Hvidt "snask" - Hjælp! Hvad sker der?

Postet under : Akvariesiden.dk - Vandpleje og Kemi
Visninger : 737



Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger wannabe (Inaktiv) - 25/08-2014 19:09 25/08-2014 19:09
Er der nogen der ved, hvad dette er?
Det er kommet over natten.
Jeg skiftede 50% vand i går - nyt kom i tempereret direkte fra hanen.

Og ikke mindst: Hvad skal jeg gøre ved det??
Jeg opdagede det lige efter jeg havde smidt mine nyindkøbte rejer i baljen.
Der er ingen andre levende væsner i endnu. Akvariet er startet op for fire dage siden


Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger wannabe (Inaktiv) - 25/08-2014 19:13 25/08-2014 19:13
Undskyld - der gik lige ged i systemerne ….. Admin, slet meget gerne de tre næste …..

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Superbruger MSV - 25/08-2014 20:40 25/08-2014 20:40
Det ligner skimmel, men prøv at se om dine rejer spiser af det. Hvis de gør det, så er det ganske ufarligt - har selv oplevet at få hvidt snask på mine trærødder, men det lignede slim.
Hvis de holder sig fra roden, så tag den op og giv den en omgang kogende vand (gerne kog den i et stykke tid, hvis du kan).

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger Daniel CF (Inaktiv) - 25/08-2014 20:57 25/08-2014 20:57
Jeg havde det engang i mit axolotl akvarie. Jeg tog bare roden op skollede den og lod den ligge tørt en uge. Ved ikke om det er nødvændigt, men det virkede.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger wannabe (Inaktiv) - 26/08-2014 08:17 26/08-2014 08:17
Tak for jeres indlæg. Jeg vil nødigt overhælde roden med kogende vand, da jeg har en anubias hæftet på den ….
Jeg afventer og ser udviklingen - i anden tråd (jeg kom ved en fejl til at oprette denne fire gange :( ) har jeg fået at vide at det er ganske harmløst og formentlig forsvinder af sig selv igen.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger Marc T - 26/08-2014 12:41 26/08-2014 12:41
Det er harmløst. Har haft det hver gang jeg har sat en ny rod i et akvarie. Nogle rødder får lidt og andre bliver nærmest indhyllet i det. Det forsvinder dog igen.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger wannabe (Inaktiv) - 26/08-2014 12:55 26/08-2014 12:55
Det ser bare klamt ud …

Nu har jeg haft den oppe og jeg har skrubbet den ren. Jeg har droppet at have den i den lille nye planteakvarium, og har i stedet sat nogle sten, hvor roden stod.
Roden er tilbage på sin gamle plads i mit store akvarium :)

Annoncører
Annoncører