specielt Angora kaniner.

Alt kører efter forskriftene . Hunnerne blive alle parret samme dag , med forskellige hanner . Fordelen ved denne masse parring er et alle unger kommer samtidig .

Nogle af hunnerne fik kun 2-3 unger og en enkelt fik 13 . Så vi miksede ungerne godt med halmen fra de hunner der kun havde fået få unger og så tog den fremmede hun imod de nye unger uden problemer .

Der går ca 63 dage fra en kanin bliver parret og til den føder. Ungerne er nøgne og totalt afhængige af deres mor i de første 3-4 uger. Det med gènerne er næsten som med Guppyerne - altså de forskellige farver er dominerende overfor hinanden , og man kan dermed ved korrekt sammensætning ( parring ) af han og hun - næsten selv bestemme farverne.

Som tidligere nævnt er Angorakaniner yderst venlige, der var dog en enkelt lille satan der bed mig groft og grundigt i hånden , så jeg sad 4 timer på skadestuen med hånden pakket ind i kaffefiltre . Men 4 sting efter var hånden som ny igen . Og kaninen smagte udemærket :-)

Vi startede op med 10 hunner og 4 hanner - Farvemæssigt havde vi valgt : Vildtfarvet ( den er dominans overfor næsten alle farver ) Sort ( som også er kraftigt dominerende ) Og så ellers en rød - samt en blend ( blend er en blanding af samtlige farver og afkommet kan give hvad som helst farvemæssigt ) Altså er vi ovre i næsten samme farvekoder som hos Guppopdrætterens farvekoder - xxx er - yeeer osv.

Så skal der parres kaninerSelve parringen er hurtigt overstået . Man sætter hunnen ned i hanburet ( aldrig omvendt så får hannen røvfuld ) Jeg tror personligt at sådan engang kanin sex er speciel , for hannen besvimer et par sekunder efter parringen er udført . ( jeg har prøvet noget der ligner - men det var fordi jeg røg ud af sengen ) Nu er det her jo en pæn og anstændig side - så det vil jeg ikke komme nærmere ind på :-)Man gentager parringen efter et par timer for at være sikker på at den er ok .


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #51
Bruger brib - 11/07-2009 10:24 11/07-2009 10:24
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:32 11/02-2012 13:32 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Mit forhold til elhegn har nu efter 14 år ikke ændret sig ret meget .

Efter at Mikkelrævemutter plus 3 hvalpe besøgte hønsegården lavede jeg lige en enkelt tråd med strøm på i 20. cm `s højde . Selve generatoren ( den omtalte elefantbørge ) havde ikke været benyttet i nogle år , så den fik jeg da lige testet igen , og jo den virkede fint på hegnstesteren ( 10.0000 volt - men med 0.2 ampere ) Dvs . Der er mange volt på - men man dør altså ikke af at røre ved tråden . ( men kan ufrivilligt komme til at pisse i bukserne hvis man rører tråden, men det er kun et spørgsmål om vasketøj )

Elhegnet virkede fint - selv brændenælderne i hønsegården blev svedet af .

Hønsenes udgang til de frie arealer , forgår via en ganske almindelig hoveddør . Så jeg har bare ført Elhegnet rundt om dørkarmen med de lovbefalede isolatorer . Det jeg ikke lige havde taget højde for var : Normalt bliver krææene lukket ind kl ca 22.30 på denne årstid , og der er altid mindst 2 høner der ikke fatter det er sengetid når solen går ned . Så dem plejer jeg lige at står i døren og vente på , så der kan blive lukket af .

Mens jeg venter står jeg i dørkarmen og venter på at solen går helt ned og det passer de 2 madammer at skride i seng .

Så jeg stillede mig som sædvanligt op af dørkarmen , samtidig med at jeg bad de to damer om de ikke nok gad smutte i seng , så jeg kunne få lukket af .

Elhegnet tænder via en censor , og det sker omkring solnedgang , så mens jeg pænt stod og ventede på at de 2 hønsepiger skred i seng - Så tændte hegnet pludselig . Jeg stod lænet med ryggen op af tråden , da jeg fik noget der lignede et spark i hele kroppen .

Systemet virkede altså optimalt , og jeg lagde mit tøj til vask . :-)


Nu har jeg stillet lidt på censoren så den ikke reagerer før det er næsten mørkt .

Igen lærte jeg så en anelse om både el og hvad lux betyder :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #52
Bruger Fam.Krebs (Inaktiv) - 14/07-2009 07:44 14/07-2009 07:44
Damn Bribberman, pragtfuld læsning - regning på kleenex kommer med posten en af de nærmeste dage :P

Den med TOT får mig til at tænke på dengang min far absolut ville køretræne min smukke hoppe - seletøjet på, ingen probs - det havde hun prøvet flere gange, men min højtelskede far havde ikke lige taget med i sine overvejelser at den unge dame var ekstrem krydskilden!! - så da han stillede sig klar bagved hende og smed tøjler over krydset, så den de ikke kom i hendes bagben, eksploderede den unge dame lige lodret og med far efter sig jordede hun ALT og stoppede først, da den gamle landede i havdedammen - hvor hun stod med hovedet på skrå og prustede blidt ned mod ham :D :D

- mine søskende og jeg gav far en fjollerbak (fjordhest/nordbakker) i fødselsdagsgave, da han fyldte 60 - pragtfuld hoppe, absolut med egen vilje - kun mig, der kunne ride den - blev bevist adskillige gange, bla. da en prof rytter mente hun kunne tæmme hende - det kostede 2 nye gjorde, da damen sprang dem!!

- min dejlige mor elskede hestene over alt på jorden, men ovennævnte fjollerbakke havde en meget aggresiv fremtoning - kom man ind i folden, jordede hun hen til een og stoppede brat - 20 cm foran dig!! Det gjorde hun også, da mor kom ind i folden - mor gav et brøl og vendte om, over hegnet kunne hun ikke komme, så hun ville smutte under - havde det mest afskyelige ondskabsfulde elefanthegn - men da hun var halvvejs under skød hun rumpetten i vejret og fik jordens største rap, og det gentog hun så lige et par gange til vi fik hende væltet rundt *doh*

- en dag fik vi besøg af en mand fra det lokale elselskab, de skulle grave luftledningerne ned og gik rundt ved div lodsejere for at se hvor meget de skulle erstatte - han spurgte om det var ok, at gå ind på folden til hestene og selvf - de er jo fredelige nok. Min lille hyp var nu vokset til en meget stor hyp på 1.75 i stg (over ryggen) og hegnet hævet derefter!! Den søde mand ville skræve over hegnet (stadig det hidsige elefantnowet) men nåede kun over med det ene ben, hvorefter vi fra køkkenvinduet kunne se ham øve sig i heftig Riverdance - behøver jeg sige, at tårerene trillede - hos os ikke mindst :D :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #53
Bruger kim j (Inaktiv) - 01/08-2009 09:03 01/08-2009 09:03
Er der nogle der ved om der er kommet en ny tråd eller noget med brib/s rigtig gode historie, en Københanver flytter på landet.
eller om den gik kold i #45.
Mvh kim j.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #54
Bruger brib - 01/08-2009 11:13 01/08-2009 11:13
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:33 11/02-2012 13:33 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

kim j skrev :
Er der nogle der ved om der er kommet en ny tråd eller noget med brib/s rigtig gode historie, en Københanver flytter på landet.
eller om den gik kold i #45.
Mvh kim j.


Jeg blev lige nedlagt af influenza , men er ved at være skriveklar igen :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #55
Bruger Amin (Inaktiv) - 01/08-2009 11:56 01/08-2009 11:56
#54
Ej Brib, tag fat i elhegnet med begge hænder, og influenzaen skal nok kureres - vi venter altså spændt på resten af historien :D :P :D Denne tråd ryger sgu lige i mine favoritter B)

Med venlig hilsen,
Othman Amin

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #56
Bruger brib - 01/08-2009 12:11 01/08-2009 12:11
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:34 11/02-2012 13:34 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Angora kaniner del : 1

Sådan holder man Angora kaniner

Jeg har holdt mange dyr i årenes løb . Der har været de sædvanlige som : Marsvin - Hamstre - fugle - plus enkelte krybdyr .

Men min favorit har nok været Angora kaninen . Et sødt - blødt , og ualmindeligt venligt dyr . Eneste bagdel : DE skal klippes og helst hver anden måned .

Efter at have hentet specielle bure til Angora kaninerne( se tidligere indlæg ) Fik vi stablet en lille angorafarm på benene . Benene er nu nok så meget sagt , for burene hang ned fra loftet i stålwirere.

Det er ikke så smart at en langhåret kanin er smurt ind i pis og lort , så burene de boede i var kun med netbund i.

Så skulle der bare laves angorauld - 6 bure hentet på Møn plus de 4 bure vi havde i forvejen . 'Altså 10 bure hængende i Wirere hængende ned fra loftet i stalden .

Hannerne gik i deres egen gulvfold , ( vi kaldte det for bøsse afdelingen ) :-)

Alle hunburene var forsynet med et lille trækasse , hvor hunnen kunne føde og passe sine unger . Vi læste bøger i lange baner om hvordan man gjorde med specielt Angora kaniner.

Alt kører efter forskriftene . Hunnerne blive alle parret samme dag , med forskellige hanner . Fordelen ved denne masse parring er et alle unger kommer samtidig .

Nogle af hunnerne fik kun 2-3 unger og en enkelt fik 13 . Så vi miksede ungerne godt med halmen fra de hunner der kun havde fået få unger og så tog den fremmede hun imod de nye unger uden problemer .

Der går ca 63 dage fra en kanin bliver parret og til den føder. Ungerne er nøgne og totalt afhængige af deres mor i de første 3-4 uger. Det med gènerne er næsten som med Guppyerne - altså de forskellige farver er dominerende overfor hinanden , og man kan dermed ved korrekt sammensætning ( parring ) af han og hun - næsten selv bestemme farverne.

Som tidligere nævnt er Angorakaniner yderst venlige, der var dog en enkelt lille satan der bed mig groft og grundigt i hånden , så jeg sad 4 timer på skadestuen med hånden pakket ind i kaffefiltre . Men 4 sting efter var hånden som ny igen . Og kaninen smagte udemærket :-)

Vi startede op med 10 hunner og 4 hanner - Farvemæssigt havde vi valgt : Vildtfarvet ( den er dominans overfor næsten alle farver ) Sort ( som også er kraftigt dominerende ) Og så ellers en rød - samt en blend ( blend er en blanding af samtlige farver og afkommet kan give hvad som helst farvemæssigt ) Altså er vi ovre i næsten samme farvekoder som hos Guppopdrætterens farvekoder - xxx er - yeeer osv.

Så skal der parres kaninerSelve parringen er hurtigt overstået . Man sætter hunnen ned i hanburet ( aldrig omvendt så får hannen røvfuld ) Jeg tror personligt at sådan engang kanin sex er speciel , for hannen besvimer et par sekunder efter parringen er udført . ( jeg har prøvet noget der ligner - men det var fordi jeg røg ud af sengen ) Nu er det her jo en pæn og anstændig side - så det vil jeg ikke komme nærmere ind på :-)Man gentager parringen efter et par timer for at være sikker på at den er ok .Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #57
Bruger brib - 01/08-2009 12:13 01/08-2009 12:13
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:35 11/02-2012 13:35 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Angora kaniner del 2 :

Så kommer der unger


Om morgenen efter 63 dage , hvavde vi kaninunger i læssevis . Nogle havde født 5-10 unger ( en enkelt 13 ) Men der var gået noget helt galt . Ungerne ( nogle af dem havde hængt fat i patterne på hunnerne ) og var røget igennem netbunden i buret . Det stod der altså ikke noget i bogen om opdrædt af kaniner. Så vi prøvede os frem .

Fruen var ikke stået op endnu og jeg stod med 8 stive og meget kolde kaninunger .

Livredende førstehjælp til kaninunger


Som nævnt skal man give ungerne varme , og den eneste form for varme jeg kunne tilbyde , var at tage de kolde og ret stive kaninunger, og smide dem ind til min daværende hustru som stadig lå i sengen .

Ungerne blev placeret under armhuler og andre varme genstande som Bryster :-) Og sandelig om de små kræ ikke livede op og overlevede alle som en . ( i mit næste liv vil jeg også fødes på gulvet og lægges under en varm babs ) *SF* . Vi gentog parringen efter nogle mdr .


Vi klipper kaniner


Nu var vi efterhånden nået op på at have et par hundrede kaniner , og som tidligere nævnt skal de jo klippes efter et par mdr . Schweiz var på det tidspunkt storaftagere af angora uld . Så vi lavede vores egen lille klippestation

klippebordet var lavet af en cirkulær spånplade hvor jeg havde sat en stump gulvtæppe på - monteret på en kontorstol - med et stykke vandrør - så man kunne justere højden . Klippe udstyret havde vi fået billigt med fra Møn incl . ørermørkningsudstyr osv . Vi havde jo smugtrænet på et par af de voksne kaniner i forvejen og en opdrætter havde vist hvordan man klipper kaniner.. Så vi syntes selv at det her var ren leg .

De første 2 kaniner blev nydelige - Lignede nyklippede får - og specielt omkring babserne skal man være omhyggelig med klipperen , for jeg tror godt de fleste kan forestille sig at det er yderst ubehageligt at få klippet en brystvorte af . De første 6 kaniner blev klippet - og så startede problemerne . Vores arme blev ømme som bylder - Det var jo totalt uvandte stillinger - muskler der pludselig skulle aktiveres . Så vi holdt en lille pause - Vi manglede jo trods alt kun ca 80 kaniner der skulle klippes . Efter et par uger var vi nået igennem den første flok der var nyklippede.

Nu var ungerne efterhånden så store at de også skulle klippes - Og så begyndte det at ligne arbejde . For det første var burene blevet alt for små til de mange små nuserbasser , så jeg begyndte at lave gulvfolde ude i stalden. VoresSkoda 105 ( en bil ) havde efterhånden fragtet så mange kaninpiller - gulerødder, og korn at den lignede en minitraktor . Det korn der var røget ud af sækkene under transporten , var begyndt at spirre på gulvmåtterne i bilen ( Det blev skisme helt landligt ) :-) Forestil jeg sådan en grøn krumme skoda med vildtvoksende græs - Ungerne droppede bilkørslen og tog skolebussen istedet ( jeg har en formodning om at de var lidt flove over vores bil )

Angoraulden er værdiløs

Efter at have samlet en del kilo Angora uld og sorteret det i forskellige klasser , som er lidt vanskelig at skrive om her , men for at få et lille overblik , er klasserne : Dækshår- inderuld - underuld- samt det helt fine førstegangsuld ( fra kaniner under 4 mdr ) Så var der en eller anden idiot der ødelagde hele markedet for salg af Angoruld fra Danmark . Vedkommende ( de var 3 avlere ) Solgte uld fra krydsninger og dermed sagde Schweitzerne : Nej tak til angora uld fra Danmark .

Nu stod vi med en hulens bunke usælgelig uld - Vores arme var smadrede af at klippe kaniner - og vores bil lignede en udragneret grøntsags bus . Ulden gravede vi ned i møddingen


Vi slagter kaniner


I alle bøger om kaniner består de 90 % af siderne af instruktioner om hvordan man holder kaniner , og de sidste 10 % om hvordan man slagter og tilbereder dem .

Man tager kaninen i bagbenene og slår den hårdt i nakken med et tungt instrument : ( For de sarte sjæle : den dør omgående ) Kaninen spændes op i 2 stkykker snor i bagbenene med hovedet nedaf og bugen udaf .

Så tager man en skarp kniv og starter med at frigøre skindet ved bagbenene og laver et Y snit fra bagben til forben , hvorefter man har en kanin uden tøj . Herefter går resten som hånd i handske - man åbner kaninen med en skarp kniv og sætter 2 fingre på urinblæren og skærer den væk . Et par fingre bagom pelsen og indvolde samt alt andet ligger nu inde i den afpelsede kanin og når man skærer hovedet af - er der kun det rene kød tilbage .

Det her var hvordan man ifølge kaninbogen officielt gør .

Jeg havde ikke prøvet det her før, så efter et par årgangsøl fra Wibroe gik eksen og jeg igang og fulgte instruktionsbogen nøje . Jeg nappede en af de slagteklare og baskede den en i nakken med en stump vandrør. Eksen der stod med bogen og burde instruere mig stod og brækkede sig i møddingen ( Tak for hjælpen ) :-) Nu var jeg på egen hånd , eksen fik meget passende hovedpine efter at have tømt sit maveindhold . Men nu skulle der altså slagtes koste hvad det ville ( jeg havde det sgu det sgu heller ikke for godt med det projekt der )

Men så fandt jeg ud af noget spøjst : For at holde nerverne i ro - så drak jeg da bare en af de der stærke årgangsøl pr kanin jeg slagtede . Efter 14-15 kaniner havde jeg skåret lige så mange gange i mig selv som i kaninerne . Så slagtningen blev stoppet for den dag . Et par dage efter startede jeg op igen uden øl og nu havde jeg fint styr på hvordan man slagtede kaniner .


Fortsættelse følger :

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #58
Bruger brib - 01/08-2009 12:35 01/08-2009 12:35
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:37 11/02-2012 13:37 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Angora kaniner del 3 :

Efter at have slagtet næsten hele bestanden af kaniner - Renset dem og ( købt 2 brugte frysere ) Havde vi et afsætningsproblem.

Vores 3 unger havde lugtet lunten og kunne nu tydeligt genkende om de fik serveret kanin-and-gås osv. Og kaninerne ville de altså godt nok ikke spise .

Så i det lokale supermarked satte jeg en annonce op : 3 grydeklare kaniner kr 100.- Dog uden der kom nogle kunder af den grund.

Som tidligere nævnt boede vi på en 4 længet gård hvor kun posten og politiet kom, vejen var blind , så det var ikke ligefrem hver dag vi så fremmede .

Men en dag skete der noget - En stor flot BMW på diplomat nummerplader kom trillende ind i gården. Det var en Englænder som havde set den lille annonce oppe i det lokale supermarked ( nærmere en landhandel ) Manden tømte begge frysere, for nu havde han været land og rige rundt for at få fat i slagte kaniner. Og var helt overstadig over at han pludselig kunne købe ca 200 færdige kaniner.

Så sådan endte vores kanin eventyr. Næste gang jeg skal forsøge mig med dyreproduktion , vil jeg nok undersøge om der er marked for det .

Vi beholdt dog 2 kaniner , men da det var en han og en hun , var vi tæt på at begå den samme brøler. Så de blev foræret væk. :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #59
Bruger brib - 01/08-2009 18:02 01/08-2009 18:02
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:39 11/02-2012 13:39 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Hvorfor man ikke holder Dværgpungeflyve egern på 3 sal følger . senere. :-)

Hvorfor man ikke laver ordentlige bure til Canadiske jordegern kommer der også lidt om .

80 lille vandsalamandre på fri fod - samt en moder med hjertestop , kan også komme til at figurere i denne tråd . :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #60
Superbruger jacob - 01/08-2009 18:11 01/08-2009 18:11
Nu har jeg snart boet på landet (Jylland) i et år, men har altså slet ikke oplevet noget i stil med Brib´s historier..Glæder mig til at læse mere :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #61
Bruger Villads (Inaktiv) - 01/08-2009 18:16 01/08-2009 18:16
Tak for sangen Brib - ser frem til næste vers. :D

Jakob måske hvis du opsøger en tilflytter fra Kbh og ridser lidt i lakken,vil du finde ud af at der ligger guld under overfladen. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #62
Bruger brib - 01/08-2009 21:10 01/08-2009 21:10
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:40 11/02-2012 13:40 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Dette indlæg burde egentlig hedde : Lidt om hvepse - Og lær Riverdance på under 5 minutter.

For et par år siden havde vi et rigtigt grumt Hvepseår. Og da jeg er overfølsom for de stikkende kræ, havde fruen set et smart trick til at lave en hvepsefælde. Metoden var simpel, man skærer toppen af en 2. liters sodavansflaske , fylder noget sød saft i flasken og sætter den afskårne top af flasken omvendt ned i flasken igen . Systemet var genialt . På få timer havde vi fanget mindst 200 Hvepse og bier.

Nu var i et godt stykke henne i August md. Og her begynder Hvepsene at blive lidt mopsede og bierne begynder at sværme for at finde nye boer.

Vi kørte op i byen for at handle , og da vi kom hjem synes jeg godt nok der så ret levende ud omkring vores bopæl. På afstand lignede det en mega stor myggesværm der nærmest blokerede vores indkørsel, men ved nærmere eftersyn viste det sig at være en bisværm der havde opdaget den ellers roste Hvepsefælde. Og jeg kan godt love for at der var mange . Indkørslen var sort af stikkende kræ. Fruen er ret "kold" over for bier osv. Så hun gik igennem sværmen åbnede døren og gik ind uden der skete noget som helst.

Jeg har en formodning om at bier kan lugte angstens sved, for lige så snart jeg steg ud af bilen , havde de stikkende satanner nakket mig 12 gange. Så jeg slugte en håndfuld antihistaminer og lå på sofaen og led resten af dagen.

Nu er der sikkert en eller anden der spørger hvad bier og hvepse har med Riverdance at gøre. Svaret er simpelt: Når jeg slår græs er det altid stensikkert at et af de møgkræ forfølger mig , så jeg smider græsslåmaskine - hækkeklipper og stepper rundt som en der har fået et epeleptisk anfald. Det værste ved det hele er : Jeg bliver stukket HVERT eneste år.


Hvis fruen ved et tilfælde får et bi-hvepsestik får hun bare en lille rød plet . Men når jeg får et hak på feks armen , så hæver den op så selv Arnold Swartznegger ville misunde mig de svulmende muskler.


Jeg er sikker på at mine angstanfald overfor stikkende insekter ville gøre sig kanonsjovt på feks: youtube, for jeg tror faktisk at jeg har rekorden i kast med motorsav-hækkeklipper , plus jeg engang næsten fik kørt mig selv over med en selvkørende græsklipper. :-)

Nå ja , jeg glemte lige at skrive: Hvis du på et tidspunkt vil skyde et hvepsebo ned med et luftgevær: Så sørg lige for at der er frie flugtveje . ( De bliver nemlig ret tossede ) :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #63
Bruger Sanne.F (Inaktiv) - 01/08-2009 22:15 01/08-2009 22:15
Har vænnet mig til at vente med at læse dine indlæg til jeg har sat tekoppen.. :D .har flere gange været ved at få teen galt i halsen, mens jeg har læst dine historier, Bliv endelig ved , de er bedre end så meget andet jeg har læst på det sidste, og jeg er ellers meget læsende :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #64
Bruger helene (Inaktiv) - 02/08-2009 12:33 02/08-2009 12:33
jeg erindrer også noget med nogle gæs, Brib, ... er det en historie som også følger ?? .. ellers finder jeg den fra den gamle tråd og kopierer den over her, tror den ville falde naturligt ind i historierne her, nærmest ordret, - dengang fik jeg ihvertfald enten te eller kaffe galt i halsen af grin :) ...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #65
Bruger brib - 02/08-2009 12:48 02/08-2009 12:48
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:40 11/02-2012 13:40 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

helene skrev :
jeg erindrer også noget med nogle gæs, Brib, ... er det en historie som også følger ?? .. ellers finder jeg den fra den gamle tråd og kopierer den over her, tror den ville falde naturligt ind i historierne her, nærmest ordret, - dengang fik jeg ihvertfald enten te eller kaffe galt i halsen af grin :) ...


Hvis du kan finde den må du gerne lægge den op - Jeg mener den blev lagt op på akvarieviden.dk - men der eksisterer den ikke mere . :-)

Men et godt råd : Kør aldrig med levende gæs i en Ford Cortina 1973 :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #66
Bruger helene (Inaktiv) - 02/08-2009 12:57 02/08-2009 12:57
jeg ved at jeg henviste til den i den her tråd, men desværre linker den så ikke til den oprindelige tråd .. så du kommer nok til at fortælle historien om gæssene i Ford Cortina'en igen .. og nej, det var her på as
Internt link http://akvariesiden.akvariefisk.dk/forum/thread/?ID=442664&Search...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #67
Superbruger jacob - 02/08-2009 13:00 02/08-2009 13:00

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #68
Bruger helene (Inaktiv) - 02/08-2009 13:11 02/08-2009 13:11
Indlægget er rettet 02/08-2009 13:16 02/08-2009 13:16 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Tak, Jacob :) .. vi sparer lige Brib for arbejdet med at skrive .. her er citat, .. skrevet af Brib engang i 2006 ;)
citat start:

En gås skider som en overfyldt abe på afføringsmidler, men 7 nervøse gæs er et rent kaos hvis pladsen er trang :-)

Vi skulle flytte, og manglede kun at få alle vores dyr med. Kattene - hønsene og ænderne gik det helt uproblematisk med. Men gæssene var lidt vanskeligere, for de er ikke jublende glade for at blive pakket i kasser hvor de kan se ud. Så de kom i nogle papirssække og der blev selvfølgelig lavet lufthuller så de ku få luft. En gås i hver sæk og ind med dem på bagsædet af Cortinaen. Det var kun 25 km vi skulle køre så jeg tænkte at det nok skulle gå (stor fejltænkning) Allerede efter få km. stak de første hoveder ud af sækkene, og kort tid efter fulgte resten af gæssene trop.
Det kunne så endda gå at de kun havde hovederne ude og fulgte interesseret med i kørslen, så jeg tog det stille og roligt. Ca halvvejs ligger- lå der en lille købmand, og jeg sku lige et smut ind og have mig en sodavand. Det jeg ikke lige havde tænkt på var at ejeren af butikken snakker som en i hel.... og pludselig var der gået en halv times tid.
En kunde kommer ind og spørger hvem der ejer en blå bil med en masse gæs der leger tagfat overalt inde i bilen. Det var vist min bil hun snakkede om, så jeg røg ud alt hvad remme og tøj kunne holde til.

Sikken et syn. Gæssene var alle brudt ud af sækkene og hyggede sig gevaldigt. Der var ikke en plet i bilen som ikke var oversået med fuglelort, og det meste af indtrækket på sæderne havde de simpelthen ædt. :-) Selv solskærmene var molestreret og spejlet pillet ud. Alle knapper på radioen var ikke bare pillet af , de havde også ædt dem.

Købmanden var heldigvis en flink fyr, så han lavede nogle intermistiske sækkeordninger så pipperne kunne pakkes ned igen. Jeg havde egentlig ikke lyst til at takke ham for hjælpen , for han hulkede konstant af grin og kom med vittigheder som : Nå der skal ikke kun gås på bordet i julen , der skal også gås i bilen . osv osv . Nå men så gik turen igen derudaf. Dvs: Kun ca 5 km igen så var der sluppet 3 gæs ud igen igen. Jeg ved ikke hvor mange herinde som har haft den tvivlsomme fornøjelse af at have en gås nede ved pedalerne , samtidig med at en anden gås tæver løs på ens briller, og den sidste prøver at befri sine kammerater på bagsædet. Men panikken begyndte at brede sig , så jeg gav øsen alt hvad den kunne tygge og hjem kom vi da.
I flere år havde jeg et meget anstrengt forhold til gæs, og først sidste år vovede jeg pelsen med gåsehold igen.
Bilen blev aldrig rigtigt den samme igen . Den havde en underlig lugt (specielt om sommeren) Men det havde da den fordel at ungerne og deres kammerater ikke mere spurgte om jeg ville køre dem til fest osv . :-) Citat slut

Åh, ha.. måtte da lige læse den igen, - og så trillede tårene da lige en gang til :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #69
Bruger schøler (Inaktiv) - 02/08-2009 15:58 02/08-2009 15:58
For satan Brib, det der er altså go underholdning.... må indrømme at jeg sad og tænkte "hvorfor fanden skal jeg læse om brig flytter på landet" men jeg har da ikke fortrudt at jeg gik i gang med at læse det.

Du forstår altså at male et billede når du skriver... nogen gange ser jeg dine historer inde i hovedet som en gammel stumfilm eller som en gøg og gokke film, og det gør det altså ikke mindre underholdene sku jeg hilse at sige....

Mere hvor det kommer fra tak :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #70
Bruger madsen4340 (Inaktiv) - 31/01-2011 20:25 31/01-2011 20:25
Brib.. At læse nogle af dine historier vækker jo minder til live :-)

Jeg kan godt huske det store gods der :-) Hold da op en kæmpe hytte! - Lige før man kunne fare vild jo :-)

Altid hyggeligt at være på ferie hos familien nede på Lolland..

Faktisk endte det med at min familie selv flyttede til Lolland i 1996. Dog forlod vi Lolland et par år efter, for at søge mod djævleøen igen.

Men jeg har masser af spøjse barndomsminder fra Lolland af :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #71
Bruger brib - 31/01-2011 20:52 31/01-2011 20:52
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:41 11/02-2012 13:41 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Jeg havde egentlig planer om at opdatere tråden , for der er jo sket en del siden sidst . :-)

I dette øjeblik er jeg ved at vandteste et 576.l ude i laden . Jeg blev afbrudt et par minutter , så skal lige ud og redde en mindre oversvømmelse .

#70 : Ja det var et hus- Gods med "sjæl" eller flere sjæle kunne man vel godt sige . Siden vi flyttede har der været mange som har beboet det , men ingen har klaret den mere end 10-12 mdr. Så det lille gods har nu været ledigt i flere år . :-)

( brib nynner for sig selv : Du er ikke alene , vi er fle`r der føølger dig ) :-)

Til de uindviede er madsen4340 min "lille" nevø , som har arvet nogle akvaristiske gèner :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #72
johnny9900 (Slettet) - 31/01-2011 23:02 31/01-2011 23:02
Ja man griner stadigvæk af denne tråd,længe siden vi har set nogle morsomme brib historier fra dig Brian :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #73
Bruger Maj-Britt (Inaktiv) - 31/01-2011 23:56 31/01-2011 23:56
Jeg har lige læst hele tråden, og hold op det er længe siden jeg har grinet så meget. Du er genial til at skrive, så man ser det hele for sig i film eller billeder, du burde da skrive bøger med den evne, du har :)

Jeg håber virkelig, du vil genoptage tråden og komme med flere gode historier, for pokker det er godt skrevet :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #74
nanobegynder (Slettet) - 01/02-2011 00:00 01/02-2011 00:00
Fortsæt endelig - kommer alligevel for sent i seng nu :D :D :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #75
Bruger brib - 01/02-2011 10:07 01/02-2011 10:07
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:42 11/02-2012 13:42 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Der er så dejligt på landet

Det er der ihvertilfælde en stor del af byboerne der tror . Lidt ret har de selvfølgelig , for somrene kan være dejlige.

Vores kære ø er ved at være godt og grundigt affolket , så der er næsten frit valg af huse og lejligheder i alle prisklasser, Trafik er her heller ikke meget af , dog lige undtaget i den tid roekampangen varer.

De første par vintre her på den nuværende matrikel var et dyrt bekendskab , allerede dengang var olieregningen en stor post på budgettet , så vi måtte finde en løsning der var billigere, og hvad var mere nærliggende end at få en dejlig blussende brændeovn sat op.

Skorstensfejeren kasserede skorstenen - Den måtte ikke bruges før der var sat nye renselemme og Isokern i . Pengene var små , så løsningen var at gennemtrevle lokal telefonbøgerne og finde en bilig murer. Valget faldt på MURERMANNN - Det lød jo lidt som supermann , og ham der Murermann talte godt for sig selv og prisen var rimelig . Eneste problem var at jeg skulle hjælpe med , så det blev en slags medbyg .

Højder har aldrig været mig , så da Murermann ankom delte vi ogaverne på den måde , at jeg stod på jorden og han bandt et reb om skorstenen og rundt om sig selv . Isokernen var i 1 meter stykker , men dem snuppede den lille klejne murermann med lethed , han vejede mindst 150 kg , og jeg var lidt usikker på om stigen og taget overhovedet kunne bære ham . Begge dele gav sig noget da han pustende fik bundet sig selv fast til rebet -skorstenen og den første meter isokern. Mit job bestod i at holde godt fast i rebet , og slække efterhånden som Murermann sænkede de der isokern ned meter for meter .

I starten gik det strygende - men efterhånden som der kom mere og mere vægt på , begyndte mine arme at syre lidt til . Her burde jeg egentlig nok lige have informeret Murermann om at det begyndte at knibe med mine krafter i armene. Men man vel jo heller ikke fremstå som tøsedreng, så jeg bed smerten i mig .

Pludselig må jeg have stået og halvsovet lidt , for Murerman gav et brøl fra sig da tovet ret hurtigt forsvandt ud af hænderne på mig. Isokeren ramte bunden af skorstenen med et brag , og Murerman sad nu snørret sammen som en krabbe der er gået i en ruse , med tovet viklet godt og grundtig omkring kroppen og skorstenen. Han fik nogenlunde samme farve i ansigtet som jeg engang har haft i soveværelset, hvilket jeg senere fortalte ham . Den bemærkning skulle jeg nok have holdt for mig selv . For han skiftede lynhurtigt over til soveværeses farven igen :-)

Selve monteringen af isokernen tog en halv dags tid , og vi har siden haft stor glæde af Murermanns arbejde. Dog var der lagt et tillæg på den aftalte pris som jeg ikke kunne få en nærmere forklaring på , men jeg vil gætte på at det ekstra beløb dækkede prisen for den halskrave han havde på da han kom for at opkræve regningen :-)

Næste del vil omhandle hvordan man håndterer 2 containere fyldt til randen med 5 meter lange trækævler. Eller rettere sagt : Man kan også købe for billigt :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #76
Bruger Multi (Inaktiv) - 01/02-2011 11:11 01/02-2011 11:11
Jaa, fortsæt fortsæt!! :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #77
Bruger brib - 01/02-2011 13:43 01/02-2011 13:43
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:43 11/02-2012 13:43 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Lolliker et lidt specielt folkefærd . Og hvis man som kjøvenhavner bare kommer brasende med store armbevægelser og maler huset mintgrønt og vinduesrammerne lilla,
Så er man dømt ude på forhånd. Alt det havde jeg allerede gennemgået en gang , så på den seneste matrikel holdt vi huset i hvidt og vinduerne i den karekteristiske røde farve (36 ).

Kloge af skade holdt vi også en vis afstand til naboerne , altså ikke noget med smutte over og sige dav til genboere og naboer , denne gang måtte de komme til os først.

Denne taktik viste sig at være en succes , for allerede efter få mdr. havde alle beboere i nærheden været en tur forbi og hilse på , nogle af dem dog under mærkelige påskud for at besøge os .

Den nyrenoverede skorsten skulle nu indvies, og det krævede selvfølgelig noget brænde. Jeg har tidligere gået i skoven og været "slæber" for sådan en flok gør det selv gutter , Så jeg valgte at
betale mig fra besværet med at lægge træerne ned og hjembringe dem .

Nu er det jo sådan at der på et eller andet tidspunkt er kommet lidt kræmmer ge`ner med i mit blod , så det måtte jo heller ikke koste for meget det brænde der, og da jeg stadig havde kontakt med de der gør det selv
skovfolk der nu levede af brændesalg , så blev de da lige rundet for at høre om der var noget billigt brænde til en tidligere kollega.

Jo men det havde de da, der var netop kommet en skibsladning træ fra Polen , men det var desværre så tørt at flækkemaskinen ikke kunne håndtere kævlerne uden at de splintrede . Der var 2 stk 40 fods containere med top på jeg kunne købe for den yderst billige sum af 5000 kr . Selv efter datidens priser var det godt nok billigt , da det var en pris på ca 50 kr pr rm. Så jeg slog selvfølgelig omgående til.

Den første container ankom kl 7 om morgenen , og der måtte jeg konstatere at sådan en stak brænde er noget større når den ligger på ens egen gårdsplads, fremfor på en kæmpe-mark. Nogle af kævlerne var knap en meter i diameter
så det begyndte så småt at gå op for mig at det her ville blive et større projekt end jeg lige havde forudset . En ting var at min motorsav kun havde en sværdlængde på 30 cm , men en anden var hvordan jeg overhovedet skulle få rullet de tonstunge stammer.

Jeg lavede en (troede jeg ) skudsikker plan : Tag alle de mindre stammer først, altså dem jeg kunne komme til og gem de store til sidst. Inde i mit hovede kørte der en film fra en Canadisk skovhugger film , hvor de der stammmer
endte som fine bunker kløvet træ lige til at putte i brændeovnen. Den møgfilm knækkede lige så hurtigt som kæden på min motorsav . :-)

Efter 3 dages knokleri havde jeg nået 5 af de tyndeste stammer , og der var lang vej endnu - Noget havde jeg dog konstateret : Træet var ikke bare tørt, men også fyldt med svamp, og denne svamp trivedes åbenbart fortrinligt i munden på mennesker, for hele min mund var fuld af hvide pletter, Saven måtte jeg bytte ud med en ordentlig kleppert , og herunder opdagede jeg at min kondi ikke var hvad den egentlig aldrig havde været. Jeg opdagede ømme muskler på steder hvor jeg slet ikke anede at mennesket havde disse muskler. Det værste var nok at det slet ikke var sunket i bunken af stammer, her begyndte jeg at ane et eller andet mareridt var begyndt.

Fortsættes :

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #78
Bruger Villads (Inaktiv) - 01/02-2011 14:01 01/02-2011 14:01
Forudfølelse af mareridt. Værre end mareridtet selv - eller hur? :o

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #79
Bruger junker (Inaktiv) - 01/02-2011 14:18 01/02-2011 14:18
det er jo super læsning der får en i godt humør når man går derhjemme og ikke har det godt.
keep up the good work :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #80
Bruger brib - 01/02-2011 14:23 01/02-2011 14:23
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:47 11/02-2012 13:47 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Villads skrev :
Forudfølelse af mareridt. Værre end mareridtet selv - eller hur? :o


Bedre fortsætter det helt sikkert ikke :-) Ærgerligt at digital kameraet ikke var hver mands eje dengang . Men måske kan jeg scanne nogle papir fotos .

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #81
nanobegynder (Slettet) - 01/02-2011 17:09 01/02-2011 17:09
#80 Min gemal affotograferer bare de gamle fotos med digitalkameraet - det giver faktisk flotte billeder :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #82
Bruger Multi (Inaktiv) - 01/02-2011 19:33 01/02-2011 19:33
Det er sq god læsning det her!! :D Bedre end de fleste bøger! Du kunne jo næsten skrive en bog om det! :D
FortsætFortsætFortsætFortsætFortsætFortsæt

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #83
Bruger Andreashk (Inaktiv) - 01/02-2011 22:03 01/02-2011 22:03
Haha, det er sq god underholdning det dér Brib! Glæder mig til at læse mere :D

brib skrev :
Hvorfor man ikke holder Dværgpungeflyve egern på 3 sal følger . senere. :-)

Hvorfor man ikke laver ordentlige bure til Canadiske jordegern kommer der også lidt om .

80 lille vandsalamandre på fri fod - samt en moder med hjertestop , kan også komme til at figurere i denne tråd . :-)


Glæder jeg mig også til at høre mere om :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #84
Bruger brib - 01/02-2011 23:15 01/02-2011 23:15
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:44 11/02-2012 13:44 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Vi lader brændet holde en lille pause .

Dværgpungflyvegernet - Eller rettere: Den lille charmerende nataktive røver

Der bliver sprunget lidt i tiden her, og vi bevæger os tilbage til begyndelsen af 70erne.

Jeg var ansat i en dyrehandel i Albertslund fra jeg var 12 til knap 17 år gl. Den var på det tidspunkt noget forud for sin tid mht. dyr til salg . Bla. var der et par forskellige abearter - Australske dværgpung-flyveegern - vaskebjørne-næsebjørne , nogle alligatorunger var der også. Så det var en ret spændnde forretning at arbejde i dengang .

Mit arbejde bestod i alt fra vandskift i akvarierne til at være dyrepasser for alle de eksotiske kræ.

Egentlig var alle dyrene søde på hver deres måde , men jeg havde en fjende , og det var en abe på størrelse med en 1 år gl. baby . Jeg kan ikke huske arten , men jeg kan huske at det var en hun-abe der hed Sussi og hun var helt pjattet med mænd og drenge. Piger derimod kunne hun ikke fordrage , og det bedste hun vidste var at få fat i håret på en pige-dame og trække til så vedkommende skreg om hjælp. Nu vil man så nok spørge hvorfor Sussi var min værste fjende.
Det skyldtes at hårmoden hos knægte dengang var langt hår, og selvom jeg ikke altid var lige populær hos pigerne pga. mit hjemlige dyrehold , så fulgte jeg da med på moden og var langhåret ned til skuldrene.

Sussi hadede mig som pesten , for i hendes øjne indikerede langt hår at man var en pige. Jeg har ikke tal på hvor mange gange den ##¤#%%&¤#" abe fik fat i parykken på mig og fik hevet store totter hår ud af hovedebunden på mig . Til sidst gav jeg op og blev drengeklippet , og så var Sussi og jeg de bedste venner :-)

Dværgpung-flyveegernet er et sødt lille væsen - ejeren af forretningen havde fået fat i 10 eksemplarer af de små charmetrolde, men da de var nataktive dyr , var det ikke meget man så til dem om dagen i den store voliere de boede i . Så på et tidspunkt da der var 7 tilbage , købte jeg dem for et bagatelbeløb og tog dem med hjem på mit værrelse. Der skulle de bo sammen med alle de andre kræ jeg havde i forvejen . Dog i deres helt eget bur , som bestod af et gammelt dækketøjsskab i rød Cuba-mahogni. Skabet havde 3 rum dørene var pillet af og erstattet af net , og i det første rum havde jeg en halt hare, det var et kræ jeg havde fundet på en mark. I midterskabet havde jeg kanariefugle og i det sidste skulle flyve-egerne bo .

Flyvebasserne sov lige så fint hjemme hos mig som de havde gjort i forretningen, men de fandt sig troeligt i at blive hevet ud af sovekassen og vist frem og kælet med .

På et tidspunkt synte jeg det tyndede gevaldigt ud i mine kanariefugle , og da værelset næsten var hermetisk lukket ( det forklarer nok hvorfor jeg havde det lidt svært med pigerne ) :-) Så kunne kanarierne altså ikke være smuttet ud af vinduerne .

Mysteriet blev løst en nat hvor jeg vågnede ved at min hårdt plagede mor skreg som en besat. Hun vrælede noget ude fra toilettet om at der sad en rotte på toiletrullen.
Det var ikke nogen rotte - Det var da bare flyvebasserne der var ude og fouragere , og toiletpapir var åbenbart ideelt at fore sovekassen med .

Efter noget tid og med endnu færre kanariefugle skulle flyvedyrene renses , og nu opdagede jeg hvor mine kanariefugle var blevet af . Fjer og rester af knogler fra kanarierne lå som forring i sovekassen.

Min mor har altid haft et lidt anstrengt forhold til mit hjemlige dyrehold , men ok jeg hørte måske heller ikke til standarden på en teenage-knægt . Specielt da jeg i frokostpausen lige smed et par muræneål i badekarret og skyndte mig på arbejde igen, var med til at holde hendes blodtryk oppe . For slet ikke at tale om da jeg havde 2 søde dværg-geder fra forretningen i familiepleje på badeværrelset julen over. ( Vi boede i lejlighed på 3 sal )

Hun var heller ikke helt vild med alle de salamandre jeg kom hjem med til mit akva-terrarium , for salamandre har et indbygget ur der siger hvornår det er sommer -efterår og vinter. Så mine salamandre forlod akva-terrariet om efteråret, og min mor har åbenbart haft en magisk tiltrækningskraft på dem, for det var altid hende de besøgte under deres leden efter et egnet vinterhi.

Min mor døde tidligt desværre , det var så ikke mit dyrehold der var årsagen , men jeg husker hende som en stor varm kvinde , der dog havde en ualmindelig gennemtrængende stemme når mine kræ var på afveje .

De 6 af flyve-egernene solgte jeg til en anden dyrehandel , nr.7 var som sunket i jorden. Men vi havde haft familiebesøg fra Canada og de skrev at der i en sko i deres kuffert lå et sødt lille sovende dyr - Så blev det opklaret hvor nr 7 var blevet af :-)
Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #85
Bruger Villads (Inaktiv) - 02/02-2011 09:03 02/02-2011 09:03
Naturligvis.Rød Cuba mahogni, intet mindre. Sort Borneo mahogni er helt yt. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #86
Bruger brib - 02/02-2011 09:35 02/02-2011 09:35
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:45 11/02-2012 13:45 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Villads skrev :
Naturligvis.Rød Cuba mahogni, intet mindre. Sort Borneo mahogni er helt yt. :D


Jeg måtte jo benytte mig af de forhåndenværende matrialer - Der kunne iøvrigt lige stå et par akvarier på toppen af skabet . Så pladsen blev da fuldt udnyttet :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #87
Bruger Villads (Inaktiv) - 02/02-2011 10:02 02/02-2011 10:02
:D Hvad brugte du lågerne til?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #88
Bruger brib - 02/02-2011 10:11 02/02-2011 10:11
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:47 11/02-2012 13:47 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Villads skrev :
:D Hvad brugte du lågerne til?


De blev til et fint marsvinebur :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #89
Bruger Guppyfisken (Inaktiv) - 02/02-2011 11:44 02/02-2011 11:44
Haha... gnavere i et skab... det må jeg prøve.. jeg har dog endang holdt marsvin og kaniner i et badekar.. det fungerede ganske fint, til min kanin en dag fandt ud af at den snilt kunne hoppe ud, hvis den brugte marsvinet som springbrædt..

Jeg tror også min kære gamle mor har måtte stået model til en del, men hun trak da grænsen ved krybdyr.... Men vi fik da en gang lov til at tage en gråspurv ind der var blevet taget af en af vores katte.. Den klarede sig utroligt nok, selvom den havde mistet det meste af halepragten, og kunne sættes ud nogen tid senere.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #90
Bruger Multi (Inaktiv) - 02/02-2011 11:49 02/02-2011 11:49
De skabe har du da vidst udnyttet! :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #91
Bruger Villads (Inaktiv) - 02/02-2011 12:23 02/02-2011 12:23
Indlægget er rettet 02/02-2011 12:25 02/02-2011 12:25 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

#88 Ja naturligvis. Dumt spørgsmål. :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #92
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 02/02-2011 14:24 02/02-2011 14:24
Det er jo helt fantastisk at læse det her, brib du har en super måde at fortælle på. Jeg håber godt nok du har mere på hjertet, for jeg er blevet fast læser. ;) :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #93
johnny9900 (Slettet) - 02/02-2011 16:19 02/02-2011 16:19
LOL :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #94
Bruger brib - 02/02-2011 16:40 02/02-2011 16:40
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:46 11/02-2012 13:46 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Mere om billigt Polsk brændekøb

Fortsættelse af #77. :-)

Efter at have hældt et par flasker Mycostatin igennem nedløbsrøret ( halsen ) fortog svampeinfektionen i svælget sig efter nogle dage .

Der var nu ikke flere undskyldninger for ikke at fortsætte med at skære brændekævler.

Nu havde jeg sat mig som mål : 3 kævler skåret og flækket pr dag , og det uanset om det tog 3 timer eller 24

De første par dage gik det som smurt, jeg var helt oppe på 5 store kævler pr dag, og det svandt i stakken af brænde. I gennemsnit tabte jeg ca. 0.5 kg pr dag , så det var jo en fin ekstra gevinst .
Men så nåede jeg ned til giganterne - De var umulige at rulle rundt ene mand , så jeg spændte et tov om kævlen og satte det på anhængertrækket på vores gamle Skoda 105 - Altså først skære det saven kunne nå- så trække i kævlen med Skodaen osv osv . På den måde fik jeg arbejdet mig godt og grundigt igennem stakken, og den var nu svundet ind til : Giganternes gigant af en kævle . Det var den sidste der manglede efter ca.3 ugers koncentreret arbejde .

Tovet kunne jeg ikke få rundt om før der var gravet en rende under kævlen, men til sidst lykkedes det da , og nu skulle Skodaen på overabejde. Forst havde jeg delt stammen lidt over halv-vejs , nu skulle den bare vendes.

Skodaen var godt nok begyndt at knage lidt i anhængertrækket havde jeg bemærket, men da vi på det tidspunkt ikke havde trailer gik det nok alligevel.

Det gik så ikke lige som jeg havde forventet , for kævlen blev liggende , samtidig med at Skodaen pludselig for frem og torpederede et kirsebærtræ vi havde stående i indkørslen . Anhængertrækket lå lige så fint på jorden et par meter bag bilen .

Vendes skulle den s#¤##%¤# kævle altså - så hvis de ikke kunne trækkes , så kunne den vel skubbes .

En gammel hylde fra en reol blev monteret på den nu molestrede front på skodaen, og jeg skubbede forsigtig til kævlen, og den blev efter lidt besvær bugseret i "skærestilling" Der var nu ikke ret meget vand tilbage på køleren på Skodaen efter det lidt heftige møde med kirsebærtræet, så den kogte lystigt, og mørklagde en stor del af området med stinkende kølervaske.

Endelig var jeg færdig . Det tog mig ca 3 uger - en smadret bil og et vægt-tab på adskillige kilo at overvinde den første container med træ.

Glæden var kort - Dagen efter ved 7 tiden blev container nr. 2 læsset af .

Dagen før havde vi investeret i en gl. Opel Kadette E. Hatchback. Den blev pakket og sammen med familien smuttede vi på camping - Nu havde jeg fået brænde nok - porten lod vi stå åben i håbet om at nogle ville stjæle kævlerne mens vi var væk , men desværre lå de urørte da vi en uge efter vendte hjem .

Læs 2 betalte jeg mig fra . 2 friske gutter kom med traktor og brændeflækker og på under en uge var bunken savet og kløvet .

Ps : Jeg har lige bestilt 15 m3 brænde - Det skal heldigvis kun stables :-)


Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #95
Bruger Panserrejen (Inaktiv) - 02/02-2011 17:05 02/02-2011 17:05
Mere mere mere mere mere!! :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #96
Bruger Sølz - 02/02-2011 18:07 02/02-2011 18:07
Indlægget er rettet 02/02-2011 18:36 02/02-2011 18:36 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Min kompliment til din evne til at skrive Brian. :D ;) ;)
Jeg begyndte på historien i aftes - grinede mig hulkende gennem tråden. :D :D ;)
Nu er jeg, som åbenbaft så mange andre, blevet fast abonnement på tråden. Minder mig om min tid tidl., hvor også vi - som byboere - flyttede på landet ;)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #97
Bruger NDR (Inaktiv) - 03/02-2011 21:47 03/02-2011 21:47
Herligt...Jeg har læst det hele her iaften, og hvis du har mere Brib, så må du endelig forsætte :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #98
Bruger TheViking (Inaktiv) - 03/02-2011 22:09 03/02-2011 22:09
MerMerMerMerMerMerMer!!!!!

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #99
Bruger Stine85 (Inaktiv) - 04/02-2011 19:14 04/02-2011 19:14
Man må sige at du har et stort tallent for at skrive.
Begyndte at læse dine historier i går aftes. Sjældent har jeg grint så meget som jeg har gjort, mens jeg har læst denne tråd. :D
Kan næsten ikke vente på du for skrevet mere. ;) :D :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #100
Bruger brib - 04/02-2011 20:44 04/02-2011 20:44
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:48 11/02-2012 13:48 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Tak for roserne :-)

Der skal nok komme noget mere om min spøjse tilværelse på landet.

Plus lidt om fisk-dyrehold på utraditionelle måder .


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #101
Bruger Multi (Inaktiv) - 05/02-2011 11:07 05/02-2011 11:07
#100
Aj, hvor godt! Kylling i forgrunden, og akvariesiden i baggrunden! :D Gik kylleryllerne bare frit rundt inde i huset, eller hva'? :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #102
Bruger NDR (Inaktiv) - 05/02-2011 13:23 05/02-2011 13:23
Det her er Bribs tråd...men jeg har altså lige en historie som ville passe godt ind her.....
En af mine kollegaer på min tidligere arbejdsplads har et lille fritidslandbrug med 8 ha. til. Han har hovedsagligt kreaturer som går som fedekvæg...dvs. ikke malkekøer. Når man bor på landet og i forvejen har kvæg, så har man selvfølgelig også høns, katte hund, ænder osv. Man har forholdene til lidt af hvert. Derfor blev Lars også enig med hans kone om at det kunne være rart at have et par grise til opfedning. Så ville han kunne være selvforsynene med svinekød både til sig selv og svigermor. Han anskaffede sig 2 små svin..og her i Jylland er sorte penge folk imellem lige så naturligt som alt andet normalt. Han købte sine 2 små svin sort, og fik dem installeret i stalden for sig selv. Nu er det sådan at Lars er momsregistreret pga. jorden og hans kvægbesætning. Så selvfølgelig kan man risikere at told og skat kigger ind pludselig for at tjekke flere forskellige ting..Hvad man har rent praktisk, og regnskaberne. Der skal jo være styr på det hele. Når Lars køber foder til svinene oppe på den lokale foderstof, så får han det hele skrevet ind under kraftfoder til kreaturene, for ellers falder hammeren sku...
Pludselig en dag blev han kontaktet af told, om et besøg til næste dag...Lars insisterede selvfølgelig, man har ingen valg...Panik..Panik..for nu skulle det hele gåes efter, og det kunne kun gå for langsomt...og de 2 små svin vidste jo ikke noget om noget...så hvad gør man når told og skat er på vej...man gemmer problemerne...Det endte med at Lars tog de 2 små svin og læssede dem ind i hans gamle rådne VW Polo på gule plader fra 1985 i køkkenblå og kørte bilen med de 2 små svin over i naboens indkørsel.....Efter nogle få timer på kun 4, kunne han pænt vinke farvel til lovens lange arm..alt var i den skønneste orden........Hvordan tror i en polo ser ud efter 2 sultne grissebasser på ca. 40 kg. pr. stk har leget DM rally..... og jo..den bil tabte det sidste værdi fra 1500 kr. og ned til nul, på bare 4 timer.
Lars er jyde, og de kan være nærige...især dem som kommer syd fra kongeåen...og bilen havde stadigvæk 4 mdr. til syn...så den kom han på arbejde i den sidste tid..med et halvt rat...et fantastisk køretøj...kun en i landet.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #103
Bruger brib - 05/02-2011 14:32 05/02-2011 14:32
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:49 11/02-2012 13:49 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

# 102 : :D Ak ja de grissebasser har hygget sig gevaldigt :) Tak for oplægget til min næste historie iøvrigt :-)

Multi skrev :
#100
Aj, hvor godt! Kylling i forgrunden, og akvariesiden i baggrunden! :D Gik kylleryllerne bare frit rundt inde i huset, eller hva'? :D


Nej de små kylleryller er blot en tradition vi har holdt i hævd i mange år .

Her bedømmer vi forårets komme ud fra 2 ting , og det uanset om det er snestorm ude eller ej, og det er : Når det første hold kyllinger , eller kattekillinger ankommer - Så er det forår :-)

Billedet ligner nogenlunde det i #100 Men det er fra den helt gamle akvariesiden.dk
.
Min søde hustru har en svaghed for de der nyudrugede kyllere og lægger dem de mest mærkelige steder . En dag posten kom med en pakke kiggede han så underligt på hendes brystparti . ( det gør jeg nu også af og til - men af en anden årsag ) :-)

Ud mellem babserne tittede der en lille kyllerylle - Den var blevet kold , og fruen gav den lidt mund til babs genoplivning :-)
Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #104
Bruger mobe31 (Inaktiv) - 05/02-2011 14:37 05/02-2011 14:37
# 103 :D og du blev helt misundelig da du så det :P

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #105
Bruger NDR (Inaktiv) - 05/02-2011 14:51 05/02-2011 14:51
#103...Brib...Nu håber jeg ikke du fik mærkelige ideer såsom f.eks at gå rundt med kyllinger nede i underbukserne...hvis så hanen begynder at gale, eller hvad..nej for fanden...det går sku ikke..

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #106
Bruger brib - 05/02-2011 15:16 05/02-2011 15:16
Indlægget er rettet 11/02-2012 13:50 11/02-2012 13:50 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Vildsvin på afveje

Min gamle ven Calle som bor ret tæt på hvor vi bor nu , har været min ven i rigtigt mange år.

Hans øgenavn er Calle-vildsvin. Og her kommer historien om calle og vildsvinene :-)

Calle bor på et nedlagt landbrug lige som vi gør her. Han havde dog en lidt anden interesse for dyr end os, han kunne nemlig godt lide at holde Vildsvin. Vildvin ligner almindelige svin bortset fra farven -størrelsen og nogle gevaldige hugtænder . Calle købte sig en griseso , den viste sig at indeholde 7 små ufødte grisebasser der kom til verden et par uger efter han havde erhvervet den .

Vildsoen som ellers havde været nogenlunde omgængelig , blev pludselig lavet om til en løvemor og prøvede at sætte tænderne i alle der kom i nærhende af dens smågrise. Calle lavede en indhegning der kunne bruges til at holde elefanter indespærret , men alligevel lykkedes det vildsvinemutter at undergrave - eller springe over den .

Det skulle selvfølgelig gå galt. En dag smuttede vildsvinemutter - smågrisene var nu gamle nok og kunne klare sig selv, og hun tog på køkkenhave - raid . Hun pløjede og åd samtlige køkkenhaver i en afstand af 15 km væk fra svinestien . Folk der prøvede at forsvare deres høstklare afgrøder blev enten bidt eller skubbet omkuld.

Politiet blev tilkaldt fra flere utilfredse haveejere , og et par patruljevogne blev sendt ud for at indfange grisemutter.

Det gik da helt galt, for grisemutter var kun vant til at omgås Calle og alle andre på 2 ben var at betragte som fjender og skulle bare nedlægges . Nu blev Falck også involveret , for grisemutter var blevet observeret ude ved Hummingen , hvor hun var ifærd med at æde sig igennem en køkkenhave. Bonden der ejede køkkenhaven , havde resolut hentet sit haglgevær og skudt på grisemutter. Det var nok en fejl , for grisemutter blev stjernetosset på ham og åd halvdelen af hans ene rø***** og smuttede videre på sit raid.

Politiet var kort efter på gerningsstedet og og grisemutter fik et skud for panden - Eller rettere tæt på panden , for grisemutter var ikke mere såret end at hun bed den betjent som havde skudt på hende , og strøg så ellers videre på sin færd.

Herefter var grisemutter som sunket i jorden , og i flere dage hørte man ingen meldinger om hvor hun var henne.

Efter nogle dage var der en ( troede aldrig jeg ville finde på at skrive dette ) :-) Københavner som i et sommerhus område ringede til politiet og meddelte at der gik en usandsylig grim hund rundt og åd nedfaldsæbler i hans have .

Det blev grisemutters endeligt . Politiet og Falck mødte op og skød grisemutter.

Calle fik en bøde på 150 kr for ikke at holde sin grisemutter forsvarligt indespærret . Men i betragting af at den vild-so havde været forsidestof i Eksternt link www.folketidene.dk i flere dage , var det vist billigt sluppet . :-)

Næste del vil indeholde et afsnit om hvordan man henter en undsluppen Vildsvine ornegris og pakker den uforsvarligt ned i bagagerummet på en Skoda 105 :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #107
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 05/02-2011 16:07 05/02-2011 16:07
Hehe... Vildsvin smager ellers helt forygende :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #108
Bruger brib - 05/02-2011 16:29 05/02-2011 16:29
Indlægget er rettet 11/02-2012 14:14 11/02-2012 14:14 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Zaruuk skrev :
Hehe... Vildsvin smager ellers helt forygende :P


Der kan jeg kun give dig helt ret :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #109
Bruger mobe31 (Inaktiv) - 05/02-2011 17:19 05/02-2011 17:19
...og her gik man og troede at der aldrig skete noget spændene nede på prærien :D

hey b - jeg syntes ikke at kunne få linket i # 106 til at virke

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #110
Bruger brib - 05/02-2011 18:40 05/02-2011 18:40
Indlægget er rettet 11/02-2012 14:16 11/02-2012 14:16 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

mobe31 skrev :
...og her gik man og troede at der aldrig skete noget spændene nede på prærien :D

hey b - jeg syntes ikke at kunne få linket i # 106 til at virke


Linket er fjernet - De bryder sig åbenbart ikke om at man linker til arkivet .

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #111
Bruger Multi (Inaktiv) - 05/02-2011 21:06 05/02-2011 21:06
Aj, hvor godt!! Du har virkelig talent for at skrive! Man bliver jo helt afhængig! Du burde skrive en bog om det -du ville få solgt mange eksemplarer! :D
MereMereMereMereMere

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #112
nanobegynder (Slettet) - 06/02-2011 01:04 06/02-2011 01:04
:D :D :D :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #113
Bruger Multi (Inaktiv) - 12/02-2011 12:25 12/02-2011 12:25
Nåe, kommer fortsættelsen så snart eller hva'? :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #114
Bruger brib - 12/02-2011 12:38 12/02-2011 12:38
Indlægget er rettet 11/02-2012 14:15 11/02-2012 14:15 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Jeg skal nok få taget mig sammen og skrive videre - Der er lidt andre ting der haster haster i øjeblikket . :-)

I går ville fruen have omlagt sit akvarium , og det tager sin tid at hive mellem 4-500 malleunger op- plus nogle hundrede dræbersnegle osv osv .

Men der er gang i : Fang en Undsluppen-Vildorne og transporter den hjem i bagagerummet på en skoda 105.S :-)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #115
Bruger maler1 (Inaktiv) - 12/02-2011 14:34 12/02-2011 14:34
# 114, glæder mig til fortsættelsen af den kanon-sjove tråd, du kan bare noget med at skrive :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #116
johnny9900 (Slettet) - 12/02-2011 15:14 12/02-2011 15:14
#114 LOL kan ikke vente på den hisorie med ornen *GG* :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #117
Bruger NDR (Inaktiv) - 12/02-2011 15:25 12/02-2011 15:25
Jeg sidder også og spekulere på hvordan den historie kommer til at lyde...en skudt en, jo..det kan jeg forstå..men en levende...men på lolland kan de nogle ting..det er jeg ikke i tvivl om :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #118
Bruger maler1 (Inaktiv) - 12/02-2011 15:55 12/02-2011 15:55
# 117 ja i hvert tilfælde når man "hedder" Brib, så er intet umuligt :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #119
Bruger brib - 12/02-2011 17:15 12/02-2011 17:15
Indlægget er rettet 11/02-2012 14:17 11/02-2012 14:17 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Fang en Undsluppen-Vildorne og transporter den hjem i bagagerummet på en skoda 105.S

Den grønne Skoda 105.S . Er den samme model der optræder i de forskellige film: Krummerne, og af samme årsag er mit øgenavn i folkemunde her på øen : Krumborg. Jeg har iøvrigt haft 7 Skodaer gennem tiden , så jeg er garanteret en plads i himlen for med alle de Skodaer, har jeg da haft mit helvede på jorden :-)

Nå videre : Calles små moderløse vildgrise var nu vokset til noget over slagtemoden størrelse. Calle som er stor dyreven var ikke meget for at hans små puttegrise skulle slagtes , men da hans gase ( hangås) som han havde haft i 14 år var blevet ædt af en af vildbasserne , var det tid til at de skulle slagtes .

Jeg springer lige tilbage til gasen , for den hed faktisk Rita - Rita er et pigenavn , men Calle mente at når den var så hysterisk , så kunne den kun være en hun, altså kom ( gasen ) hannen til at hedde Rita. :-)

Rita fik hvert år 6 dagpleje gæslinger som han puslede og nuslede om , fuldstændig som om det var hans eget afkom. Og ved juletid røg knoppen på gæslingerne da de på det tidspunkt var slagteklare. Rita var en trofast "mor" til rigtigt mange julestege i dens leveår.

Posten og skraldemanden hadede Rita - Han fløj i fjæset på alt og alle og på et tidspunkt fik Calle påbud om at Rita skulle være spærret inde , for ellers fik han hverken bragt post eller hentet skrald.

Det blev Ritas død . En af vildbasserne havde forceret hegnet i stalden hvor Rita var blevet spærret inde og åd den .

Bagefter skred vildbassen - Den var væk i nogle dage , men pludselig ringede en bonde i nærheden. Han havde fået gennet en vild-orne ind i sin nu nedlagte svinestald , og vidste godt hvor den kom fra , og ville meget gerne have den hentet, da den havde ædt en stor del af hans tamduer og iøvrigt raseret det meste af hans køkkenhave .

Det var selvfølgelig mig der skulle spille karl-smart da Calle klagede sin nød . Sådan en smule grissebasse kunne vel ikke være noget problem . ( sidst jeg så dem var de på størrelse med velvoksne katte ) Så jeg startede Krumme-bilen op og over til Calle , vi smed et stykke tykt nylontov og en stor fodersæk i bagagerummet , så kunne det vel ikke tage mange minutter lige at fiksere den der grissebasse og bringe den hjem i vante omgivelser .

Det var så fejl nr 1.

Den der lille gris jeg havde set ca 9 mdr, tidligere var nu blevet til en stor behåret Sa*** med hugtænder som på en Mammut .

Jeg begyndte at ane problemer i horisonten.

Vi havde selvfølgelig lavet en "fangstplan" hjemmefra .
Calle smuttede ind til grisen og hev nylonrebet om snuden på den , og i fællesskab skulle vi så vælte vildbassen og svinebinde den og smide sækken over hovedet på den , og op i bagagerummet på Skodaen.

Det første jeg husker var at den der vildbasse havde store røde arrige øjne, og der stod i disse øjne : Kom bare an gutter.

Der må jeg tilstå at jeg nok blev lidt slatten i knæeene , for ikke 10 vilde heste skulle få mig ind til det vild-dyr :-)

Fortsættes :


Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #120
Bruger NDR (Inaktiv) - 12/02-2011 17:52 12/02-2011 17:52
Hehe..hvis jeg nogensinde bevæger mig til Lolland..så kan jeg lige så godt indrømme at jeg medbringer min jagtriffel og min halvautomat...det er jo livsfarligt på denne ø :D :D :D .....lidt spændende med den orne i en skoda...venter spændt på fortsættelsen..

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #121
Bruger brib - 12/02-2011 19:14 12/02-2011 19:14
Indlægget er rettet 11/02-2012 18:48 11/02-2012 18:48 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Dyret pakkes ned

Calle var på det tidspunkt omkring et halvt århundrede gl. Men smidig som en hankat på jagt . En dag hvor han havde været i byen og handle , havde der været indbrud i hans hus. Synderen fik han hurtigt snuset op på Lollandsk mane`r ( her på øen kan man ikke slå en fis uden det står i avisen dagen efter ) Og indbryderen meldte sig frivilligt for at aflevere tyvekosterne og sige pænt undskyld. På et tidspunkt gik samtalen lidt over gevind og pludselig lovede lovbryderen Calle ørertæver . Det skulle han så aldrig have gjort, for den scene der udspillede sig kunne være taget direkte ud af en Bruce Lee film.

Calle gik et par skridt baglæns da gutten slog ud efter ham , men lavede samtidig en baglæns salto og plantede begge støvler lige i snotten på flaben, så var det slagsmål ligesom afgjort. :-)

Nå men den der vildgris kan jo ikke vente hele dagen .

Bonden der havde indfanget vildbassen kom med en masse gode tips og tricks som han selv havde brugt på sine tamgrise. Det var dog ligesom at ingen af dem virkede , for vildbassen ville bestemt ikke fanges ind . Men langt om længe havde vi 3 voksne mænd fået trængt vildbassen op i et hjørne af svinestien , og Calle fik rebet om snuden på den .

Nu var planen jo at den skulle væltes og bindes som en rullepølse , men det var ikke vildbassens plan , for den for hen mod mig og bonden med Calle hængende i enden af rebet , og vi to stærke mænd der nu var reduceret til tøsedrenge , stod på under et halvt sekund og fulgte Calles kamp, men på den sikre side af hegnet :-)

Sådan en vildbasse er altså stærk når den bliver gal. Calle lignede en løbsk bobslæde der blev trukket efter en Porche på motorvejen - Samtidig råbte han de mest nedværdigende gloser efter bonden og mig . På et tidspunkt førte grisen faktisk med mindst 2 omgange og bonden og mig begyndte at vædde om hvem der først blev træt :-)

Så blev Calle pludselig sur, og jeg måtte jo vise mig som den tøs jeg var . Calle havde fået viklet sig selv ind i det reb der var forbundet med grisen , så nu var de begge fikseret og det var nok meget pratisk , for nu var vi mere bange for Calle end for grisen .

Grisen fik sækken over hovedet og blev svinebundet.. - Egentlig overvejede vi om vi ikke skulle gøre det samme med Calle, for han brugte da et sprog der ikke var helt stue-rent :-)

Må men vi forbarmede os da over både Calle og grisen , og grissebassen blev klemt ned i bagagerummet på Skodaen . Den fyldte godt så klappen kunne ikke låses helt og den blev surret med et stykke bånd , og hjemad gik det .

Efter ca 50 merets kørsel begyndte bagagerumsklappen at bevæge sig med nogle ordentlige dunk.

Svinet er løs skreg Calle , ja det behøvede man sgu da ikke være clairvoiant for at se , for hver gang svinet sparkede kom der en bule i bagagerumsklappen. For hver 100 meter vi kørte , jo tættere var krumme-bilen på at være skrotmoden.

Da vi langt om længe kom hjem med den nu ret trætte orne , kørte vi bilen direkte ind i stalden . Her åbnede vi bagagerumsklappen og grisedyret gik velopdragent ind i sin boks og lagde sig i halmen, hvor den omgående faldt i søvn.

Jeg var lidt knotten over hele sagens udvikling - Bulet bil der stank af griselort osv . Men Calle var stadig meget sur over min manglende tilsteværelse da han legede bobslæde med svinet.:-) Men nu skulle de svin altså slagtes , og få dage efter kom den rullende slagter.

Den rullende slagter kommer i en stor lastbil , og har kogende vand og alt der hører til når der skal slagtes dyr.

Den historie får i en anden dag . Men han var nu lidt af et tudefjæs den der slagter :-)Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #122
Bruger Maj-Britt (Inaktiv) - 12/02-2011 20:34 12/02-2011 20:34
Hold op hvor er dine historier bare sjove, jeg venter spændt hver dag på nye afsit :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #123
Bruger Maj-Britt (Inaktiv) - 12/02-2011 20:35 12/02-2011 20:35
Prøver lige igen

afsnit.....

skuller der have stået :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #124
Bruger Multi (Inaktiv) - 12/02-2011 20:38 12/02-2011 20:38
Haha, dejligt at have alle dine historier om dit indholsrige liv på Lolland, tilbage her i stuen. Det bliver meget hurtigt fast tradition at sidde her og hyle af grin! :D :D
Og så er det jo man tænker: Hvorfor er jeg ikke landmand? :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #125
Bruger Lucasx17 (Inaktiv) - 13/02-2011 00:09 13/02-2011 00:09
Genial læsning! :D fatter slet ikke at man kan opleve så mange sjove ting i sit liv! jeg mener, hvorfor har jeg ikke oplevet bare én lignende ting her i jylland? :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #126
Bruger Villads (Inaktiv) - 13/02-2011 01:11 13/02-2011 01:11
Lucas nu skal du jo huske på at brib har levet cirka ti gange så længe som dig. ;)
Det giver jo flere muligheder for skæg i gaden.
Læg dertil ukueligt gåpåmod og lyst til at stille op når sære ting skal ordnes, og du har lige flerdoblet muligheden for spændende oplevelser.
Så bare klø på. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #127
Bruger brib - 13/02-2011 09:36 13/02-2011 09:36
Indlægget er rettet 11/02-2012 18:49 11/02-2012 18:49 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Villads skrev :
Lucas nu skal du jo huske på at brib har levet cirka ti gange så længe som dig. ;)
Det giver jo flere muligheder for skæg i gaden.
Læg dertil ukueligt gåpåmod og lyst til at stille op når sære ting skal ordnes, og du har lige flerdoblet muligheden for spændende oplevelser.
Så bare klø på. :D


Levet 10 gange så længe ? - Der fik du lige et kryds i min sorte bog Villads :-)

Men ellers har du helt ret. :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #128
johnny9900 (Slettet) - 13/02-2011 10:50 13/02-2011 10:50
hahaha,Det var hylende morsomt Brian,rigtigt mange ++++ herfra :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #129
Bruger Villads (Inaktiv) - 13/02-2011 14:21 13/02-2011 14:21
#127 UPS! :D

Forresten! Har du aldrig deltaget i brøndgravning? Det kan jo ikke andet end gå galt og jeg længes efter at høre hvordan. B)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #130
Bruger bimmer - 13/02-2011 14:47 13/02-2011 14:47
Dette er altså for sjovt..tusind tak for kanon underholdning.. det minder mig om Torben Nielsens bøger fra hans barndom..:En landsby drengs dagbøger.. kan huske dem fra Søndagskvisten.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #131
Bruger brib - 13/02-2011 17:00 13/02-2011 17:00
Indlægget er rettet 11/02-2012 18:50 11/02-2012 18:50 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Villads skrev :
#127 UPS! :D

Forresten! Har du aldrig deltaget i brøndgravning? Det kan jo ikke andet end gå galt og jeg længes efter at høre hvordan. B)


Jeg har nu aldrig deltaget i brøndgravning- Det nærmeste jeg kan komme noget der ligner var, da jeg ved et uheld skvattede ned i en septiktank og nær aldrig var kommet op igen . Men det var nu min egen skyld , for man lægger altså ikke bare et stykke masonitplade på som dæksel. :-)

bimmer skrev :
Dette er altså for sjovt..tusind tak for kanon underholdning.. det minder mig om Torben Nielsens bøger fra hans barndom..:En landsby drengs dagbøger.. kan huske dem fra Søndagskvisten.


Velbekomme :-)

Torben Nielsen og Jørn Riel er nogle af mine store idoler.

Eksternt link http://www.e17.dk/inspiration/forfattere/joern-riel

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #132
Bruger Lucasx17 (Inaktiv) - 13/02-2011 17:57 13/02-2011 17:57
Villads skrev :
Lucas nu skal du jo huske på at brib har levet cirka ti gange så længe som dig. ;)
Det giver jo flere muligheder for skæg i gaden.
Læg dertil ukueligt gåpåmod og lyst til at stille op når sære ting skal ordnes, og du har lige flerdoblet muligheden for spændende oplevelser.
Så bare klø på. :D


ja det har du vel ret i, men jeg vidste dog ikke at han er 130 år gammel! :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #133
Bruger Villads (Inaktiv) - 13/02-2011 21:56 13/02-2011 21:56
Ja Lucas, han holder sig godt ham bribbermand - der kan jeg slet ikke følge med. :D


Så det gamle ordsprog holder ikke vand på Lolland?
Det er ikke nødvendigt at kaste septiktanken til når man har masser af masonitplader på lager.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #134
Bruger Dahl1 (Inaktiv) - 14/02-2011 15:42 14/02-2011 15:42
Kanon læse stof brib, synes du skulle holdes op på at lave en bog. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #135
Bruger Lucasx17 (Inaktiv) - 20/02-2011 20:00 20/02-2011 20:00
hvis du lavede en bog ville det være så godt! det ville gøre frilæsningen i skolen meget sjovere for mig! :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #136
Bruger brib - 20/02-2011 22:25 20/02-2011 22:25
Indlægget er rettet 11/02-2012 18:50 11/02-2012 18:50 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Den rullende slagter

Den rullende slagter betyder ikke at slagteren er godt vissen, det er bare en stor lastbil der kommer med alt i slagteudstyr og hjemmeslagter hos folk. Det er jo meget praktisk hvis man ikke selv har mod på at hive hovederne af diverse fjerkræ samt klovbærende dyr, og renser dem for indvolde osv så de er klar til fryseren.

Calles vildbasser var nu ved at være kønsmodne , og da ornegrissene godt kan komme til at både smage og lugte af urin, er det vigtigt at de bliver slagtet inden den forandring sætter ind . Så den rullende slagter blev tilkaldt.

Slagteren ankom i højt humør - og var nok en anelse små-vissen , men det var vist helt normalt , for en slagtning blev altid afsluttet med et par øller og snapse, og da Calles grise ikke var de første på ruten , var der vist røget lidt rigeligt ned den dag.

Han startede med at bakke ca 8 meter af Calles rækværk ned , så det tegnede lovende :-)

Jeg havde aldrig set sådan en slagter i aktion før , så jeg fulgte med alt hvad jeg kunne - Selv har jeg jo kun slagtet fjerkræ , og det er da bare det kedeligste arbejde jeg har haft. Det lugter og det sviner.

Slagteren kiggede lidt på grissebasserne og mente ikke der var den store forskel på vildbasser og alm tamsvin, men den "salve" havde jeg jo hørt før og var så jeg dirrede af glæde invendig.

Slagteren hentede boltpistolen - Det er en dims man sætter i knolden på grisen og trykker af , så skvatter dyret om som ramt af lynet , og er stendød .

Et er hvad man har planlagt , noget andet er at vildsvin er enormt kloge, og i flok er de som mennesker, 6 hjerner tænker bedre end 1.

Slagteren entrede hegnet med en plade i den ene hånd som en slags skjold, og boltpistolen i den anden . Den første gris blev trængt op i et hjørne og fik et klap i panden og døde omgående.

Nu blev slagteren jo ret kåd , for det gik da nemt nok, så han smed den dumme plade han havde brugt som skjold for de sidste grisebasser var jo nu kun ren rutine. Det var så den første fejl

Hurtigere end skudet var gået fra boltpistolen havde de resterende 5 grissebasser væltet slagteren noget så grundigt rundt i svinepis og lort , at slagteren nu var reduceret til et flæbende skrog - Han skreg ligefrem om hjælp da grisebasserne begyndte at æde hans støvler - Men klog af skade skulle jeg ikke ind på samme side af hegnet som grisebasserne , så jeg stod bare og så medfølende ud ( Damn det er svært når man er ved at tisse i bukserne af grin) :-)

Den ene gris prøvede at æde boltpistolen samtidig med den havde en halv gummistøvle i munden - Gummistøvlen sad stadig på slagteren , så det var nok derfor han var lidt pivset.

Set fra slagterens side ville jeg nok også være lidt nervøs , for et er at en vildgris har halvdelen af ens fod inde i gabet, men at den samtidig er bevæbnet til tænderne ( med tænderne burde der nok stå ) :-) Gør jo situationen lidt halvfarlig.

Jeg så allerede overskrifterne i Folketidende for mig med store bogstaver Rullende slagter skudt af gris Det ville være en overskrift der solgte aviser.

Det er ikke så tit jeg møder slagtere der græder, men ham her han tudede altså som en lille pige der havde fået taget sin dukke af de store drenge, så vi måtte jo hellere hjælpe slagteren lidt .

Bevæbnet med en skovl og en møggreb hoppede Calle ind og fik befriet slagteren og fravristet boltpistolen fra grisen, selv stod jeg på den sikre side af hegnet og råbte gode råd ind til Calle og slagteren . Bla. råbte jeg at han ikke skulle trykke så hårdt på boltpistolen da han prøvede at vriste den ud af gabet på grisen. Jeg kunne lige se at grisen i bare frustration begik selvmord med den boltpistol. Det havde da været toppen af spænding. :-)

Slagteren blev reddet ud - Han var pludselig blevet pinligt ædru , men han lugtede fælt og han så da helt idiotisk ud med en støvle på den ene fod og den anden fod var kun beklædt med resterne af en sok.

Vi gav nu slagteren lidt førstehjælp. Sådan nogle bid kan der nemlig godt gå betændelse i så vi fik kølet hans transportable skoldekar lidt ned og fik vasket ham og iklædt ham noget rent tøj. Der blev ikke slagtet mere den dag.

Enden på det blev at vi fik sat slagteren bag rattet, og han var lige ved at køre da Calle opdagede at boltpistolen stadig lå på hegnet ind til grisebasserne.

Bare smid den op på ladet råbte slagteren , den er ikke ladt. Calle smed boltpistolen op på ladet, og der konstaterede vi at den var ladt. Den fik af med et knald og slagteren blev så forskrækket at han kom til at slippe koblingen på lastbilen , og dermed røg de sidste 4 meter af Calles rækværk.

Få dage efter kom der en proffesionel jæger og nedlagde grisende - Her fik jeg så lejlighed til at se og prøve hvordan man slagtede svin i gamle dage. De smagte iøvrigt fremragende :-)

Siden har Calle ikke haft vildsvin - Som han selv siger : De kan godt være lidt besværlige at tumle :-)


Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #137
Bruger NDR (Inaktiv) - 20/02-2011 22:50 20/02-2011 22:50
:) 100% Brian...jeg vil aldrig på noget tidspunkt bevæge mig ind på Lollands jord uden at have medbragt mig et par skydevåben hjemmefra..... der er sku for uhyggeligt du :D :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #138
Bruger satapete (Inaktiv) - 21/02-2011 12:43 21/02-2011 12:43
hold da op jeg jeg har grædt min øjne ud af grin, hvor er mit liv dog kedligt. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #139
Bruger Villads (Inaktiv) - 21/02-2011 13:08 21/02-2011 13:08
Indlægget er rettet 21/02-2011 13:09 21/02-2011 13:09 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Siden har Calle ikke haft vildsvin - Som han selv siger : De kan godt være lidt besværlige at tumle :-)

He he B)

Be cool :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #140
Bruger Multi (Inaktiv) - 21/02-2011 19:39 21/02-2011 19:39
Du skriver genialt, Brib! En af dem, med de bedste skrivetalenter, syntes jeg! Du måler dig da med mange forfattere, efter min mening! Det er noget du skal priotere, syntes jeg. B)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #141
Bruger brib - 21/02-2011 20:41 21/02-2011 20:41
Indlægget er rettet 11/02-2012 18:57 11/02-2012 18:57 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Multi skrev :
Du skriver genialt, Brib! En af dem, med de bedste skrivetalenter, syntes jeg! Du måler dig da med mange forfattere, efter min mening! Det er noget du skal priotere, syntes jeg. B)


Tak for rosen - Det er jo lige så jeg *rødmer* :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #142
Bruger Multi (Inaktiv) - 23/02-2011 19:24 23/02-2011 19:24
#141
Hehe :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #143
Bruger anmø (Inaktiv) - 28/02-2011 08:08 28/02-2011 08:08
Skriv mere B)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #144
Bruger brib - 08/03-2011 16:27 08/03-2011 16:27
Indlægget er rettet 11/02-2012 18:51 11/02-2012 18:51 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Brugtkøbs guide for akvarister

Jeg må tilstå at jeg gennem tiderne. har købt lidt brugt udstyr hist og pist via forskellige annoncemarkeder.

De fleste køb har da heldigvis været fine nok , men som med alt andet brugt man køber , kan der godt være lidt forskel på overskriften og hvad det egentig er der bliver reklameret for.

De fleste ved vel hvad der gemmer sig bag forskellige husannoncer . Feks: Kælderen er let fugtig.
Det betyder gerne noget i stil med : Der står ca. 1.5 m vand i om vinteren, så husk dykkerdragt.

Men hvordan tyder man så lige annnoncer om brugt akvarium og tilbehør. ? Nedenstående eksempler er nogle jeg selv har oplevet i tidens løb:

Stort akvarium sælges: Stort er relativt for det sidste sælgeren havde var på 12.l og det som sælges nu er på 50.l

Akvariet er lettere ridset = Det stod op af garagevæggen da huset blev sandblæst.

Akvariet er periodevis lettere utæt = Det er kun utæt når man hælder vand i .

Flot hjemmebygget bord med plads til at skjule teknikken = 3 tomme ølkasser med en gammel dør som bordplade, som er pænt pakket ind i gamle moster Gerdas aflagte køkkengardiner.

Ældre fungerende varmelegeme, som viser den korrekte temperatur uden afvigelser = Gammel stavvarmer med defekt termostat der helt sikkert varmer vandet op til 42.c og holder den.

Flot spandpumpe 100% ok. mangler vist et enkelt rør og brummer næsten uhørligt.= Pumpen mangler alt i slanger ind-udblæsningsrør, og rotoren er så slidt at naboen skal bruge høreværn for at kunne sove.

Nydelig hjemmebygget lampe = 2 gamle industriarmarturer indbygget i en transportkasse hvor der stadig står Jem og fix på træværket. Parabolerne er sølvpapir som ved påvirkning af fugt sætter 240.volt til hele akvariet.

Totalt flot hjemmelavet indvendig baggrund medfølger = Husk lige en kran og en ladvogn , for baggrunden er støbt i 20 cm cement og er på det nærmeste urokkelig.

Det her var kun et par enkelte små indput når man skal købe brugt udstyr .

Fiskene kommer der om Senere i denne tråd :-)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #145
Bruger Panserrejen (Inaktiv) - 08/03-2011 18:25 08/03-2011 18:25
Ej hvor skriver du genialt Brib!! Det er jo helt vildt :D Har du ikke tænkt dig at udgive en bog, novelle? Et eller andet med dine historier i! :D En e-book måske! :D De er bare så sjove!! :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #146
Bruger NDR (Inaktiv) - 08/03-2011 18:35 08/03-2011 18:35
Hehe...Brian...jeg er sikker på at hvis du sendte disse historier som du har oplevet til Søren Ryge...så ville han lægge vejen forbi og lave en udsendelse..og den ville garanteret blive genudsendt 5-6 gange iløbet af i år, det er da alletiders underholdning, og du er jo god til at skrive...så forsæt endeligt. mvh.NDR

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #147
nanobegynder (Slettet) - 08/03-2011 19:28 08/03-2011 19:28
Nu tør jeg jo næsten ikke sætte mit gamle akvarium til salg :D ;)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #148
Bruger Panserrejen (Inaktiv) - 08/03-2011 19:50 08/03-2011 19:50
Så er der dem der har solgt det til Brib ;) <---

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #149
Bruger Mynthen (Inaktiv) - 08/03-2011 21:13 08/03-2011 21:13
Åhh altså Brian, jeg føler jo efterhånden at jeg kender dig, derfor tillader jeg mig at kalde dig Brian. Hvis du vidste hvor mange grineflip du har givet mig med denne tråd? Det er jo kongeligt det her! ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #150
Bruger brib - 08/03-2011 22:28 08/03-2011 22:28
Indlægget er rettet 11/02-2012 18:53 11/02-2012 18:53 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Lidt om ordene gratis og bortgives

Ord som: gratis og bortgives har en eller anden magisk virkning på min hjerne ( den smule der er tilbage) :-)

Men det hænder af og til at der i akvaristisk forbindelse pludselig er en der har opgivet et projekt og så skal det bare afhentes hurtigst muligt. Når det sker kan man ikke se min mås for bare skæve hæle på vej ud i bilen og afsted.

En enkelt gang gik det dog så hurtigt at jeg på halv-vejen opdagede at jeg kun var iklædt en T.shirt og et par korte underhylere , og da det ikke længere er et smukt syn måtte jeg lige vende kareten og hjem og få noget anstændigt tøj på .

Det var et 720.l akvastabil med revnet forrude, akvariet var dog tæt sagde ejeren for det var lappet . Og ja det var lappet , det var endda lappet rigtigt grundigt.

Udover den originale rude , var der pålimet 2 ekstra lag glas i 12-15 mm , alt sammen sat på i en masse små glasplader.

Et 720.l er i sig selv ret tungt , men med det ekstra glas og jeg ved ikke hvor mange patroner scilikonelim var det her akvarium ekstra tungt. Men det var gratis , så selvom de stod på anden sal og vi kun var 2 mand om at få det ned , så skulle det med hjem.

Det var da godt nok noget af det mest åndsvage jeg nogensinde har sagt ja til, allerede på vej ud på trappe kunne jeg fornemme problemer med at komme rundt om reposen og alene vægten fik armene til at syre til efter 2 minutter.

Min medhjælper var en lille bomstærk knægt med overarme som Arnold Zwartsernegger , men selv han pustede som et gammelt E. lokomotiv inden vi var nået ned af den første trappe.

Ved den første repos skulle akvariet op på højkant og drejes rundt - I teorien virkede det egentlig meget simpelt, men i praksis var det ikke så smart, for på et tidspunkt sad vi begge i klemme mellem væggene på reposen . Mit hoved var klemt fast med ansigtet indad mod akvariet, og min makker havde på en eller anden måde fået benet op i akvariet og det andet ben sad i klemme i gelænderet.

Så gik der pludselig grin i det hele min makker skreg af grin og råbte : Med det fladtrykte fjæs ligner du Carl Mar Møller - jow jow det er jo nemt at more sig på andres bekostning , så jeg fik mit fladtrykte fjæs væk fra akvariet og lænede akvariet op af væggen. Nu hvilede hele vægten på min makkers ben , og benet der sad i klemme i gelænderet var begyndt at sove peb han .

Nu havde vi jo ikke hele dagen til at lege Gøg og Gokke , så vi blev enige om at kure akvariet ned af trapperne på et tæppe. Det gik egentlig også meget godt til at starte med , men så satte akvariet sig i klemme mellem en Fru Jensens dør på 1 sal og Hr. Sørensens dør på modsatte side . Vi ringede pænt på hos Fru Sørensen og spurgte om vi lige måtte låne ca 20 centimeter af hendes entre så vi kunne få akvariet keglet rundt. Hun kiggede godt nok lidt underligt på os , og specielt min tatoverede makker var hun ikke helt tryg ved at lukke ind , men rundt kom vi da.

Langt om længe fik vi bakset akvariet op på traileren , den var en anelse for kort , men vi smed bare bagsmækken op i akvariet og hjemad gik det.

Min makker klagede over ondt i ryggen og haltede en del på det ben der havde siddet i klemme i gelænderet , så vi blev enige om at jeg bare satte ham af hjemme og så ville vi læsse det af når vi begge havde plejet de små-skavanker vi havde tildraget os på vej ned af trappen ..

Akvariet stod på traileren i 14 dage - Min makker kom med de mest mærkelige undskyldninger for ikke at hjælpe med at slæbe det af - bla. noget med lægevagt og morfin samt stadig snurren i benet . ( ungdommen er ikke hvad den har været ) Jeg gik da ikke og pralede af mit store blå blomkålsøre jeg havde pådraget mig da jeg legede Carl Mar Møller.

Nu skulle der ske et eller andet med det akvarium, og da det ikke kunne komme af traileren , måtte jeg jo lige pille den der tredobbelte rude ud så det kunne blive repareret.

Jeg skar fugerne fri og klaskede akvariet en med lægtehammeren - Der skete intet udover at der sprang en 4-5 cm gul gnist - Så svingede jeg den spidse ende af lægtehammeren og så skete der noget- Nu sprang der en stor flot blå gnist og det mindede om et lynnedslag, men ruden holdt stadig .

Nu havde jeg ligesom opgivet at gøre noget med det akvarium så det skulle bare smadres og køres væk. På containerpladserne må de jo ikke bære noget der vejer mere end en bajer og en madpakke , så det drejede sig om at reducere vægten så meget at jeg selv kunne håndtere det .

Nu var jeg efterhånden blevet lidt små-mopset på det akvarium og tog min 3 kg`s flækøkse og tævede løs på den rude, og til sidst fik jeg hul på den . Det tog ca en halv dag at fylde 4 stk 20.liter spande med glasskår og det udelukkende fra den defekte rude. Toprammen klippede jeg af med en boltsaks og det nu meget utætte akvarium fik jeg gledet ned på en palle . For jeg tænkte at der måske var en der kunne lave noget terrarium ud af resterne . Og det lykkedes faktisk at få bortgivet resten af akvariet til en der ville forsøge sig .

Hvis min nu tidligere makker skulle læse dette indlæg vil jeg bare sige : Tag nu den telefon Torben, du skal ikke slæbe , jeg vil bare snakke lidt :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #151
Bruger Multi (Inaktiv) - 08/03-2011 22:43 08/03-2011 22:43
Indlægget er rettet 08/03-2011 22:46 08/03-2011 22:46 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Jeg har sagt det før, jeg siger det igen : Du er squ genial Brib! Håber virkelig at du en dag udnytter det talent du har for at skrive, og får udgivet en bog, om dit morsomme og indholdsrige liv på landet! ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #152
lola44 (Slettet) - 08/03-2011 23:05 08/03-2011 23:05
:D :D :D Hyyyyyl :D :D :D , hvor får du det dog fra, sidder stadig med tårer i øjene og kan ikke holde op med at klukke, det er super genialt skrevet, du skriver som om man selv står og kigger på mens man slår sig på lårene af grin.

God ide med at sende det til Søren Ryge, eller få skrevet en bog, det er humor på højt plan det her.

Må indrømme at jeg hver dag kigger om du har skrevet et nyt afsnit, nå nu har jeg vist klukket nok af til at kunne læse det op for manden.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #153
nanobegynder (Slettet) - 09/03-2011 11:48 09/03-2011 11:48
....og os der pev over at skulle flytte den nye 160'er op på 3. sal - Med elevator *rødmer* *rødmer*

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #154
Bruger NDR (Inaktiv) - 09/03-2011 15:07 09/03-2011 15:07
:D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #155
Bruger Lucasx17 (Inaktiv) - 13/04-2011 21:30 13/04-2011 21:30
kommer der ikke snart et nyt afsnit? :) jeg er meget spændt! :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #156
Bruger Mynthen (Inaktiv) - 13/04-2011 21:45 13/04-2011 21:45
Øv, troede lige at brib havde fattet tasteturet igen og været kreativ. Jeg savner at læse dine historier brib......... :(

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #157
Bruger brib - 13/04-2011 23:15 13/04-2011 23:15
Indlægget er rettet 11/02-2012 18:59 11/02-2012 18:59 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Vi flytter igen . Så der er gang i nedpakningen . Men mon ikke det også kan give stof til en historie :-)

Hønsene er solgt og flagstangen pillet ned , sådan en flagstang er lidt svær at tumle ene mand , men det skal jeg nok fortælle om på et tidspunkt. Et lille tip i den retning er : Flyt lige bilen hvis den står i faldretningen :-)

3500.l vand og en hulens bunke fisk er også noget der kræver en hvis planlægning , og sidst men ikke mindst mangler vi stadig stedet vi skal flytte ind i :-)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #158
Bruger Peter Larsen (Inaktiv) - 14/04-2011 01:32 14/04-2011 01:32
Jeg har da nogle scarlar som elsker guppy unger :) så dem sender du blot her op :D

Resten må i fryseren, så har du også mini fiskefile til dårligere tider ;)

Mvh.

Peter
Spørg ikke hvad dit akvarium kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for dit akvarium

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #159
Bruger NiklasCph (Inaktiv) - 14/04-2011 01:44 14/04-2011 01:44
Hold da kæft , det er nok noget af det sjoveste jeg nogensinde har læst , kunne slet ikke stoppe da jeg først havde læst den første del så jeg måtte lige tage det hele i en køre, fantastisk den måde du får formuleret dig på :) glæder mig til flere historier :)
og held og lykke med flytningen :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #160
Bruger brib - 27/04-2011 08:26 27/04-2011 08:26
Indlægget er rettet 11/02-2012 18:58 11/02-2012 18:58 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Så skal vi flytte igen

Efter 15 år her på matriklen ønsker vores udlejer at sælge , og vi ønsker ikke at købe.

Altså er vi på "jagt" efter en ny bolig.

Vi er ikke sagt op og har heller ikke selv sagt op - men du godeste en masse skrammel man kan få samlet sammen på 15 år.

De første trailerlæs af diverse , er afleveret på containerpladsen - Hønsene afsat og flagstangen gravet op ( den kommer der mere om i næste afsnit ) :-)

Alene det at tømme akvarier og forberede en flytning er noget der ligner et mareridt - Her skuer jeg allerede noget med 4 sammenpressede ryghvirvler og noget der ligner arbejde :-)

Lejemålet skal jo afleveres i samme stand som ved overtagelsen ( minus naturligt slid og ælde ) . Men hvor pokker får man fat i 2000 rotter og mus ? :-)

720.l forlod matriklen i går - men i mellemtiden fandt jeg et 430 .l som mit kræmmerge`n ikke kunne stå for - altså er vi ligevidt mht. mængden af akvarier.

Der forestår jo også en hvis regenerering af huset , da det har kostet et par oversavede gerigter -nedtagning af døre og lidt afbankning af bærende vægge at få plads til det nu hedengangne 720.l

Fortsættelse følger :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #161
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 27/04-2011 09:28 27/04-2011 09:28
# 160 Den flagstang og bilen, giver mig nogen rigtig sjove billeder. Det glæder jeg mig til at læse om :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #162
Bruger brib - 27/04-2011 11:05 27/04-2011 11:05
Indlægget er rettet 11/02-2012 19:00 11/02-2012 19:00 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

En flagstang er ikke det nemmeste at tumle alene

Udlejere kan være flinke og rare - Vores har været eminent fine - Når noget er gået i stykker eller har skullet udskiftes har vi altid fundet en løsning på problemet. - Desværre har tiderne ændret sig og halvdelen af Lolland står enten til salg eller nedrivning, Det bevirker at vores udlejer som nu er blevet enlig selvfølgelig også holder lidt igen på pengene , så jeg orker ikke længere ligge på knæ for at få indkradset pengene for matrialer og samtidig arbejde gratis. Derfor søger vi noget andet at bo i.

For ligesom at understrege at vi mener det alvorligt, har jeg nedtaget den flagstang som fruen og jeg gav hinanden i bryllupsgave. Det var ikke helt uproblematisk.

Sådan en nymodens flagstang 8 meter er lavet af glasfiber, og fundamentet består af en stor betonklods på 80.cm i længden , gravet ned i jordplan. Tung som et ondt år , og man har kun 3 indstøbte bolte at hive den der tunge beton-børge op i når den er gravet fri.

Jeg startede selvfølgelig på den dramatiske måde og satte flaget på halv i et par timer . ( elsker at flage i alle andledninger )

Sådan en flagstang har et vippebeslag - Det gør det nemmere at lægge den ned og rense den og skifte flagline osv. Man fjerner 3 store møtrikker og flagstangen vælter i den retning beslaget er monteret .

Nemt nok var min første indskydelse - Det var jo bare 8 meter glasfiber der skulle lægges ned - Så jeg stod som en gammel skovhugger og målte vindretningen og var sikker på at den savbuk jeg havde sat op nok skulle fange flagstangen hvis den løb fra mig .

Der stod altså bare ikke en pind i brugsanvisningen om at man kun skulle løsne 2 møtrikker og ikke alle 3 - Så pludselig stod jeg med en løbsk flagstang der sammen med vinden bestemte hvor den skulle falde .

På et tidspunkt følte jeg mig lidt som en af de der cirkusklovne der kan balancere med tallerkner på spyd og det ser normalt nemt nok ud .

Men der er altså forskel på et lille tallerkenspyd og en 8 meter lang flagstang .

På et tidspunkt opgav jeg og slap flagstangen - Nu har vi en flot bule i kølerhjemen på bilen , flagstangen skete der heldigvis ikke noget med :-)

Nu skulle flagstangen jo lægges væk til den engang skal flyttes med til vores nye bolig . Og hvad er mere nærliggende end at skubbe den op på høloftet, der vil den jo ligge fint og godt . At der er 4 meter fra gulvplan til høloft havde jeg sådan set ikke lige overvejet , for flagstangen vejer jo ikke noget videre , så det var bare at lægge an og give den et ordentligt skub.

Som sagt så gjort - flagstangen fik et ordentligt skub nedefra og landede halvt oppe på høloftet- Der lå den og balancerede som en linedancer - Den svingede lidt op og lidt ned . Det var lykkedes mig at finde balancepunktet mellem flagstang oppe og flagstang nede .

Det gik jo ikke i længden med sådan en "dræberpind" hængende 4 meter over hvor man færdes til dagligt. Så jeg vendte mig en halv omgang for at få fat i stigen og kravle op på høloftet for at få hevet flagstangen ind på plads , og dermed ikke var til fare for forbipasserende.

Jeg ved ikke hvad der så skete , men det næste jeg kan huske var et eller andet lyn der gik gennem hovedet , og da jeg vågnede igen lå jeg rodet sammen med en stige og en flagstag.

Mit gæt er at flagstangen har sluppet høloftet og ramt mig i nakken da jeg vendte mig om efter stigen.

Ud over en dundrede hovedpine slap jeg vist rimeligt billigt fra mødet med flagstangen.

Lægen mente ikke der var sket noget videre - men jeg var da lidt bekymret over at hver gang fruen tændte micro-ovnen pissede jeg i bukserne og gik i sort :-)

Soklen blev også hevet op af jorden. Damn den er tung sådan en betonkarl. Først prøvede jeg med en løftestang - det duttede ikke - så satte jeg et par store tænger på de bolte som er støbt ned i soklen. Så kunne jeg løfte den ca 10 cm og måtte opgive.

Samme aften kom der nogle mennesker og købte vores høns , og jeg spurgte pænt manden om han ville give en hånd med den der sokkel , og han havede skisme "bøfferne" i orden , for i et snuptag stod sokklen på jorden. Resten klarede jeg med en sækkevogn.

Nu mangler vi kun at pakke alt det andet - Så mon ikke der sker et eller andet der :-)


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #163
Bruger piapp (Inaktiv) - 27/04-2011 11:15 27/04-2011 11:15
du kan virkelig få tårene til at trille af grin Brian :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #164
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 27/04-2011 11:17 27/04-2011 11:17
Havde den flagstang ramt lidt bedre, havde verden været mange gupser fattigere *skeptisk*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #165
Bruger brib - 27/04-2011 12:45 27/04-2011 12:45
Indlægget er rettet 11/02-2012 19:04 11/02-2012 19:04 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Bølle Bob skrev :
Havde den flagstang ramt lidt bedre *skeptisk*


#164: Ramt lidt bedre ?? - Nu lyder du fuldstændig som min eks.kone :-)

Men det kan du have ret i - ca 700 gupser ( plus - minus) er fordelt på 3x200.l fordi jeg solgte 720.l .

Nu afventer jeg lige hvad udlejer kommer frem til før jeg opsætter det i #160 nævnte 430.l - Det fylder da heldigvis knap så meget som 720.l - og man kan igen komme op af trappen til 1 sal uden at trække "maverne" ind :-)Bølle Bob skrev :
Havde den flagstang ramt lidt bedre, havde verden været mange gupser fattigere *skeptisk*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #166
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 27/04-2011 12:51 27/04-2011 12:51
#165 Hehe..det var ikke meningen. Jeg ville savne dine historier :)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #167
Bruger Schreiber21 (Inaktiv) - 28/04-2011 01:21 28/04-2011 01:21
Har nu brugt knap 2 timer på at læse hele denne tråd igennem :) Har grint så meget at jeg både har vækket fruen og min datter, sidstnævnte gik det ikke så godt med. Hun var næsten ikke til at få stoppet gråden på. Men langt om længe er der ro.

brib skrev :
Lægen mente ikke der var sket noget videre - men jeg var da lidt bekymret over at hver gang fruen tændte micro-ovnen pissede jeg i bukserne og gik i sort :-)


Haha det er sku da total grineren. Nok ikke så meget for dig når det skete, men for os der følger med i dine historier er det sku sjovt.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #168
Bruger brib - 28/04-2011 15:04 28/04-2011 15:04
Indlægget er rettet 11/02-2012 19:01 11/02-2012 19:01 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Mit forhold til diverse havemaskiner herunder motorsave fræsere osv.

Som nævnt i et tidligere indlæg , havde vi i Albertslund noget der hed asfalt - nu har vi noget der hedder græs og hække.

Asfalten passede sig selv , men det gør græsplæner og hække ikke , og her på matriklen har vi masser af begge dele .

På et tidspunkt snakkede min eks.om noget der kaldes en køkkenhave , jeg havde en eller anden forestilling om at det måtte være noget med et køkken man bare havde stående i haven - Det var det så ikke . En køkkenhave er et stykke bart jord hvor man hænger med måsen i vejret hele sommeren og luger ukrudt ( ukrudt vokser hurtigere end grøntsager ) Altså måtte jeg arbejde igen - for vi havde ikke noget der lignede køkkenhave-jord - Næææ vi havde ca 1200 m2 med de flotteste brændenælder i ca 2 meters højde .

Jeg måtte da lige have fat i sagkundskaben mht. hvordan man lavede det de kaldte for et: Så-bed.

Man tager en Le - Det nærmeste jeg kendte til en Le , var fra kryds og tværs i ude og hjemme hvor man skule gætte et redskab på 2 bogstaver. Men en Le er et knivsblad monteret på et langt håndtag ( set i op til flere Morten Korch film -brugt til høst af afgrøder som hvede osv ) Hvilket iøvrigt ser pærenemt ud .

Jeg investerede i sådan en Le - Der manglede kun den sorte "kutte" så havde jeg lignet døden Muaaaahhhaaa :-)

Nå men jeg gik ud til de 2 meter høje brændenælder og var oplagt på at de skulle nedlægges . Det var ikke lige efter bogen - 2 slag med Leen og jeg havde hele fjæset fyldt med svieende blister fordi jeg ikke lige havde styr på hvordan man egentlig bruger en Le. Jeg var da overbevist om at man bare tævede løs på brændenælderne , så ville de lægge sig i fine stakke . Niks. Sådan fungerer en Le ikke .

Man slår ikke med en Le - man skærer , og man skærer et "skår" på ca 20 cm af gangen og ikke de der 60 cm jeg havde øvet mig med . Så jeg fik fat i den lokale bonde på ca 80 år - han sad i kørerstol så han måtte nøjes med at vejlede mig.

De første par "skår" gik fint nok - nælderne faldt og jeg blev kåd . Nu skulle der knald på og den gamle i kørerstolen kom med opildnende råb som : Ha Du er sgu. da kjøwenhavner tag nu fat osv . Så jeg hamrede bare derud af med Leen ( man er vel ikke nogen tøsedreng ) :-)

De opildnende råb fra bonden i kørerstolen gjorde at jeg sgu nok skulle vise ham hvor "Moses købte øllet" , så jeg knoklede løs . På et tidspunkt syntes jeg at min ene gummistøvle "sjaskede" lidt ligesom om der var vand i , Det var så ikke vand - Det var blod . I min iver for at tilfredsstille ham "knægten" i kørerstolen , havde jeg hakket Leen gennem min ene gummistøvle og ind i foden.

Den gamle sad bare og grinede mens jeg blødte som en stukken gris - På et tidspunkt overvejede jeg at køre ham og rullestolen ud på Rødbyvej foran en 18 tons kølevogn. Men man er vel lidt menneskelig . Så jeg fik et plaster på og kørte gutten hjem igen .

Efter godt en uges tid havde jeg fået "nakket " brændenælderne og det begyndte at ligne noget der kunne bruges til køkkenhave,

Men men - nu skulle man også have noget der hedder en : Fræser ( Min sidste fræser var en Knallert Puch Flagskib der kunne køre ca 90 km/ timen ) Så den kunne jeg slet ikke forestille mig til brug i en køkkenhave :-)

Fortsættes :-)
Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #169
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 28/04-2011 16:04 28/04-2011 16:04
:D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #170
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 28/04-2011 16:04 28/04-2011 16:04
:D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #171
Bruger Sølz - 28/04-2011 19:25 28/04-2011 19:25
endnu engang ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #172
Bruger brib - 28/04-2011 20:35 28/04-2011 20:35
Indlægget er rettet 11/02-2012 19:01 11/02-2012 19:01 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Jeg køber min første Fræser.Nu er det nok lidt pral at kalde den for en fræser , for den lignede en mellemting mellem en sammesvejset damecykel og en væltet barnevogn, men den havde da nogle skovlhjul og en motor.

Postkasserød stod vidunderet på et loppemarked og skreg : køb mig Brian . Nå ja den var meget billig og et eller andet skulle jeg jo øve mig med. Faktisk opdagede jeg at min nyerhvervede fræser var et klenodie fra det gamle DDR. 5-6 bukkede og sammensvejsede rør , påmonteret en omvendt 6 HK knallertmotor. Det var lige mig. Jeg har rodet med knallerter det meste af min ungdom , så det her var bare guf at prøve at få liv i en Trabant fræser. :-)

Efter et par uger hvor jeg havde haft motoren skildt ad op til flere gange uden der kom liv i den, så startede den med et brøl. Den larmede så højt at naboerne røg ud på vejen for at se den der jumbojet styrte ned - Men det var så bare fræseren der lamede ret ekstraordinært. Den skulle jo trods alt lige brænde den halve liter startgas( æter) af jeg havde hældt på den :-)

Lydpotten på den lignede sådan en gl. madkasse og dæmpede ikke ret meget , så efter at have hældt op til flere poser stål-opvaskesvampe i "madkassen" kunne den da køre nogenlunde støjfrit.

Der var 2 hånd-gear på den- Første gear trak rimeligt , så jeg gik stille og roligt i gang - Eller rettere fræsede i en slags løbe tempo.

Nu var det så på tide at prøve om andet gear og virkede , og jo det virkede over al forventning . Det ene øjeblik stod jeg på vores egen grund , og få sekunder efter havde fræseren med mig hængende i gashåndtaget pløjet sig gennem hegnet ind til naboens køer . Det var altså en underlig oplevelse , ikke kun for mig , men også for køerne , for de stod bare og gloede åndsvagt efter mig da jeg passerede dem i lyntempo.

Efter et endnu et par uønskede løbeture blev jeg enig med mig selv om. at det nok var bedre at investere i en fræser der var lidt mere menneskevenlig, og knap så energikrævende.

Den var dog knap så besværlig at slippe af med, som en cylinderplæneklipper bygget i Detroit på en eller anden bilfabrik , som jeg også havde fået tiltusket mig - Mere om den Amerikaner- klipper en anden dag :-)


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #173
Bruger Ras.killing (Inaktiv) - 28/04-2011 20:40 28/04-2011 20:40
Har lige læst det hele igennen.. haha, det er bare for fedt det hele! Specielt vildsvine var jeg græde færdig over :D Er selv aktiv jæger, med et par 'vildbasser' på bagen. Og ja, det kan godt være lidt besværlige at 'tumle'.

Glæder mig til at høre mere om fræseren.. Jeg har en lille fornemelse om, at du ikke bare har nøjes med en lille hobby fræser fra harald nyborg. Nej du har nok nærmere lånt dig frem til en nibbi fræser af dimensioner!

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #174
nanobegynder (Slettet) - 28/04-2011 23:05 28/04-2011 23:05
#168 Det var nu David, som købte øllet brib ;)
Venter med spænding på fortsættelsen :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #175
Bruger brib - 29/04-2011 07:57 29/04-2011 07:57
Indlægget er rettet 11/02-2012 19:02 11/02-2012 19:02 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

nanobegynder skrev :
#168 Det var nu David, som købte øllet brib ;)
Venter med spænding på fortsættelsen :D


Det var fordi Moses fik kontanthjæp før David - Så Moses lånte lidt skillinger af David. :-)

( Mindre omskrivning af Biblen - som står helt for egen regning ) :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #176
Bruger brib - 29/04-2011 09:04 29/04-2011 09:04
Indlægget er rettet 11/02-2012 19:04 11/02-2012 19:04 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

En plæneklipper fra Detroit


En dag var vi til en afveksling på et loppemarked.

Her stod der et ordentligt monster af en gl. cylinderklipper - Jeg gætter på at den vejede et par hundrede kilo, for vi var 4 mand om at løften den op i bagagerummet på Skodaen- Klappen på bagagerummet kunne af gode grunde ikke lukkes , da der stak ca 2 meter håndtag ud af siden på bagagerummet, Så vi måtte lige fiksere klappen med et stykke godt solidt hyssingbånd.

Måden vi transporterede klipperen på var vist ikke helt efter færdselslovens regler . for mit udsyn gennem forruden bestod i at jeg havde en smal sprække mellem bagagerumsklappen at køre efter.

Nu ved jeg ikke hvor mange der har prøvet at have et ca 2 meter langt plæneklipper hændtag hængende på tværs af bilen mens de kører, men jeg kan godt love for at det er ikke en af de nemmeste opgaver jeg har været på . Alene det at undgå at pløje diverse cyklister og fodgængere ned , var noget af en prøvelse. Men heldigvis havde vi ikke så langt hjem.

Naboer kan være yderst sarkastiske - vi fik bemærkninger som : Næææ se en Skoda med motoren foran osv . Men jeg havde efterhånden vænnet mig til den slags smådrillerier og kørte stille og roligt Skodaen ind i carporten, dog havde jeg lige glemt det lange håndtag der stak ud - Men skit pyt , den stolpe skulle alligevel have været skiftet på et eller andet tidspunkt :-)

Aflæsningen var ikke det store problem, for i sådan et villa-kvarter løb rygterne hurtigere end et lynnedslag, så inden vi fik set os om stod halvdelen af kvarteret og beskuede hvad ham den tovlige Kjøwenhavner nu havde fundet på. 2 mand kom med en 4x4 stolpe og understøttede carporten med et par donkrafte og en lægte så den ikke skvattede helt sammen, og resten stod og diskutterede hvad jeg egentlig havde købt.

Den ældste nabo mente at kunne errindre at han som 30 årig havde passet nogle græsplæner på Christianssæde slot med sådan en maskine engang i tresserne. ( han var ca 90 år gl )

Nå men vi fik da løftet cylinderklipperen af , og jeg var nu ejer af en 6 cylindret selvkørende park-klipper , Håndbygget i Detroit i starten af tresserne. ( helt nøjagtigt i 1962 efter hvad typegodkendelses skiltet beskrev )

Det var det sædvalige på den vej - her fejrede man alt og plæneklipper- købet skulle selvfølgelig fejres ( på den vej fejrede man alt - selv når naboen fik et rykkerbrev med posten ) - Så vi drak et par kasser godt Dansk mjød og så skete der ikke mere den dag .

Efter at have luret noget på den der ualmindeligt tunge Amerikaner - klipper i et par dage , gik jeg i gang med at teste om den overhovedet kunne starte. Olien blev tappet af - Der var også en beholder med kølevæske som blev renset og fyldt på ny. ( her opdagede jeg at der er 6 liter på sådan en knægt ) - Tændrørene blev skiftet ( 6 stk) og selve klippehovedet fiksede en kvik genbo med en vinkelsliber.

Efter at have knækket et par startsnore , fandt jeg en løsning på det probem ( der er stor kompression på en 6 cylindret ) Så der blev snoren erstattet med en stålwire og den knækkede bestemt ikke . Tændingen stod lidt skævt , men da vi havde et fint sammenhold på den vej , var der selvfølgelig også en auto-mekanikker imellem der klarede den sag .

Ved første træk i startsnoren gav maskinen et knald så man må formode at samtlige gravide katte i kvarterede fik ufrivillige aborter - Selv røg jeg i dækning hurtigere end en nytårsraket.

Lidt efterjustering på kaburatoren fik dog "kæmpen fra Detroit" til at starte med et brøl.

Det er uden nogen som helst diskussion den mest effektive plæneklipper jeg nogensinde har ejet .

Som nævnt var den selvkørende - men jeg havde ikke lige fundet den knap der stoppede maskinen i at være selvkørende - I det hele taget kunne jeg slet ikke finde noget der kunne stoppe motoren.

På under 3 minutter havde maskinen ædt et nyopsat villatelt til 3000 kr - halvdelen af ungernes sandkasse ( ungerne var heldigvis i børnehave ) og den fortsatte bare uhindret sin spredning af ødelæggelse og hærgen.

Ved hjælp af en spade fik jeg endelig afbrudt tændingen og stoppet monstret - men vores have var godt molestreret

Jeg blev enig med mig selv om at den maskine nok var lige lovlig vild til en villa-have , så jeg solgte den til et nedrivningsfirma for et par hundrede kroner.

Siden har jeg holdt mig til lidt mindre have-maskiner - Men den fra Detroit glemmer jeg aldrig :-)

Motorsave kan godt være farlige i ukyndiges hænder - Det skriver jeg nok om en eller anden dag :-)


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #177
Bruger Ras.killing (Inaktiv) - 29/04-2011 11:55 29/04-2011 11:55
Hehe, gad godt at have set det detroit monster :D

brib skrev :
Motorsave kan godt være farlige i ukyndiges hænder

- Det bliver spændende at høre mere om. Nu er jeg selv i lære som skovarbejder, så laver stort set ikke andet end at løbe rundt med motorsav. Sidder allerede og krummer tær'

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #178
Bruger brib - 12/05-2011 11:27 12/05-2011 11:27
Indlægget er rettet 11/02-2012 19:05 11/02-2012 19:05 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Vi bliver boende alligevel.

Efter nogle år med lidt bøvl med udlejer og planer om at flytte skulle det store slag stå. (#162)

Så vi indrykkede en annonce i folketidende i Lørdags .

141 tilbud om ledige boliger- min tlf havde annoncekø på ( de er nu nr 98 i køen osv )

2 huse kunne vi overtage helt gratis mod at betale skyldig gæld til kommunen . Det ene var en brandtomt - det andet var nedrivningsmodent.

Så skete der pludselig noget sjovt . Vores udlejer som efterhånden er en lidt aldrende dame ringede . Nu får vi nyt oliefyr - varmeflytingsanlæg via brændeovn - De 2 utætte velux vinduer blev ordnet i mandags osv osv .

Så er det lige jeg klør mig selv i nakken og spørger : Brian din gamle hund ( undertegnede ) Nu har du fået det som du vil have det . Hvorfor pokker solgte du så dit dejlige 720.l - gravede flagstangen op - solgte hønsene og rev hønsehuset ned , og iøvrigt pakkede 26 flyttekasser ned .

Her vil jeg indskyde at det er godt man er nået over konfirmationsalderen hvor gæsterne skriver fest-sange ala: Og Brian han hønsè-huset rev ned, og det i bare trods - nu skal han det byg`op det igen og trænger til et lods .

Nå ja jeg har kvajet mig og det er nok ikke sidste gang . :-)

Annoncen stod i ca en tusse - men modydelser fra udlejer kommer op i ca 100.000 - så det går nok :-)


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #179
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 12/05-2011 11:41 12/05-2011 11:41
Det er da en okay handel. For besparelsen kan du hurtigt fået et nyt 720 :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #180
nanobegynder (Slettet) - 12/05-2011 15:47 12/05-2011 15:47
Pyt, der blev nok ryddet noget op som skulle ryddes op alligevel, ikke? ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #181
Bruger mobe31 (Inaktiv) - 12/05-2011 16:21 12/05-2011 16:21
# 180 hvordan kunne du dog få den tanke *blink* ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #182
Bruger brib - 12/05-2011 19:12 12/05-2011 19:12
Indlægget er rettet 13/02-2012 09:33 13/02-2012 09:33 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

nanobegynder skrev :
Pyt, der blev nok ryddet noget op som skulle ryddes op alligevel, ikke? ;)


Intet er så skidt at det ikke er godt for noget - Jo der er kørt en masse skrammel væk. Jeg fatter ikke hvordan man kan samle så meget L*** sammen på 15 år . :-)

mobe31 skrev :
# 180 hvordan kunne du dog få den tanke *blink* ;)


#181: Du skal da ikke være for højmåset - Det er dig der skal hjælpe med at sætte soklen til den sk*** flagstang ned igen :-)
Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #183
Bruger Schreiber21 (Inaktiv) - 12/05-2011 22:04 12/05-2011 22:04
#181.

Ja så vandt du den tjans. :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #184
Bruger Villads (Inaktiv) - 12/05-2011 22:06 12/05-2011 22:06
En overraskende drejning i sagen.

Tillykke med det. :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #185
Bruger mobe31 (Inaktiv) - 12/05-2011 22:09 12/05-2011 22:09
# 182 jaja, det kan ikke tage mange øjeblikke B)

# 183 ja hvorfor spille lotto når man bare kan tage ned til Brian og redde trådene ud efter ham :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #186
Bruger NDR (Inaktiv) - 12/05-2011 22:14 12/05-2011 22:14
#185, og når du så er færdig med flagstangen, så skal der bygges nyt hønsehus, men det tager sku ikke lang tid :D ...Brib skal have høns igen...sådan

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #187
Bruger brib - 13/05-2011 10:47 13/05-2011 10:47
Indlægget er rettet 13/02-2012 09:24 13/02-2012 09:24 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Så er der bestilt 12 "Tøsebørn" Hønniker fra Uggerløse. De kommer indenfor de næste 10 dage , så jeg er ved at genoprette hønsehuset osv .

Egentlig burde alle som har plads, og må holde høns have en lille flok på 4-5 stykker .

Det er utroligt hvad man smider ud af brød-rester - grønt som kræeene æder.

Her kører vi halv-økologisk - Kattene får rester af kød - Hønsene spiser alt grønt og brød.

I denne periode hvor vi ikke har haft høns , der kan man virkelig se hvor meget mad der går til spilde . Vores skraldespand som normalt kun er halvfyldt , er nu næsten ved at være fyldt før tid .

Æg har jeg heller ikke spist , da jeg nægter at æde fabriksæg ( økologiske eller ej ) - Så jeg glæder mig til de nye "tøsebørns" ankomst :-)


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #188
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 13/05-2011 11:05 13/05-2011 11:05
Hm...jeg er ved at bygge loftet om til et akvarieloft, damen ved det ikke...Mon der også kan proppes høns ind? :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #189
Bruger brib - 13/05-2011 11:27 13/05-2011 11:27
Indlægget er rettet 13/02-2012 16:18 13/02-2012 16:18 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Bølle Bob skrev :
Hm...jeg er ved at bygge loftet om til et akvarieloft, damen ved det ikke...Mon der også kan proppes høns ind? :P


Sagtens - det stinker bare af amoniak efter et stykke tid .- Men med lidt udluftning burde det kunne lade sig gøre :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #190
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 13/05-2011 11:50 13/05-2011 11:50
Hehe...jeg kan lige se hendes ansigt for mig :D 20kvm loft fyldt med høns og akvarier stablet ovenpå hinanden.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #191
Bruger brib - 13/05-2011 11:57 13/05-2011 11:57
Indlægget er rettet 13/02-2012 09:29 13/02-2012 09:29 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Bølle Bob skrev :
Hehe...jeg kan lige se hendes ansigt for mig :D 20kvm loft fyldt med høns og akvarier stablet ovenpå hinanden.


Med lidt snilde kan alt lade sig gøre : læs denne tråd :-)
Internt link http://akvariesiden.akvariefisk.dk/forum/thread/?ID=1101335#SiteE...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #192
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 13/05-2011 12:17 13/05-2011 12:17
#191 Ja, den har jeg moret mig meget over!

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #193
Bruger brib - 13/05-2011 18:19 13/05-2011 18:19
Indlægget er rettet 12/02-2012 18:47 12/02-2012 18:47 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Mit første møde med en Traktor

I Albertslund havde vi noget der hedder : Fjernvarme . - Der skruer man bare op på thermostaterne og huset bliver varmet op.

På Lolland har de kun fjernvarme i byerne . Dem der bor ude på landet har alternative varmekilder som oliefyr og brændeovne.

Oliefyret er et ret dyrt bekendskab , så brændeovnen var et oplagt alternativ .

Det at sætte en brændeovn op er i sig selv ret simpelt - Man måler op og hakker et hul i skorstenen. På den måde lærte jeg hvad ordet : Jernbeton betyder. Efter at have slidt diverse mejsler - teltstænger , samt 2 rør til en Nilfisk støvsuger op. Fik jeg lavet et præsentabelt hul i skorstenen.

Brændeovnen var en gl. knægt fra Hess no.201 - fin støbejernsovn - lidt tung , gammel men brugbar ( lidt som mig selv ) :-)

Så skulle den jo testes , og da sådan en test kræver brænde måtte jeg jo finde noget brændbart . Efter at have fyret med rykkerbreve i 14 dage var det på tide at få fat i noget træ.

Ude hos en af ungernes skolekammeraters far , fik jeg fat i noget træ. Det var en Kastanje der alligevel skulle fældes , jeg skulle styre traktoren med en kæde bundet omkring træet og bare køre fremad når træet begyndte at vælte .

Jeg var ikke helt tryg ved situationen , for på det tidspunkt havde jeg kun kørt i en skoda 105.S , så en Volvo Penta der var ældre end mig og betydeligt stærkere havde jeg ikke så meget styr på . Men man har problemer nok bare det at man er tilflytter , så det der traktorfræs skulle jeg nok klare .

Min ven der skulle lægge træet ned var lidt sløv i betrækket , og min koblingsfod var også ved at være træt , så jeg satte traktoren i frigear og slappede lidt af .

Så kom råbet : Kør for satan - nå ja det var sgu da ikke mig der havde været så åndsvag at bygge et hus få meter fra et 100 år gammelt træ - Men jeg slap da koblingen ved hans råb og trak til . - Sådan en traktor er altså underlig . Det ene øjeblik står den pænt i tomgang og luller en i søvn , og det næste fiser den frem som om den kørte på ren æter .

Træet faldt ca 5 cm fra husets udhæng - og jeg kan godt love for at der var en der bandede mig langt ned i H . Men der skete jo ikke noget udover at jeg kørte traktoren i søen , og den kunne da køre efter at have stået parkeret der i nogle dage . At jeg så stoppede med at fange levende foder til mine fisk i vandhullet pga. oliespild er en helt anden historie :-)

Træet var nu lagt ned , og der er mange m3 i sådan en gammel Kastanje - Så jeg måtte jo ha fat i en motorsav .

Fortsættes :-)


Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #194
Bruger NDR (Inaktiv) - 13/05-2011 18:28 13/05-2011 18:28
hehe..hvis jeg nogensinde tager springet og vover mig en tur til Lolland, så bliver det ikke uden lillemor...hun skal gå baglæns og holde øje med alt man allerede har passeret. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #195
Bruger brib - 13/05-2011 18:59 13/05-2011 18:59
Indlægget er rettet 13/02-2012 09:25 13/02-2012 09:25 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Min første motorsav.

Via den lokale grisetidende ( Folketidende.dk) var der en Stihl Motorsav til salg for 500 kr .

Den måtte jeg bare eje , så Skodaen blev sadlet op og vi susede ca 50 km ud i samfundet for at kigge på den der sav .

Sælger var tæt på skind-død og det var saven egentlig også . Så jeg fik den for 100.kr da den var utæt og udstødningen tærret op . Men nu have jeg jo haft 7 Skodaer som jeg havde bragt til live , så sådan en smule sav kunne vel ikke være det store problem . Det var nok lidt af en fejlberegning , for uanset hvad jeg lavede på den sav , så nægtede den at starte .

Første problem var at benzinen piss*** af den - Så der fik jeg fat i en pakning , den der pakning var dog ikke helt origiginal , så efter at have tegnet og klippet lidt blev tanken da tæt .

Tændingen var heller ikke optimal, her lærte jeg at man ikke holder på tændrøret samtidig med at konen hiver i startsnoren- Tænk at sådan en lille gnist kan æde det meste af huden på ens tommelfinger og give et lap der minder om 240 volt.

Så kom der gang i saven - En lille hidsig sat** med 35 cm sværd , men med 64 tænder - Den kunne bare æde alt den kom i nærheden af - Den startede med at æde den ene af mine sikkerheds sko , for jeg blev så forskrækket over at den startede at jeg slap saven .

Lydpotten var som nævnt tærret væk , men ved hjælp af en potte fra en gammel plæneklipper , blev den dæmpet nogenlunde . Hønsene lagde godt nok misdannede æg de første 14 dage efter jeg startede saven op . Og ok - Den larmede over gennemsnittet , det skal jeg være den første til at indrømme . Det med larmen kan den indrammede klageliste fra naboerne bevidne :-)

Så skulle der laves brænde - jeg havde jo en aftale med en ca 100 år gl. Kastanje der ventede :-)

Fortsættes. :-)


Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #196
Bruger Peter Larsen (Inaktiv) - 13/05-2011 20:20 13/05-2011 20:20
Brian for satan LOL

Har sq bosat mig på den forkerte ø, virker som alt sker omkring Søllested ;)

Mvh.

Peter
Spørg ikke hvad dit akvarium kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for dit akvarium

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #197
nanobegynder (Slettet) - 13/05-2011 23:52 13/05-2011 23:52
"Men jeg slap da koblingen ved hans råb og trak til . - Sådan en traktor er altså underlig . Det ene øjeblik står den pænt i tomgang og luller en i søvn , og det næste fiser den frem som om den kørte på ren æter ."

Jamen det er da bare så rigtigt :D
For ca. 50 år siden (jaja, det er korrekt) skulle vi hente et læs hønsemøg hos en af mine fætre, min far skulle have det til haven. Jeg styrede dyret (traktoren) og min dengang tilkommende mand sad på bagsmækken med benene dinglende ud.
Der blev også råbt 'kør' og jeg slap koblingen, og det gik rask fremad. :P Men hvem sad tilbage på marken efter det raske ryk, ja gæt selv ;) :D
Det har jeg godt nok måttet høre meget for siden........ *rødmer* *rødmer*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #198
Bruger brib - 14/05-2011 06:58 14/05-2011 06:58
Indlægget er rettet 13/02-2012 09:26 13/02-2012 09:26 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

#197: Ja de traktorer kan godt være lidt af en udfordring :-)

I 1994 Boede vi på et mindre gods med 11 værrelser ( nævnt højere oppe i tråden )

Her var hestestalden en selvstændig bygning plaseret inde i en kæmpe lade , og her boede hestene trygt og godt , og var nemme at få på græs da man kun skulle trække dem ca 50 meter .

En aften hvor hestene skulle ind i seng , var deres indgang spærret af en gigantisk traktor med en kæmpe vendeplov monteret . Begge dele var spritnye og ejeren havde brugt hele dagen på at justere den der vendeplov .

Nu var mit kendskab til traktorer jo begrænset til en Volvo Penta med nogle få gear , men jeg hoppede da op i det der spritnye monster og ville rykke den et par meter så hestene kunne komme ind .

Hold da op hvor var udviklingen indenfor traktorer ændret. Der var lige så mange blinkende lamper og håndtag som i en Boing 737 - Men da nøglen sad i var den jo nem nok at starte , nu skulle jeg bare finde det håndtag der løftede den hydrauliske plov .

Efter at have startet diverse haveriblink -arbejdslys testet hornet og radioen , lykkedes det endlig at finde det rigtige håndtag . Set i bakspejlet burde jeg nok have ringet efter godsejeren og bedt ham komme og flytte det der kæmpemonster selv , for da jeg trak i det lille joystik røg den spritnye vendeplov af med et ordentigt brag og lagde sig på siden .

Ups tænkte jeg , for jeg var jo allerede på det tidspunkt godt klar over at det der brag lød dyrt , og hvordan jeg skulle forklare at jeg måske havde ødelagt isenkram for et par hundrede tusinde spøgte lidt i mit baghoved.

Nu var jeg så heldig at have en yderst kvik nabo ( som heldigvis kunne lade være med at sladre ) og ved fælles hjælp ( mest hans hjælp ) Fik vi sat vendeploven på igen og hestene blev trukket ind .

Dagen efter mødte mandskabet op og nu skulle der pløjes .

De 2 gutter kørte frejdigt ud i marken og satte ploven i jorden - Selv om de var mindst 100 meter ude på marken kunne jeg skelne nogle yderst grimme bandeord - Faktisk var de ord så grimme at jeg bad mine unger om at holde sig inde . :-)

Egentlig kunne jeg godt forstå at de var lidt sure , for det tog dem 2 dage at få den vendeplov til at virke igen.

Siden dengang har jeg ikke turde nærme mig startnøglen på en traktor , og det er vist også en meget fornuftig handling :-)
Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #199
Bruger brib - 27/05-2011 14:32 27/05-2011 14:32
Indlægget er rettet 13/02-2012 09:27 13/02-2012 09:27 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Kvinder er altså underlige.

Først man at vide at alle de akvarier fylder for meget ( en luftfugtighed på 95 % indendøre er vel overkommeligt )

Som den søde ægtemand jeg er , så nedlægger jeg 720.l i gangen- Så kommer jeg med lidt brok over at nu har guppyerne for lidt plads , og straks leger vi 3x34 og flytter rundt på hele køkkenet for at få plads til et 430.l som har stået i venteposition ude i laden .

Et ældre møbel ( vejer et halvt ton ) rokeres rundt - tømmes for moster Gerdas aluminia til 24 personer , for at lave plads til 430.l . Hov der var da lige en skjold der hvor møblet har stået - Så nu skal jeg igang med at male hele køkkenet om . ( mig og min store kæft ) :-)

Hønsepigerne ( nævnt i tidligere indlæg kom i dag ) Så nu er der liv og glade dage på farmen igen - Hanen ( Jersey kæmpe ) kommer senere - så må vi se om han får klø af tøsebørnene .

Egentlig burde man være lidt misundelig - hanen er jomfru - og han får 13 jomfruer at øve sig på - ( det var der sgu ikke noget af i i 1972 da jeg blev kønsmoden ) :-)

Status er pt . At farmen begynder at live op igen efter en rigtigt ond vinter . Godt forår til alle fra os på Dyregården :-)


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #200
Bruger Multi (Inaktiv) - 19/06-2011 16:09 19/06-2011 16:09
Det er godt at du er tilbage igen brib! :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #201
Bruger brib - 19/06-2011 21:32 19/06-2011 21:32
Indlægget er rettet 13/02-2012 09:28 13/02-2012 09:28 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Multi skrev :
Det er godt at du er tilbage igen brib! :D


Tak tak :-)

Næste indlæg vil omhandle mit forhold til kryb og hvordan man spiser myrer :-)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #202
Bruger NDR (Inaktiv) - 20/06-2011 00:05 20/06-2011 00:05
Vi ville ( og jeg tror godt jeg kan skrive VI ) hellere høre lidt om de Lolandske traditioner, da jeg ikke er et øjeblik i tvivl om at de adskiller sig for resten af fædrelandet hvad enten vi snakker København, vendsyssel eller Lyø

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #203
Bruger Villads (Inaktiv) - 20/06-2011 00:44 20/06-2011 00:44
Vi vil sgu da høre hvad som helst fra hverdagen på Casa del bribbermand, og vi tror hvert et ord. :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #204
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 20/06-2011 06:19 20/06-2011 06:19
#202 Siden hvornår, er Lolland blevet en del af Danmark?!?

Velkommen tilbage Brib, jeg troede aldrig, at jeg ville sige det. Men, det er første gang, at jeg er glad for at se en admin tilbage :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #205
Bruger brib - 20/06-2011 09:55 20/06-2011 09:55
Indlægget er rettet 13/02-2012 09:32 13/02-2012 09:32 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Myren det arbejdssomme , men møgirriterende kræ.


Her på farmen har vi 4 forskellige arter af myrer - jeg har opgivet at identificere dem og kalder dem bare for : Dem i kirsebærene - dem i plænen - dem i Mirabellatræerne og dem i jorden .

Fælles for dem alle er at de godt kan være ret provokerende.

Dem i jorden har lidt svært ved at huske hvor de bor , så pludselig vælter de flyveklare med vinger op fra overløbsrøret til oliefyret , og laver vores bryggers om til en slags brevduebane hvor alle prøver at starte samtidig . Det ser nu lidt underligt ud når ens hjem pludselig er invarderet af flyvende kræ - men man vænner sig med tiden til at man ikke er alene . En gang Fluechock ( gift ) plejer at holde de værste sværme væk.

Så er der en lille gul myre - Den er yderst effektiv nr det gælder om at holde mig væk fra haven . Efter at have slået græsplænerne og sætter mig ind og får et velfortjent hvil , så er de pludselig over alt . De sidder i tøjet og specielt underbuksekanter er et godt sted for de små gule kræ. De er dog ret fredelige bortset fra man har en fornemmelse af at være loppebefængt .

Dem der bor i Mirabellaerne ( Blommetræerne ) De er da bare onde - her går man i sine egne tanker med et "ørnenæb " og klipper grene ned , og pludselig svier og stikker det overalt på kroppen - Nu ved jeg hvad myresyre betyder . Jeg smider alt hvad jeg har i hænderne og tager mit tøj af samtidig med at jeg prøver at slå rekorden i 100 meter løb for pensionister :-) - og så ellers ind under bruseren . Dem har jeg stor respekt for .

I Kirsebær-træerne har vi nogle store sorte myrer - de har deres egne bladluse-kolonier som de tapper sukkersaft fra - Det er lidt som en bonde der malker køer , men her er det bare myrene der tapper "mælken" fra bladlusene . Nu er store jo relativt når man snakker myrer , men de her minder en del om den store sorte skovmyre.

En dag kom Calle forbi ( Ham med vildsvinene ) han bor i Thailand ca 6 mdr. om året - Han sagde at netop disse myrer kalder de for citrus myrer ude i Thailand , og der spiser de dem med stort velbehag .

Det måtte jeg prøve - Så jeg fangede en stor "fedeberg" og proppede den i munden og tyggede , han havde ret , de smager som en blanding af citron og appelsin .

Så gik der jo lidt sport i det , og jeg snuppede en lille flok på 5 -6 stykker og stoppede i munden - Som forholdsvis uøvet "myrersluger " burde jeg nok lige have tænkt mig lidt om , for et er at man bider i en myre og den dør - men 5-6 mod èn betyder også at der er nogle stykker der når at bide først .

3 Hak i tungen nåede jeg da at få inden det gik op for mig at jeg havde taget munden for fuld :-) - Men ikke nok med det , min tunge sved som en i H , og jeg havde nogle grimme buler på tungen der gjorde det svært for mig at udtale ord der begyndte med F og L i nogle dage . :-)

Men så fik jeg da prøvet at leve på Thailandsk menu , og lærte så lidt om forskellige myrer og deres indvirkning på den menneskelige organisme .

Nu har jeg lige hørt man også spiser græshopper - så en eller anden dag vil jeg da prøve hvordan de smager . :-)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #206
Bruger jannebabe (Inaktiv) - 20/06-2011 17:25 20/06-2011 17:25
God appetit :D :D holder mig nu til fødevare der ikke kan bide fra sig længere.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #207
Bruger NDR (Inaktiv) - 20/06-2011 17:59 20/06-2011 17:59
#205 :D Brib, de der græshopper har jeg ædt en del af, sidste gang jeg var på ferie i Thailand, der blev jeg tilbudt af en Thaier og teste dem...Han havde en pose ( måske 10L frostpose ) der var stoppet med græshopper, dem greb han en håndfuld af og smed ned i en stegepande, det lød ligesom når et æg bliver smidt på panden, så rodede han lidt rundt i det, og da de var svitset, kunne man snuppe dem og æde dem, og det gjorde jeg så, og de smagte ligesom Kims chips...ganske udemærket :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #208
Bruger mobe31 (Inaktiv) - 20/06-2011 22:12 20/06-2011 22:12
Brian, du siger bare til hvis du bliver mere sulten, vi har et højbed i haven (jordbærdbed) og det er èn stor myretue, så længe du bare lader jordbærene være skal du være velkommen til at spise til du skammer dig B)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #209
Bruger 09bdikte (Inaktiv) - 20/06-2011 22:58 20/06-2011 22:58
Jeg skal til eksamen imorgen, men din historie er nu sådan en god overspringshandling!! B) :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #210
flsuw (Slettet) - 23/06-2011 03:40 23/06-2011 03:40
Aldrig har jeg grint så meget som da jeg begyndte at læse, en københavner flytter på landet. Det er humor på højt plan, forsæt endeligt med mere. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #211
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 24/06-2011 10:04 24/06-2011 10:04
For vi ikke et nyt kapitel, at gå hjem på idag? Det er jo fredag :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #212
Bruger brib - 24/06-2011 10:24 24/06-2011 10:24
Indlægget er rettet 13/02-2012 16:19 13/02-2012 16:19 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Bølle Bob skrev :
For vi ikke et nyt kapitel, at gå hjem på idag? Det er jo fredag :D


Jo jeg er igang med en lille stribe om nabokrig :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #213
Bruger Luna (Inaktiv) - 24/06-2011 11:09 24/06-2011 11:09
Loool Bribs... Glæder mig til nabokrigen. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #214
Bruger brib - 24/06-2011 11:17 24/06-2011 11:17
Indlægget er rettet 13/02-2012 09:30 13/02-2012 09:30 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Bønder er et nødvendigt onde -Men også lidt underlige millimeterspecialister.

Når man som Københavner flytter på landet , så udskiftes diesel-benzinhørmen med stanken af gylle . Vi havde jo efterhånden boet nogle steder i kommunen og i byen var der ikke dyrelugt osv .

Men her på matriklen blev vi noget klogere og mere vidende om at ens næse opfanger mere end man egentlig forventer.

Det startede nu meget fredeligt , for vi kom om efteråret og der havde nabo-bonden ikke spredt gylle - Der var frisk luft og udsigt til skoven så alt var ren idyl.

Så kom foråret, og som sædvanlig havde jeg åbnet alle vinduer og kunne kigge over åbne marker , men der var en stank ala. svigermor lå begravet i baghaven. Vinduerne blev lukket og jeg overvejede at købe gasmasker til hele familien :-)

Fy for pokker - jeg er ryger og vi har nedsat lugtesans , men den her hørm slog godt nok stærkt igennem ifht. lugten af cigaretrøg .

Efter noget tid hvor man havde gået rundt med kanten af blusen over næsen begyndte vi at vænne os til stanken , vi havde jo selv valgt at bo på landet , og alt der lugter af lort er der penge i - Altså: skik følge eller land fly som man siger .


Ligusterfacisme på højt plan :


Nogle bønder kan simpelthen bare ikke få jord nok - og vores nabobonde hører desværre til en af slagsen . Hvis han så en plet asfaldt der var nedbrudt midt på landevejen så stoppede han næsten bilen og hældter en pose jord i og såede hvede :-)

Vores problem begyndte da han næsten pløjede vores rækværk ned - smadrede samlebrøndsdækslet så pis og lort stod i 20 cm `s højde på hele gårdspladsen .

Nu er jeg et nogenlunde fredeligt væsen af sind , men der er altså grænser . 3 unger der ikke kan komme på wc eller i bad og en gårdsplads hvor man står i lort til anklerne var lige i overkanten af hvad mit temperement kunne bære .

Et var at han havde pløjet 4 meter kørervej der tilhørte matriklen her ned og sået, det var jeg ligeglad med for den vej brugte jeg ikke alligevel .

Men da han så begyndte at pløje skelpæle ned og fjerne en betonkolods der angav skel og samtidig gav mine høns en docis svampemiddel når han sprøjtede marken - Så gik jeg pænt ind til ham og bad ham stoppe det der pjat - Så flippede han totalt ud og brugte grimme ord.


Så startede krigen .Min mellemste søn og jeg lagde en slagplan - Det var iøvrigt samme dag hvor bonden 2 gange havde tømt sin gyllebeholder ind i vores vasketøj .


En gl. knallertslange blev sømmet fast som slangebøsse i døråbningen fra vores lade ud mod naboens hvedemark. Så skulle der bare Fyres løs . Vi lavede 20 liter kraftig Roundup som blev påfyldt vandballonner . En gammel trædecykelpumpe var alletiders til at fylde vandballonnerne , og så blev der ellers fyrret af ud i marken .

Efter ca 10 dage kom der en bil fra plantedirektoratet og havde en slags måledims monteret på et gl . cykelstel , og der blev målt om mellem de der underlige nedvisnede pletter og sat små hvide flag i . De kløede sig noget i nakken over de der dråbeformede visne pletter og mig og knægten skiftedes til at bruge kikkerten for at se på hvordan de undrede sig . :-)

Det kostede iøvrigt udlejer 40.000 at få genoprettet vores kloaksystem .

Året efter var den gal igen - Endnu engang fik vores vasketøj et par hundrede liter pis og lort sprøjtet ind igennem carporten .

Dennne gang var jeg mere flink , for brugsen havde en ordning om at fandt man en gl. vare fik man en ny. Jeg fik dog lavet en aftale om at jeg hellere ville have alle de gamle varer , for en stor del af det fejlede ikke noget . Heriblant var der ca 5 kg Valmuefrø ( birkes ) der var udløbet .

I nattens mulm og mørke såede jeg 5 kg valmuefrø ud i bondens mark - og da valmuer gror hurtigere end byg og hvede , så havde vi det flotteste blomsterhav af Valmuer .

Endnu engang gik bonden og kløede sig i nakken , for hvem pokker har adgang til så store mængder valmuefrø . Men flot så det altså ud lige indtil han gav det hele en gang Roundup. :-)

Fortsættelse følger :-)
Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #215
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 24/06-2011 12:38 24/06-2011 12:38
Det bliver bedre og bedre, eller værer og værer om man vil :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #216
Bruger NDR (Inaktiv) - 24/06-2011 23:47 24/06-2011 23:47
:D Ser frem til at høre hvad det endte med...han skulle have været meldt istedet for, der er lovkrav omkring hvor tæt på anden mands jord man må køre gylle ud.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #217
Bruger mobe31 (Inaktiv) - 25/06-2011 08:43 25/06-2011 08:43
NDR skrev :
:D Ser frem til at høre hvad det endte med...han skulle have været meldt istedet for, der er lovkrav omkring hvor tæt på anden mands jord man må køre gylle ud.


muligvis, men så havde der jo ikke været underholdene godnatlæsning til os andre :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #218
Bruger NDR (Inaktiv) - 25/06-2011 09:29 25/06-2011 09:29
#217 :D Nej, så derfor kan man sige at det på en måde var godt nok Brib ikke kendte de love...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #219
Bruger brib - 25/06-2011 09:40 25/06-2011 09:40
Indlægget er rettet 13/02-2012 09:30 13/02-2012 09:30 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Nabokrigen fortsætter.

På landet er det kotume at man hilser på alle uanset om man kender dem eller ej . Feks. kommer der en bil imod en og de hilser og blinker med lygterne - eller trutter i hornet når de kører forbi vores matrikel . Det i sig selv er bestemt hyggeligt , for på den måde viser vi at vi har styr på at alt er vel og man har venner .

Mine biler har altid været specielle - For hvem gider køre i en neutral sølvgrå- eller andre populære farver så jeg har så vidt det kunne lade sig gøre prøvet at finde postkasse røde - Eller Tudegrimme alternativer - min Ford Cortina var Monza - blå . :-)

Altså er vores biler hurtigt genkendt i trafikken , og på de ca 7 km op til byen skal man hilse på modkørende billister op til flere gange hvilket iøvrigt er hyggeligt nok .

Nå men nabokrigen fortsatte .

På et tidspunkt skulle vi have lukket for vandet pga. nogle pakninger indendøre skulle udskiftes . Det krævede at hovedhanen blev lukket da der samtidig skulle sættes ny vandmåler på .

Jeg vidste godt hvor stophanen lå , for på et tidspunkt havde jeg sat en selvlysende strimmel på rækværket ud mod bondens mark hvor der står : Må ikke nedpløjes: Stophane. - og med en pil nedad.

De ville bonden da blæse på - Så han smed lige et par m3 jord hen over stophanen .

Så begyndte jeg altså at blive lidt "muggen" - Og endnu engang måtte der gang i lidt modchikane .

Så med store fede bogstaver lavede jeg grafitti på endegavlen af laden ud mod hoved vejen hvor der stod : Høns har ikke pesticider , så undgå venligst at sprøjte dem. Så blev bonden da sur igen . :-)

Hønsegården blev flyttet hen i mere sikre omgivelser , men vi fik da som afsluttende bemærkning da lige sprøjtet nogle hundrede liter stinkene gylle ind i carporten incl. vasketøjet.

Nu syntes jeg ligesom at min tålmodighed var opbrugt.

Så med en spraydåse i Opel Kadett farve ( postkasserød ) lavede jeg en karikatur af bonden - Det var egentlig nemt nok da han er 150.cm lav og har gummistøvler der når halvt op på lårene , og en kasket der hænger helt ned over ansigtet :-)

Tegningen viste en mandsperson som beskrevet ovenover der står på en omvendt Tuborg ølkasse og laver uartige ting med en ko.

Nu ventede jeg kun på reaktionen , og den kom ret hurtigt :-)

Bonden kørte i marken da han fik øje på min karrikatur og hoppede ud af traktoren og spænede hjem . Nu skulle konen se hvad ham der tossen havde fundet ¨på . ( mig )

Men det kan godt være at jeg er Københavner , men jeg er altså heller ikke helt åndsvag - så da bonden kom slæbende med konen der skulle se hvad jeg havde lavet , så havde jeg i mellemtiden malet det hele over med hvid maling , og mine synder var skjult . :-) Konen rystede på hovedet og gik ind igen og bonden fattede ikke en meter .

Disse episoder er efterhånden 12 år gamle og derfor tør jeg beskrive dem nu .

Venner bliver vi nok aldrig , men vi er da begyndt at hilse på hinanden igen - Dvs : cirkelinedk vinker som en gal , Når jeg prøver at hilse retur, er det kun langemanden på hånden der virker :-)Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #220
Bruger NDR (Inaktiv) - 25/06-2011 16:33 25/06-2011 16:33
:D ....kunne være sjovt at snige sig ind i hans maskinhus og lægge en kæde fast til hans traktor, måske ved en aksel under og over til et eller andet spændende i maskinhuset...måske en af de bærende spær, som der som regel ligger helt ned til gulvhøjde..næste dag, når han sætter igang intetvidende....nå, nu skal jeg ikke give dig sjove ideer Brib :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #221
Bruger Villads (Inaktiv) - 25/06-2011 17:40 25/06-2011 17:40
nå, nu skal jeg ikke give dig sjove ideer Brib.
Mon det behøves. ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #222
Bruger brib - 25/06-2011 17:47 25/06-2011 17:47
Indlægget er rettet 13/02-2012 09:31 13/02-2012 09:31 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

220+221 : Jeg er ikke hærværk . Mere til lidt drilleri :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #223
Bruger Villads (Inaktiv) - 25/06-2011 18:27 25/06-2011 18:27
Det ved jeg godt Brian. :)
Men heller ikke der tror jeg du behøver hjælp. :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #224
Bruger NDR (Inaktiv) - 25/06-2011 18:30 25/06-2011 18:30
Vent til nytårsaften...så skal jeg dælme komme med gode ideer... :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #225
Bruger Luna (Inaktiv) - 26/06-2011 12:29 26/06-2011 12:29
Hahahaha.... Mer Bribs!!! VI VIL HA MER' !!! :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #226
Bruger brib - 26/06-2011 14:21 26/06-2011 14:21
Indlægget er rettet 13/02-2012 16:20 13/02-2012 16:20 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Gad vide om min nabo følger denne tråd - For første gang siden 1996 har vi pludselig fået vores 4 m kørervej tilbage? . Det i sig selv er jo positivt , men så kan jeg jo heller ikke brokke mig mere .

Nå skidt pyt - der kommer nok andre problemer - sidst var det en bortløben høne der udløste en mindre "krig" :-)


Men generelt er det fint nok at være på god fod med sine naboer . - Hellere det end smadret kloaksystem og andre stridigheder.


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #227
Bruger brib - 27/06-2011 10:09 27/06-2011 10:09
Indlægget er rettet 13/02-2012 16:17 13/02-2012 16:17 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Der er foretaget lidt ændringer i denne tråd- men de er næsten usynlige :-)

Hvordan man bliver selvudlært-murer tømrer - snedker - maler - Automekaniker vil næste tråd handle om

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #228
Bruger Multi (Inaktiv) - 27/06-2011 13:29 27/06-2011 13:29
Lol, det ser jeg frem til.
Utroligt hvad du oplever på Lolland, hold da op!

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #229
Bruger babypudder (Inaktiv) - 27/06-2011 13:44 27/06-2011 13:44
dejligt med lidt hygge læsning når man bare sidder og keder sig her hjemme :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #230
Bruger brib - 28/06-2011 08:36 28/06-2011 08:36
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:20 13/02-2012 14:20 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Leth så det ud - men vanskeligt var det

En frostsprængt væg var starten på min "mureruddannelse" - I Albertslund ringede man bare til viceværten , så blev den sag udbedret - Her kører det lidt anderledes , for når tingene går i stykker så køber jeg matrialerne og udlejer betaler kun for dem og ikke arbejdstid . Altså måtte jeg lære at mure . En stor plade på ca. 2x1 meter puds var pga. utæt oliefyr sprængt af .

0 problemer i det tænkte jeg - Fat i Murermann og få et lille kursus i oppudsning af vægge .

En trillebør med en blanding af mørtel og cement blev blandet og så gik det ellers derudaf med pudsebrædt og murerske .

I starten så det lovende ud - jeg hældte en masse mørtelblanding på der hvor skaden var , og ventede så bare på det skulle tørre - Nu vidste jeg som nævnt ikke ret meget om at pudse og mure , så de jeg kom ud et par timer senere lå mit flotte arbejde som en bunke indtørret og stenhård beton blanding - Til gengæld sad der intet på den mur jeg havde pudset op .Det fik min selvtillid som fremtidig murer til at dale en del.

Man smører på i flere lag lærte jeg, og på den måde får man et flot resultat - Murermann havde også glemt at fortælle at man gennemvæder væggen med vand inden man begynder at pudse op .

Langt om længe og flere trillebører mørtelblanding senere havde jeg fået et resultat der mindede om en pudset væg . Når jeg skriver midede om var der fordi det jeg havde lavet så ud som om det var hældt på med en skovl og yderst ujævnt . Men et gang maling skjulte de værste ujævnhedder .

Så skulle der bare ryddes op - der var jo som sagt en del mislykket puds der nu lå og lignede en miniature af Himmelbjerget , og det var som at slå i granit - jeg havde nok brugt lidt rigeligt med cement , for den klods var helt umulig at skille ad , med mindre man var sprængningsekspert og havde fri adgang til dynamit .

Jeg opgav simpelthen at fjerne cement-bjerget og hældte jord på - Så den dag i dag står der en slags gravhøj beplantet med diverse bundækkeplanter .

Siden er det gået lidt bedre med at pudse og mure - men helt perfekt det blir det vist aldrig :-)

. .

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #231
Bruger sententia (Inaktiv) - 08/07-2011 06:18 08/07-2011 06:18
Hej Brian,

Tak for genial laesning. :)

Har du overvejet at skrive lidt mere og samle det hele i en bog og proeve at faa den udgivet? Nogle af afsnittene skulle muligvis "censoreres" en smule, specielt dem hvor du saa generoest gengaelder naboens hjaelp. ;)


Mvh.
Kasper

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #232
Henrikorg1 (Slettet) - 08/07-2011 10:05 08/07-2011 10:05
Den beskrevne beton dynge kan fjernes,jeg byggede selv hele min helårs isolerede garage til mcèrne sidste efter år da jeg købte mit nuværrende hus for de skulle jo ikke stå og fryse i vinter månederne.
Jeg havde også selv udgravet til sokkel og beregnet mængden og da jeg hellere vil have lidt for meget en for lidt bestilte jeg nok,der var også rigeligt så jeg endte med en lignende dynge foran garagen men det var jo også der indkørslen skulle være men lidt bonderøv som jeg er og ud fra ordsproget at kan tingene ikke laves har man brugt for lille hammer så har jeg sådan en fin 15 kg mukkert til at stå,gider ikke gå i detaljer men en temmelig lang eftermiddag et utal af vabler og sved i så store mængder at den omtalte betonklump burde have svømmet ind til naboen lykkedes det mig at fjerne den.
Så Brian det er bare med at komme i sving :D
Mangler du en mukkert har jeg en du kan låne som kan klare den slags forvoksede muldvarpe skud,du skal ikke være nervøs for den går istykker der er rigeligt med jern og slide af i hovedet ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #233
Bruger Multi (Inaktiv) - 08/07-2011 21:15 08/07-2011 21:15
#231

Enig, det burde du prøve! Mener også at jeg har sagt det før, haha :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #234
Bruger Rendbo (Inaktiv) - 08/07-2011 21:50 08/07-2011 21:50
helt sikkert en bog jeg ville købe rigtig god læsning plejer at få onde i maven af grin

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #235
Bruger brib - 08/07-2011 22:34 08/07-2011 22:34
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:21 13/02-2012 14:21 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Der ligger rigtig mange indlæg på forskellige akvariesider ( over 350 ) - cirkelinedk samler dem sammen efterhånden som hun støder på dem - Det største problem er at få sat dem i nogenlunde kronologisk orden :-)

Pt. skriver jeg lidt på et indlæg om min manglende erfaring med sejlbåde , den ligger helt tilbage til 1976 og er ikke så københavner relateret . - Men det bliver indlægget bestemt ikke ringere af . :-)

Her kommer jeg så lige i tanker om en episode der foregik endnu længere tilbage , det har været engang i 66-67 mens jeg stadig var en lille knægt .

Min storebror havde fundet ud af at man kunne fiske i Sortdamssøen inde i kbh. Det var ikke tilladt , men der gik nogle store aborrer og skaller som kun ventede på at blive fanget .

Selv havde jeg aldrig prøvet at fiske før , så bevæbnet med en bamusfiskestang samt et flåd og en rulle snøre , fik jeg da lov til at komme med på tyv-fiskeri .

Desværre faldt vores fiskeri sammen med at optimist jolle klubben var på årets første prøve sejlads , og de der knægte var en del større end min bror og mig , og de skulle nok fortælle meget højlydt at det ikke var tilladt at fiske i søerne .

På et tidspunkt fik storebror nok , og tog en pænt stor aborre på omkring et par pund og kylede ud efter en af "jolledrengene" Resultatet var til et 13 tal , for aborren ramte optimstsømanden lige i masken , med det resultat at han røg i vandet . .

Så var det med at komme væk , for samtlige 20 optimistjoller havde nu sat kursen hen mod hvor vi stod og fiskede . Så vi tog benene på nakken , men først efter at vi havde kylet samtlige fisk efter de joller der nu var på jagt ind efter os - Jeg tror kun jeg en gang efter den tid har løbet så hurtigt , men det er en helt anden historie :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #236
Bruger Rendbo (Inaktiv) - 08/07-2011 22:54 08/07-2011 22:54
:D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #237
Henrikorg1 (Slettet) - 09/07-2011 10:16 09/07-2011 10:16
Gangzta :D :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #238
Bruger Luna (Inaktiv) - 09/07-2011 11:10 09/07-2011 11:10
Lool Bribs... Kan vi ikke få den med akvariet over broen. PLEASE!! :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #239
Bruger brib - 09/07-2011 11:38 09/07-2011 11:38
Indlægget er rettet 13/02-2012 16:16 13/02-2012 16:16 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Luna skrev :
Lool Bribs... Kan vi ikke få den med akvariet over broen. PLEASE!! :D :D


Nu er svigermor jo død - Så den skal nok komme på et tidspunkt :-)

Men et lile hint kan jeg da give de uindviede - tab aldrig et stort akvarium på Storstrømsbroen i myldretiden . Man bliver ret upopulær :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #240
Bruger Luna (Inaktiv) - 09/07-2011 11:57 09/07-2011 11:57
Lool... Den gjorde at den gamle kone næsten tissede i bukserne af grin. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #241
Bruger Multi (Inaktiv) - 09/07-2011 22:12 09/07-2011 22:12
brib skrev :
Men et lile hint kan jeg da give de uindviede - tab aldrig et stort akvarium på Storstrømsbroen i myldretiden . Man bliver ret upopulær :-)


Uhh, det lyder lovende. Glæder mig! :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #242
flsuw (Slettet) - 10/07-2011 14:11 10/07-2011 14:11
#241 kan kun tilslutte mig, og det er da en overskrift der vækker ens nysgerrighed. Er allerede begyndt at grine på forhånd :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #243
Bruger Multi (Inaktiv) - 10/07-2011 16:01 10/07-2011 16:01
#242
Også mig :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #244
Bruger babypudder (Inaktiv) - 23/07-2011 21:14 23/07-2011 21:14
:o kommer der ikk flere historier nu hvor brib er slettet siden der står (slettet) ved han navn.?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #245
Bruger Multi (Inaktiv) - 23/07-2011 22:20 23/07-2011 22:20
Øv Brib, er du nu hoppet af siden igen?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #246
Bruger jery (Inaktiv) - 23/07-2011 23:19 23/07-2011 23:19
#244: i sagens natur, nej - to be continued, når brib kommer igen.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #247
Bruger Fiskenoerd (Inaktiv) - 23/07-2011 23:22 23/07-2011 23:22
Hey Jery er det af samme grund igen at han ikke vil mere eller er det privat :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #248
Bruger Fiskenoerd (Inaktiv) - 23/07-2011 23:22 23/07-2011 23:22
Hey Jery er det af samme grund igen at han ikke vil mere eller er det privat :)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #249
flsuw (Slettet) - 24/07-2011 13:25 24/07-2011 13:25
Skyldes nok at brib er mellem de ca. 46 procent af befolkningen der er på ferie lige nu. Der er jo mere eller mindre affolket flere steder i landet. B)

Ved godt man skal passe på konspirationsteorier, men tænker alligevel på en speciel tråd på dette forum Internt link http://www.akvariefisk.dk/forum/thread/?ID=1257030 og her skal man lige ligge mrk. til datoen 1. april 2011 der er sikkert mange der har læst den, men alligevel. :P

Så mon ikke vi får en masse sjove læssetimer her på AK. ;)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #250
Bruger brib - 25/07-2011 18:40 25/07-2011 18:40
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:21 13/02-2012 14:21 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Gik lige fiskekold igen igen - ombygning af køkken og de dermed forbundne problemer med nedtagning af akvarier , var nok til at fisk gav mig "kvalme" - Nu lysner det dog lidt igen .

Fik sat nogle af akvarierne op igen - men mangler dog lige den sidste finish.

2 x 200.l er på plads og fyldt op ( ikke det nemmeste at få sådan et par baljer i vatter i et gl. hus )Planen er at lukke akva-rummet ned , og udelukkende have fisk og vand i stueplan.

Elregningen er ved at ride mig som en "mare" Det er lige før man skal have en bodyguard med i banken når den skal betales .

Næste eksperiment , er at alt skal køre på luft og LED - som forebyggelse har jeg sat 50 mm flamingo op mod de kolde vægge for at holde lidt på varmen , men om det virker , vil næste vinter vise .

Jeg har droppet admin jobbet da jeg ikke længere kan overskue jobbet som annonce-admin .

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #251
Bruger Luna (Inaktiv) - 25/07-2011 20:08 25/07-2011 20:08
Heeej igen Bribs ... Dejligt du kom igen. :)

Jeg kan godt forstå du trapper lidt ned, nu regningen bliver så stor. Du har jo også en del akvarier. Det bliver da spændende med de nye ledlys. Dem kunne jeg også godt tænke mig at prøve.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #252
Bruger brib - 28/07-2011 10:14 28/07-2011 10:14
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:22 13/02-2012 14:22 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Lidt om flagstænger

Hvis man bliver uenig med sin udlejer, så lad endelig være med at grave flagstangen op i arrigskab, for den er damn svær at få på plads igen :-)

En betonsokkel på 150 kg er altså ikke lige til at bakse rundt med i min alder ( 53 ) Men lidt hysteri giver uanede kræfter , og da cirkeline har fødselsdag 02-08 . Måtte jeg da hellere vise at jeg stadig elskede hende ( sgu mere hendes pension jeg ville savne ) ( denne bemærkning vil højst sandsynligt give mindst 1 blåt øje hvis hun læser med her ) :-)

Hullet til soklen blev gravet op igen , og her fortrød jeg at jeg havde brugt sten på 25-30 kg for at fylde hullet lidt hurtigere - En sten på 25 kg der ligger i bunden af et hul med en dybde på ca. 1 meter er dælme tung - men op kom den da ( de første sten var nu nemme nok ) - Så kom det svære - Cement soklen skulle på plads og i vatter .

Et akvarium som skal i vatter er nemt nok - Et vatterpas og et par stilleskruer , så kører det bare .

En flagstang på 8 meter der skal stå i vatter i sideværs og lodret er straks en helt anden historie .

Anhængertrækket fra en gl. Opel Kadett blev brugt som løftestang - Det gik da fint nok - Soklen kom pænt på plads i hullet , og så opdagede jeg at de der bolte der holder flagstangen ikke har lige meget mellemrum . Altså skulle de der 150.kg cement drejes ca 60 grader for at hullerne i beslaget passede - Nu var jeg godt nok ved at være træt , og overvejede at skære den stang ned med motorsaven.

Ved lidt fælles hjælp fra fruen fik vi drejet soklen - kiler i form af ølandsbrud ( godt man er akvarist ) fik rettet flagstangen op .

Så nu vejrer Dannebrog igen - Men næste gang jeg bliver "hys" tror jeg lige jeg sætter mig ned i en halv times tid ;.)
Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #253
Bruger Mynthen (Inaktiv) - 28/07-2011 10:17 28/07-2011 10:17
He he he fnis..... :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #254
Bruger Ole H (Inaktiv) - 28/07-2011 10:21 28/07-2011 10:21
Du kunne måske ha overvejet "blomster" til dronningens føsdag, din gamle tosse:-))))

Hva er der med folk fra lolland??? Tror det er en roevirus i får så snart i lander dernede! (og her skal der så slet ikke kommenteres på, hvor jeg boede fra 1999 til 2004)....!

Ku du så i det mindste ikke ha sat flaget den rigtige vej, altså mod Nakskov, og så lige ha topkappet de to duske af et par træer så hun i det mindste ku SE flaget inde fra huset?

Sys du falder lidt af på den mester.......!

Der blir skutte nogen kage til dig den dag Brian.....!

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #255
Bruger brib - 28/07-2011 10:46 28/07-2011 10:46
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:23 13/02-2012 14:23 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

#254: Der er skam fuldt udsyn til flagstangen - det er genboens hus der er kommet med på billedet :-)
Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #256
Bruger Ole H (Inaktiv) - 28/07-2011 10:49 28/07-2011 10:49
....???? og hvad skal den besked så betyde Brian? at du er gået fra bandit til laban?

Din dronning må være mere end almindelig forstående og tålmodig....! :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #257
Bruger brib - 28/07-2011 10:57 28/07-2011 10:57
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:26 13/02-2012 14:26 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Ole H skrev :
....???? og hvad skal den besked så betyde Brian? at du er gået fra bandit til laban?

Din dronning må være mere end almindelig forstående og tålmodig....! :)


Tror bare jeg er mig selv :-) - Lidt fis i kasketten - men det er nu ingen hindring :-)

Hvorfor ikke bare være en smule anderledes ?

Min Dronning har stået "model" til mange af mine til tider mærkelige påfund - men jeg tror nu ikke hun ville undvære dem :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #258
Bruger Ole H (Inaktiv) - 28/07-2011 11:07 28/07-2011 11:07
Hmm, sådan en skønhed har jeg så tilgode at møde, griner.....!

Meeen Brian, nogle af dine fritidssysler må jo ha skabt glæde og fornøjelse....!

Læser igen lige lidt af ovenstående....!

Kan så forstå at det jo bestemt ikke altid er din skyld at tingene går galt, storgriner...! :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #259
Bruger brib - 28/07-2011 13:39 28/07-2011 13:39
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:23 13/02-2012 14:23 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Cirkelinedk og Moskus ænderne

Som nævnt højere oppe i tråden fandt jeg cirkelinedk via det gode skib jubii.dk

Hvem gad have en gammel "knaldbasse" på 42 år , som ovenikøbet havde 3 teenageunger boende hjemme.

Efter at have udleveret mit liv ned til de mindste detaljer , blev vi enige om at mødes ( jeg havde billede på min profil - Det havde hun ikke )

Men efter at have haft et par "prøvekaniner" på besøg ( den ene havde 5 børn - plus mine 3 = 8 unger ) Besluttede jeg mig for at jeg nok ville forblive enlig far - Det var egentlig yderst hyggeligt efter et par mdr. Ingen til at dirrigere - opvasken klarede datteren , og vi kørte et næsten normalt familieliv.

Så kom katastrofen : Min mellemste søn sagde : Far , du skal altså have en kvinde i huset ( tror det var fordi jeg havde vasket hans nye T.shirts sammen med rødt sengetøj , så alt var lyserødt. )

Altså røg jeg på det gode skib jubii.dk - her poppede der en fraskilt kvinde uden børn op ( cirkelinedk ) Så efter at have chattet et pr mdr. skulle vi så endelig mødes ( jeg anede ikke hvordan hun så ud - men hun skrev at hun var rimeligt stor ) Nu har jeg været gift med med en kvinde i næsten 20 år der var så tynd , at det var som at ligge med en damecykel hvor der var knækket 2 eger i forhjulet , så det passede mig fint at der var lidt sul på kroppen ( brib du er en gl. gris ) :-)

Vi aftalte at mødes ved Tårs færgen - jeg var kun 4 cm fra håndtaget på Kadetten så jeg kunne nå at stikke af ( hmmm aner man ordet kryster ? ) :-)

Ud fra færgen kom en ret buttet sommerpige med udslået hår - ok lidt stor , men med et skønt blik i øjnene - Så jeg nappede hende med hjem. :-)

Vi havde haft tørke i flere mdr. - men på vej hjem kom der regn og lyn samt torden i store mængder - Det tegnede godt . :-)

Kærlighed har ingen grænser uanset alder opdagede jeg - cirkeline tog det med stoisk ro at hun blev hentet i en bil der lignede en container der var overfyldt . - Huset var rimeligt pænt og i orden - men lugtede nok lidt af "single"

Når man møder en person man kun har chattet med , så er der ingen hemmeligheder tilbage - Altså viste jeg huset og "farmen" frem .

Bla. demonstrede jeg hvordan man holder en Moskus and i hænderne - hold altid "prutkanalen " udaf . Her lavede jeg en lille fejl - cirkeline fik en moskusand hvor "prutkanalen " vendte ind mod hende selv .

Fint resultat - Anden tømte hele tarmsystemet op af hende , så hun måtte i brusebad med alt tøjet på - selv hendes sko var fulde af andelort .

Morale : Vil du se din nye kæreste uden tøj på - Så stik hende en Moskusand :-)

I år har Cirkelinedk boet her i 9 år - og vi får stadig et par gode grin :-)


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #260
Bruger Fiskenoerd (Inaktiv) - 28/07-2011 14:08 28/07-2011 14:08
brib så længe du hygger dig så går det jo nok alt sammen skraldgriner

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #261
Bruger brib - 06/09-2011 22:11 06/09-2011 22:11
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:24 13/02-2012 14:24 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Det er efterhånden lidt tid siden jeg har fået opdateret tråden her , og der er da sket lidt i mellemtiden :-)

Når man er blevet 53 år gl. er ens balanceevene ikke som da man var 20 - Men det der æbletræ skulle altså stynes , så på med traileren og op og balancere på kanten af traileren med en brummende benzinsav , og så ellers begynde at skære ned .

På under 10 sekunder havde jeg fået ca. 50 kg æbler direkte ned i hovedet , dette medførte at den regnvåde kant på traileren ikke længere var skridsikker .

Jeg lavede et mesterfald som ville have været enhver tårnspringer værdigt - Selve faldet bedømte fruen i huset til 10.0 pga. selve den kunstneriske udførsel. - Skrammer på begge ben gav dog kun 5.2 - Men det klarede et par Mickey Mouse plastre . Jeg fik kun 5.2 da der ikke var åbent benbrud osv . Til gengæld fik jeg et rent 8 tal for den måde jeg nærmest kværnede rygsøjlen da jeg ramte kanten på traileren - Den kunne måske være hevet op på et 9 tal hvis jeg ikke selv havde kunne rejse mig bagefter . Men det går nok bedre næste gang, nu ved jeg jo hvad der hiver karakterene op :-)

Status er nu at jeg har en hulens bunke æbler fyldt op med døddrukne hvepse , og de er godt nok aggresive på denne årstid . Så jeg overvejer at stikke et par antabus i nogle af æblerne så de kan lære at alkohol i større mængder kan være farligt :-)

2 af vores høns har fundet et hul i hegnet på hønsegården - Lidt irriterende for de er dælme ikke til at løbe op og få fanget ind . Så vi har oplært vores ene Puddel i hønsejagt , og der kan man se hvorfor franskmændende brugte Pudler som jagthunde .

Pudlen er en mellempuddel på knap 8 kg , og hun løber fra 0-100 på under 4 sekunder - På meget kort tid havde hun presset først den ene høne op i et hjørne ( Der måtte vi lige lære den at stå "Stand" for den der høne blev lidt bar i måsen efter mødet med hunden . ) Høne nr.2 blev også hurtigt trængt op i et hjørne og indfanget , og allerede her havde hunden lært at blokere for videre flugt uden at barbere røven af hønen . :-)

Konen strøg gennem 2 meter høje brændenælder for at redde hønsene , og jeg deltog da ivrigt i jagten fra indersiden af stuevinduet ( Det gav så et par meget grimme bandeord fra cirkelinedk ) Og om en uges tid er de der blister fra brændenælderne da væk igen.

Men du godeste hvor kvinder bander lige så godt som mænd - Jeg holdt mig for ørene da hun rullede sig ud rent sprogmæssigt , og jeg vil slet ikke gengive så meget som èt eneste ord af den svada jeg fik kylet i hovedet - Jeg kommenterede blot at hun havde en fin kondi i betragtning af hendes alder - Så blev hun skisme lidt stram i betrækket :-) - Men det var fuldstændig som at se live-tv - Alene den måde hun tacklede riven på da hun plantede foden ned i tænderne , og den elegante måde riveskaftet nærmest flåede den ene ørering af .

Nå men ellers sker der ikke så meget for tiden - Det skulle da lige være at bunden røg ud af en frysepose med 50 Guppyer i . Sikken et pillearbejde . - De fleste overlevede dog turen .Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #262
Bruger Rendbo (Inaktiv) - 06/09-2011 22:19 06/09-2011 22:19
tak for endnu er godt grin

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #263
Bruger satapete (Inaktiv) - 06/09-2011 22:50 06/09-2011 22:50
:D :D :D :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #264
Bruger Mynthen (Inaktiv) - 06/09-2011 22:52 06/09-2011 22:52
Det er en sikker vinder at kigge herinde når der kommer nyt, det er altid god læsning. :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #265
Bruger NiklasCph (Inaktiv) - 06/09-2011 23:04 06/09-2011 23:04
gad godt at leve dit liv nogle gange brib, eller i det mindste bare være en flue på væggen hehe , lyder som om der sker en masse interesante ting hehe ;) nu kender jeg en del fra Lolland , da jeg selv har boet der , og det med nabokrige det er vist ikke helt uhørt på de kanter ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #266
Bruger wildcat (Inaktiv) - 06/09-2011 23:12 06/09-2011 23:12
Ak ja, hvad man dog ikke har været vidne til igennem årene.

En far der stikker begge ben ind i en rem (Dem der holder aviserne i bunker) og ligger bagefter på jorden og fjoller rundt..

Senere på dagen gør han så nøjagtig det samme..En far der kommer gående med 2 spande vand op af en beton trappe fyldt med is på... tager sig en røvtur..

Jeg tror snart den mand skulle ta og blive på sin flade røv ;-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #267
Bruger brib - 07/09-2011 06:41 07/09-2011 06:41
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:35 13/02-2012 14:35 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

#266: Høje tanker du har om din far (mig ) - Men jo det var en underlig dag :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #268
nanobegynder (Slettet) - 07/09-2011 10:06 07/09-2011 10:06
Ja, de guppyer er sqi sejlivede. Jeg fandt en enkelt overskydende på bunden af en skål, da jeg troede jeg havde solgt dem alle sammen. Skålen var selvfølgelig tømt for vand mv, og så lå der lige sådan et lille 'komma' nede i den sidste dråbe.
Nå, jeg pillede kommaet op og smed i den lille balje, og nu går der den smukkeste guppy-han helt alene blandt mollyerne der ;) :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #269
Bruger brib - 07/09-2011 10:32 07/09-2011 10:32
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:25 13/02-2012 14:25 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

nanobegynder skrev :
Ja, de guppyer er sqi sejlivede. Jeg fandt en enkelt overskydende på bunden af en skål, da jeg troede jeg havde solgt dem alle sammen. Skålen var selvfølgelig tømt for vand mv, og så lå der lige sådan et lille 'komma' nede i den sidste dråbe.
Nå, jeg pillede kommaet op og smed i den lille balje, og nu går der den smukkeste guppy-han helt alene blandt mollyerne der ;) :D


Der er bare nogle seje overlevere imellem .

Et år havde jeg tømt et akvarium og det stod hele eteråret og en del af vinteren ude i laden med en lille blundslat slam . Så stod jeg og manglede et akvarium og hev "baljen" ind - Her gik der til min store overaskelse 2 små ancistrus unger, og de levede i bedste velgående .

Et par næsten dybfrosne spande grus , viste sig at indeholde en pæn håndfuld Anatome helena ( rovsnegle) De overlevede næsten skoldende vand , og kravlede lystigt videre .

Utroligt men sandt - Naturen kan af og til tage måsen på os :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #270
Bruger brib - 07/09-2011 10:53 07/09-2011 10:53
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:27 13/02-2012 14:27 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

wildcat skrev :
Ak ja, hvad man dog ikke har været vidne til igennem årene.

En far der stikker begge ben ind i en rem (Dem der holder aviserne i bunker) og ligger bagefter på jorden og fjoller rundt..

Senere på dagen gør han så nøjagtig det samme..En far der kommer gående med 2 spande vand op af en beton trappe fyldt med is på... tager sig en røvtur..

Jeg tror snart den mand skulle ta og blive på sin flade røv ;-)


For ligesom at følge op på dette indlæg er der lidt sandhed i det - Men det var bare en af de dage man bare river ud af kalenderen .

Dagen startede egentlig meget godt (den med vandspandende ) Vinteren 1995 var meget kold , og vores Moskusænder var begyndt at få forfrysninger i svømmefødderne - Så jeg lavede en gulvfold med varm halm osv . Eneste problem var at vandrørene var frosset til og ænderne skulle indfanges .

Så jeg nappede frejdigt 2 x 12.l vand og smuttede en tur over i stalden . Dvs. Jeg nåede faktisk kun ud på første trin på trappen da jeg på et splitsekund befandt mig nede for enden af trappen - godt gennemblødt og med en ankel der lignede et eller andet afsnit fra den afskyelige snemand . Så lærte jeg lidt om hvad isslag egentlig betyder - Trappen var velegnet som skøjtebane , hvilket i sig selv er fint nok , bare man er iført pigsko.

Den ene fod kom i klemme i gelænderet , samtidig lykkedes det mig at forstuve håndledet da hånden røg ned i den stadig fyldte spand vand . Spand 2 havde jeg i samme forbindelse tømt ud over mig selv .

Nu var jeg godt nok på skideren - Et er at jeg var kraftigt handicappet , men samtidig skulle jeg have indfanget 12 Moskusænder der kunne løbe hurtigere end mig - Det blev dog en happy ending , for alle ænder blev efter nogle timer infanget og kom over i den lune stald .

Men som nævnt i indledningen : Det var en af de dage man bare stryger i kalenderen :-)

Den med avisbåndende nægter jeg at kommentere foreløbig - Men set i bakspejlet har det for udenforstående sikkert set ualmindeligt sjovt ud .

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #271
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 07/09-2011 11:06 07/09-2011 11:06
Der skulle altså en advarsel på denne tråd!

Kollegaerne kigger mærkelig på mig, når jeg prøver at undertrykke en højlydt fnisen.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #272
Bruger wildcat (Inaktiv) - 09/09-2011 02:48 09/09-2011 02:48
#270 Den med avisbåndende nægter jeg at kommentere foreløbig - Men set i bakspejlet har det for udenforstående sikkert set ualmindeligt sjovt ud .Jeg morede mig ihvertfald :D :D :D :D :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #273
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 09/09-2011 06:50 09/09-2011 06:50
#272 Hvordan har brib egentlig, formådet at holde sig i live? :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #274
Bruger brib - 09/09-2011 08:00 09/09-2011 08:00
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:33 13/02-2012 14:33 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Bølle Bob skrev :
#272 Hvordan har brib egentlig, formådet at holde sig i live? :D


Undrer egentlig også mig
'
Jeg tror efterhånden jeg har set samtlige ambulancer der findes på Lolland og Falster fra indersiden . :-)

Men så længe det ikke er indersiden af en Bedemandsbil , liggende i en etværelses , så går det nok :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #275
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 09/09-2011 08:04 09/09-2011 08:04
Hehe...du modtager måske julekort fra den lokale Falck station?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #276
Bruger brib - 09/09-2011 08:18 09/09-2011 08:18
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:29 13/02-2012 14:29 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Men for lige at opsumere de gange manden med Leen har været efter mig . Kommer der et par eksempler her .

5 år - Gad ikke høre efter min mor og slap barnevognshåntaget - Blev kørt ned af en Loyd på klausdalsbrovej. 14 dage på Blegdammen.

8 år : Rendte rundt på taget af forældres kolonihavehus , havde glemt alt om de Råglasruder der var monteret i taget : 238 sting og en uges tid på Glostrup sygehus .

10 år : Gik ud foran en cykel - hjernerystelse og 2 dage på Bispebjerg.

Siden kom der lidt småskavanker som : Arrig vaskebjørn æder hånd - marsvin er på speed og laver en revne i hånden der blive syet med 5 sting .

Blommen på ringfingeren ædt af arrig piranha

Alligatorunge kan ikke kende forskel på en stump rå ål , og lædrer 2 fingre .

Trådt i et par hvepseboer

Jeg tror jeg kunne fortsætte i det uendelige

Nå ja der var også lige den med "hold kæft" bolchet - Kom til at sluge det i hel tilstand og skummede helt vildt og skiftede farve fra lyserød til blå , alt efter hvor det der bolche flyttede sig hen .

Hakkede mig selv i foden med flækøkse - og i panden i samme forbindelse .

Leen smuttede ind i dennem græsset , men stoppede først da den ramte knoglerne i min fod .

Men den med avisbåndene får i altså ikke - Den var sgu for kvajet :-)


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #277
Bruger wildcat (Inaktiv) - 09/09-2011 17:11 09/09-2011 17:11
#273 Godt spørgsmål :-D

#276 Den med bolsjet, der havde du også nær skræmt livet af os alle.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #278
Bruger satapete (Inaktiv) - 09/09-2011 20:26 09/09-2011 20:26
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #279
Bruger Maj-Britt (Inaktiv) - 09/09-2011 23:37 09/09-2011 23:37
Må vi ikke også få nogle af alle spøgelseshistorierne en dag *blink*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #280
Bruger jessoe (Inaktiv) - 09/09-2011 23:38 09/09-2011 23:38
Jeg synes nu at 1. af 3, som tråden starter, er en underdrivelse i forhold til de..... - efterhånden timer der er gået med at følge denne. Man bliver sjældent skuffet. - Kun når der er for lang tid imellem at der sker noget nyt. Jeg har også svært ved at holde masken når nye episoder bliver beskrevet. -Spørg bare mine kollegaer. Hele arbejdsdagen skal jo ikke nødvendigvis gå op i arbejde. Der er altid plads til en ny fortælling.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #281
Bruger brib - 10/09-2011 07:47 10/09-2011 07:47
Indlægget er rettet 13/02-2012 16:21 13/02-2012 16:21 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Maj-Britt skrev :
Må vi ikke også få nogle af alle spøgelseshistorierne en dag *blink*


Der er da ingen der tror på spøgelser i 2011 - Eller er der ? - Jeg gjorde ikke selv , men blev klogere - Det kommer der lidt mere om :-) Bla. den svævende fejebakke - Hvorfor går hundende amok 21.50 hver aften - hvor blev den røde skål af , og ikke mindst hvordan kom skålen tilbage igen . Der er rigeligt at tage af :-)

#280 : Der skal nok komme lidt nyt - men der skal jo også være plads på skadestuen til de andre :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #282
Bruger brib - 10/09-2011 10:19 10/09-2011 10:19
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:30 13/02-2012 14:30 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Jeg tror ikke på spøgelser

Det er nu ikke et helt sandfærdigt udsagn.

Der skulle nok stå : Jeg troede ikke på spøgelser , men det har jeg revurderet siden vi boede på "Godset"

Her på matriklen hvor jeg snart har boet i 16 år sker der også ting der ikke kan forklares . Husets historie kort : Mand har hængt sig i laden

En politibil uden udrykning smadrer op i et vogntog der er ved at bakke ud af vores indkørsel. 1 dræbt - en stærkt invalideret .

En tidligere lejer hængte sig selv i dørhåndtaget på indersiden af vores soveværelses dør.

En skød hovedet af sig selv på vores toilet.

1 ud af 4 Clairvoiante der var her for at "rense ud" kørte direkte hjem og hængte sig selv

Nu er det så jeg begynder at blive lidt spooky-bange. - Der sker ting jeg ikke kan forklare . Hvorfor hænger begge vores hunde på kanten af sofaen og følger et eller andet kl. 21.55 ?

Man kan se de følger noget med øjnene som går hen mod det gamle tlf. stik. - og det passer med tidspunktet for ulykken med politibilen og roevognen.

En aften skulle jeg lave frikadeller i min favorit EVA skål . Vender mig om og henter æg i kælderen , skålen er væk . Vi gennemsøger hele hytten for at finde skålen men den er væk .
3 mdr senere står skålen på nøjagtigt samme sted den forsvandt fra .

Siden har der været mange andre uforklarlige hændelser - Hvem går rundt på 1 sal ( man kan høre fodtrin ) på trods af ingen er der oppe

Hvorfor tager fanden ved hundende uden påviselig årsag.

Hvem smækker med dørene til viktualiekælderen på trods af det er vindstille ?

Hvorfor har jeg fornemmelsen af at jeg ikke er alene når jeg pusler rundt i laden ?

Hvorfor turde tømrene ikke skære det reb ned som førstnævnte hængte sig i ?

Jeg har mange flere spørgsmål - Dem her er kun en brøkdel

Den svævende fejebakke er stadig et mysterium ( kig på fejebakken på gulvet i venstre hjørne af billedet )

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #283
nanobegynder (Slettet) - 10/09-2011 11:50 10/09-2011 11:50
Utroligt - man kan faktisk se skyggen under den *blink*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #284
Bruger brib - 10/09-2011 12:14 10/09-2011 12:14
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:28 13/02-2012 14:28 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

nanobegynder skrev :
Utroligt - man kan faktisk se skyggen under den *blink*


Prøv at bruge billede redigerings programmet Eksternt link www.picasa.com , og juster - Så tror jeg du forstår hvorfor at jeg ikke føler mig alene i stalden . - Billedet var uploadet til en salgs annonce .

Det er ikke redigeret eller fusket med - Lidt spooky ik ? :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #285
Bruger brib - 10/09-2011 13:03 10/09-2011 13:03
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:31 13/02-2012 14:31 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Lidt om kalkuner

Kalkunen er et fjerkræ og man ser dem normalt ligge parteret i køledisken i de forskellige supermarkeder . '

Jeg har aldrig selv holdt Kalkuner da jeg finder dem ret mindrebemidlede rent hjernemæssigt . En Kaluns hjerne er på størrelse med en indtørret jordnød og de agerer lidt som en meget indtørret jordrnød .

En veninde jeg havde gik meget op i Kalkuner - De blev puslet og nuslet - lavede man en speciel lyd med tungen svarede de omgående retur - ( lidt som når man har været gift i en del år og kommer til at sige et forkert ord ) :-)


Ham her vejede 25 kg i levende kampvægt , altså noget af en diktator - så vidt jeg husker nåede han at give op til flere katte og løsgående hunde hjertestop.

En dag skred diktatoren ud i nærmeste kornmark - Min veninde var panikslagen for ham der kalkunen havde fået smag for friheden , og var bestemt ikke instillet på at komme i fangenskab igen .

Bevæbnet med 2 pinde prøvede vi at dirrigere kræet ind i folden igen - Det gik da helt af ht . En høne eller en and der smutter fanger man hurtigt . Men en kalkun der var rimeligt aggresiv lader sig bare ikke logge ind på komando.

Knægten på 25 kg tog kampen op -
Jeg og veninden prøvede at indkredse ham , men uden succes - Han fandt hele tiden en løsning på flugt problemet , og jeg tror jeg tabte mig mindst halvanden kilo på den der kalkundyst.

Efter 8 timers jagt fik vi trængt ham op i et hjørne med elhegn . - Fikserede knægten med hyssingbånd ( hyssingbånd er noget man bruger til at binde halmballer med ) - Men her sluttede kampen ikke - vi jægere havde mistet pusten - men det havde den skide kalkun ikke , og vi var næsten 2 km hjemmefra .

Efter at have pustet ud i en times tid , så svinebandt vi "knægten" til en hasselgren og bar ham hjem - Det var en lang tur ( lidt ligesom når indianerne hev Bison okser hjem ) , og uforglemmelig var turen da .

Næste gang en eller anden ringer og spørger om jeg lige giver en hånd til at fange undslupne dyr - Så er svaret nej .

Det eneste positive var at jeg fik et lår - Det vejede næsten 4 kg , og smagte udemærket . :-)Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #286
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 10/09-2011 17:23 10/09-2011 17:23
#285 En rafineret hævn, og velsmagende.... :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #287
Bruger brib - 11/09-2011 18:52 11/09-2011 18:52
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:32 13/02-2012 14:32 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Det har været hyggeligt at dele mit liv med jer , og tak for alle de fine kommentarer . :-)

Tråden stopper her , men jeg har nydt at dele mit københavner - landliv med jer alle :-)

Dvh. Brian Frederiksen
Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #288
Bruger Mynthen (Inaktiv) - 11/09-2011 18:54 11/09-2011 18:54
NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!! Det kan da ikke passe at det er slut??? Jeg har nydt at følge dit liv, det er noget af det mest morsommste jeg nogensinde har læst, mange tak. :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #289
flsuw (Slettet) - 11/09-2011 19:09 11/09-2011 19:09
#287 Det må bare ikke ske, Brib du må da ikke svigte os med dine super gode historier *blink* *blink*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #290
Bruger sententia (Inaktiv) - 11/09-2011 21:01 11/09-2011 21:01
Hej Brian,

1000 tak skal du have for dine historier. Gaar ud fra at grunden til at du ikke vil komme med mere her, er at du er gaaet videre med tanken om en bog?

Mvh.
Kasper

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #291
flsuw (Slettet) - 11/09-2011 21:08 11/09-2011 21:08
"290 Håber du har ret, ellers vil det være et stort savn her på AS :(

#287 Brib hvis du går med tanker omkring en bogudgivelse, så være venlig lige at give besked via AS :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #292
Bruger Maj-Britt (Inaktiv) - 11/09-2011 21:14 11/09-2011 21:14
Nejjjjj da, det kan da ikke stoppe her Brib... det er jo noget af det sjoveste læsning :D

Og hvis det er fordi der kommer en bog istedet, så er det ok, meeeeen så skal det være snart, man er jo nærmest afhængig af disse historier...

Og ja, alle de der spøgelseshistorie vil vi også høre mere om, selvom jeg jo har hørt nogen af dem :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #293
Bruger brib - 11/09-2011 22:03 11/09-2011 22:03
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:31 13/02-2012 14:31 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Min "muse" er pt. løbet tør.

Men jeg anede faktisk ikke at så mange læste med , så på opfordring vil jeg da fortsætte den med jævne mellemrum.En bog var på et tidspunkt min plan ( der ligger ca 750 små historier hist og pist ) Plus de uskrevne :-)

Tak for jeres respons :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #294
flsuw (Slettet) - 11/09-2011 22:47 11/09-2011 22:47
brib skrev :
Min "muse" er pt. løbet tør.

Men jeg anede faktisk ikke at så mange læste med , så på opfordring vil jeg da fortsætte den med jævne mellemrum.En bog var på et tidspunkt min plan ( der ligger ca 750 små historier hist og pist ) Plus de uskrevne :-)

Tak for jeres respons :-)


Har du selv set hvor mange der har læst dine gode historier? 11283 hint :P

Takker for at du vil forsætte med dine glæder/oplevelser med os andre på AS. Du er bare et super experience for os alle hvad man ikke skal gøre og omvendt ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #295
Bruger sententia (Inaktiv) - 11/09-2011 22:57 11/09-2011 22:57
Hej Brian,

Naar du skal have trykt bogen, maa du endelig tage kontakt. Jeg har leverandoerer der kan klare det meget billigt og for dig skal jeg ikke tjene noget paa det.

Mvh.
Kasper

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #296
Bruger satapete (Inaktiv) - 12/09-2011 00:06 12/09-2011 00:06
Jeg køber iverfald en bog hvis den komme i handel, måske to. B)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #297
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 12/09-2011 08:41 12/09-2011 08:41
#293 Vi er rigtig mange, som følger med. Jeg er glad for, at du gav efter for gruppepresset og fortsætter :)

Hvis du mangler inspiration, nævnte Wildcat noget med avis indbinding?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #298
Bruger Rendbo (Inaktiv) - 12/09-2011 09:45 12/09-2011 09:45
ser frem til nye historie

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #299
Bruger brib - 12/09-2011 10:53 12/09-2011 10:53
Indlægget er rettet 13/02-2012 16:15 13/02-2012 16:15 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Tab et 325.l i myldretiden på Storstrømsbroen

Det er nok den mest idiotiske overskrift jeg nogensinde har lavet :-)

Svigermor ville på landet ( bo hos os en uges tid ) og da jeg ikke er vild med de der lange ture , så fik jeg det indpasset med at hente et brugt 325.l på vejen hjem .

Svigermor var lidt utilfreds med at sidde på tagbagagebæreren , altså må hun få bagsædet i bilen og akvariet kom op på taget .

Det var nok ikke det smarteste jeg har lavet i mit akvaristiske liv .

Tag bagagebæren måtte laste maks 50 kg - Og jeg mener at kunne huske at et 325.l akvastabil vejer ca 100 kg.

Turen fra Albertslund og til Storstrømsbroen gik nogenlunde fredeligt , ok jeg indrømmer at skodaen havde det lidt svært når der kom sidevind på og jeg skiftede vognbane på et splitsekund . Men så var det altså heller ikke værre . Vi tullede stille og roligt mod Lolland - Bortset fra en heftig korrigerring af rat styrringen der gjorde at min mund var som Saharas ørken hvergang en lastbil passerede os gik det da nogenlunde .

Bilen dinglede så meget at svigermor blev kørersyg - Det gav lidt forsinkelse når hun skulle ud og kaste op - Sådan en Skoda er yderst vindfølsom.

Vi nåede Storstrømsbroen midt i myldretiden , og som sædvanlig var der vejarbejde og kun et spor åbent. Skiltningen var helt elendig , for pludselig var der bare et stopsignal , jeg tullede stille og roligt med de anbefalede 80 km i timen , da jeg opdagede at der kun var en vejbane , og lyssignalet stod på RØD

Rød betyder jo stop - Så jeg bremsede ret kraftigt ned , jeg havde så ikke lige overvejet det der akvarium på taget af Skodaen.

Akvarier kender åbenbart ikke færdselsreglerne , det jeg havde på taget overhalede pludselig vores bil incl tag bagagebærer . Det stoppede bestemt ikke , Jeg så da det passerede hen over forruden og knaldede ind i lyssignalet .

Nogle siger : Hvor er politiet når man har brug for dem ? - Jeg fik fyldt hele broen med politibiler samt falcks vejhjælp på få minutter 2 ambulancer var også med i køen af blå blink , så det må være påstand mod påstand . Nå ja selv en brandbil kom også til stede .

Egentlig var det lidt pinligt - Jeg blev promilletestet og den var 0 - Men at de hev svigermor ind på bagsædet af en politibil for at høre om der var andre sindsyge i familien , det tog jeg faktisk som lidt af en fornærmelse :-)

Broen var spærret i ca. en halv time pga. oprydning , og jeg var bestemt ikke populær hos de ventende billister.

Falck kostede 1100 kr - bøde for at forstyrre offentlig ro og orden 1000 kr . oprydning kr 1500 .- Så det er vist nok det dyreste akvarium jeg nogensinde har købt .

Siden har jeg så købt mig en trailer ( Den gad svigermor heller ikke blive transporteret i ) :-)

Men jeg lærte da noget : Når der står i brugsanvisningen : Denne bagagebærer må maks. belastes med 50 kg . Så er det altså ikke bare noget de skriver for sjov :-)


Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #300
Bruger Sildemakral (Inaktiv) - 12/09-2011 11:59 12/09-2011 11:59
:D :D :D :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #301
Bruger brib - 12/09-2011 13:14 12/09-2011 13:14
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:36 13/02-2012 14:36 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

#299 Hev lige en errindring frem verørende Skodaer .

Med 3 skolesøgende unger og en lidt halvflad økonomi , besluttede vi os for at få en bil . Det var i det herrens år 1981

Valget faldt på en Skoda 120 .LS ( LS står nok for : med lys og sæder)

Spøjs bil - lidt ligesom radiobilerne i Tivoli .

Men den havde anhængertræk på , og det var jo en fordel når man havde en campingvogn der skuller flyttes fra Albertslund og ned på de : Hvide svaner ( ligger omkring Enø)

Der var blot et lille problem - Skodaen måtte trække en påhængsvogn med påløbsbremse - Her havde vi smidt en Adria Mistral der vejede det dobbelte på trækket. - Nu skulle vi hive en campingvogn der vejede det dobbelte af bilen ned til Karresbækminde .

Det var vist ikke helt lovligt , for hvergang jeg bremsede ned stoppede campingvognen før Skodaen ( det virkede nærmest som piskesmæld ) Men vi kom da frem til De hvide svaner og fik sat vognen i vatter )

Få dage tidligere havde jeg fået et læs afskær ( træstumper) fra en snedker , og det fyldte lidt rigeligt i bagagerummet , og skæbnen var imod mig - Først havde jeg dybt ulovligt trukket en campingvogn ca 100 km , og skæbnen blev rastepladesen på Nygård . Nygård er som nævnt en rasteplads lige før man kommer ind i Nakskov by .

Og hvem holdt så lige der og skulle demonstrere for en 8 klasse hvordan politiet arbejder . - Politieskorte for og bag Skodaen , samt en busfuld unger fra 8 klasse der skulle med i synshallen .

Der blev banket godt og grundigt på den nu aldrende skoda ( den havde trods alt kørt 354.000km )


Der var nogle huller hist og pist - men så var det altså heller ikke værrer - Men da synsmanden åbnede bagagerumsklappen og så alt det "afskær " kom kommentaren : Det er sgu første gang jeg har set en Skoda køre på brænde - Det tog ligesom toppen af mit humør den dag .

Nå men det endte da godt - bla. kaldte jeg synsmanden for Terminator - Det ord afkortede lige synstiden med en uge . Han var nyskilt og jeg kommenterede at han burde holde sin famillie som han synede biler - Så fik jeg kørselsforbud - Nogle mennesker er altså underlige . :) - skidt pyt - det var dengang og jeg håber han har fået styr på sit liv . :-).

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #302
Superbruger Bølle Bob (Inaktiv) - 12/09-2011 13:26 12/09-2011 13:26
Hæhæ...den var sq selvforskyldt :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #303
Bruger Maj-Britt (Inaktiv) - 12/09-2011 15:20 12/09-2011 15:20
Hahahaha nogle historier du kan :D

Og super fedt du valgte at fortsætte skriveriet :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #304
nanobegynder (Slettet) - 12/09-2011 16:22 12/09-2011 16:22
Tak brib :D :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #305
Bruger Mynthen (Inaktiv) - 12/09-2011 17:45 12/09-2011 17:45
Tak tak tak fordi at du har fortsat. Jeg læser historierne for min lillebror, der sidder og krymper tæer. Vi elsker dem! :) Bliver det til noget med den bog, så køber jeg den gerne. Det bliver da til noget ikke?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #306
Bruger Fiskenoerd (Inaktiv) - 12/09-2011 20:24 12/09-2011 20:24
Hvornår kommer bogen :) ?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #307
Bruger cosman7160 (Inaktiv) - 12/09-2011 21:15 12/09-2011 21:15
TAK TAK TAK Fantastisk, har grinet, grædt og haft ondt i maven. Den bog SKAL skrives.... og glæder mig i øvrigt også til flere afsnit her!

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #308
Bruger satapete (Inaktiv) - 12/09-2011 22:53 12/09-2011 22:53
:D :D :D :D den nu en dag med et god grin.. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #309
Bruger satapete (Inaktiv) - 12/09-2011 22:54 12/09-2011 22:54
og som #307 skrive: Den bog skal skrives.......

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #310
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Køber den bog NÅR den kommer og ikke hvis :P

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #311
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:38 15/09-2011 01:38 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Jeg beklager meget alle disse posts, jeg ved ikke hvordan det gik til. *doh*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #312
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:33 15/09-2011 01:33 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #313
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:34 15/09-2011 01:34 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #314
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:36 15/09-2011 01:36 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #315
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:37 15/09-2011 01:37 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #316
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:36 15/09-2011 01:36 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #317
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:35 15/09-2011 01:35 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #318
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:34 15/09-2011 01:34 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #319
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:32 15/09-2011 01:32 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #320
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:32 15/09-2011 01:32 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #321
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:31 15/09-2011 01:31 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #322
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:30 15/09-2011 01:30 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #323
Bruger Zaruuk (Inaktiv) - 14/09-2011 02:25 14/09-2011 02:25
Indlægget er rettet 15/09-2011 01:29 15/09-2011 01:29 Vis/Skjul det oprindelige indlæg


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #324
Bruger Villads (Inaktiv) - 18/09-2011 09:32 18/09-2011 09:32
Du har hermed rekorden for dobbeltposter Tommy. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #325
Bruger brib - 18/09-2011 10:00 18/09-2011 10:00
Indlægget er rettet 13/02-2012 16:22 13/02-2012 16:22 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Villads skrev :
Du har hermed rekorden for dobbeltposter Tommy. :D

Ja der var vist lidt rigeligt :-)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #326
Bruger rene-rasmussen (Inaktiv) - 19/09-2011 01:53 19/09-2011 01:53
helt sikkert en bog :)

og nej du må altså ikke rende rundt med de negative tanker, vi vil så gerne læse denne post, helt i gennem i orden :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #327
Bruger Multi (Inaktiv) - 19/09-2011 20:26 19/09-2011 20:26
Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen ;) : Du skriver fantastisk, Brian, og jeg håber virkelig at du kommer ud med en bog! Husk at give besked på AS når du nu er kommet til fornuft, og udgiver den. Jeg skal nok støtte op med et par bøger, og det ved jeg at mange andre også vil. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #328
Bruger Rendbo (Inaktiv) - 19/09-2011 22:16 19/09-2011 22:16
jeg køber gerne en bog kanon underholdene læsning
og den kunne jo også bruges som gave

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #329
Bruger Mynthen (Inaktiv) - 20/09-2011 16:01 20/09-2011 16:01
Når din bog kommer, så skal den jo have et navn.... Skal den hedde "En københavner flytter på landet", eller??

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #330
Bruger brib - 20/09-2011 18:08 20/09-2011 18:08
Indlægget er rettet 13/02-2012 14:36 13/02-2012 14:36 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Kære læsere : Jeg føler mig meget beæret over at i læser mine små historier om en Københavner der flytter på landet . :-)


En bog bliver det ikke til , men jeg har masser af historier på "lager" og jeg skal nok servere dem lidt af gangen her på siden.

Når man som Nørrebro dreng bytter sit liv ud med et liv på landet , så er det som nat og dag . Alt forandres og man lærer en masse ting , som man slet ikke anede eksisterede .

Jeg har feks. malket en heste hoppe - mit tøj var så stift at tøjet kunne stå alene pga. heste-mælk.

Jeg har haft halvdøde kaninunger i sengen , som egentlig burde være døde af kulde , der livede op ved lidt kropsvarme under armene.

En gæsling har jeg givet kunstigt åndedrædt ( mund til næb ) og den overlevede .

Jeg har prøvet mindst 100 måder at få stød på - lavet oversvømmelser der ville gøre Niagara vandfaldende misundelige.

Jeg har leget med haveværktøj der omgående ville blive konfiskeret af sikrings-styrrelsen.

Spoleret en boligblok med 6 lejligheder pga. et akvarium der smed 250.l vand på få sekunder.

Drevet 2 kærester og 2 hustruer til vandvid med mit dyrehold og andre tiltag .

Lavet op til flere tiltag der har krævet at jeg har set samtlige amulancer fra Lolland og Falster fra indersiden.

Drevet familie og venner til vanvid med spøjse kræ , som jeg har samlet sammen gennem tiderne.

Fået ædt en halv finger af en Piranha- 2 sumpskilpadder fremlyst i lokalaviserne .

Blokeret en bro pga. dårlig koordornering

Sparket hul i et akvarium i bar irritation , så halvdelen af Albertslund centrum mistede strømmen .

Løbet om kap med en tyrekalv der vandt ( 2 horn i måsen )

Der er rigeligt at tage af :-)
Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #331
Bruger Mynthen (Inaktiv) - 20/09-2011 18:32 20/09-2011 18:32
Hvor er det herligt at du fortsætter, men det er da sørgeligt at det ikke bliver til en bog. Hvis du ombestemmer dig vil jeg gerne hj