Mine fisk dør på stribe. Hvad gør jeg forkert?

Postet under : Akvariesiden.dk - Sygdomme
Visninger : 3686



Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger Høst (Inaktiv) - 09/11-2011 21:10 09/11-2011 21:10
Hej jer.

Jeg har et akvarie med "selskabsfisk". Men de dør for mig.

Jeg skifter vand ca 1gang i ugen og ca 1/3 vand. Jeg har et 325 liters akvarium med spandfilter.

Spandfilteret renser jeg ca hvert kvartal.

Jeg har været nede ved fiskemanden med en vandprøve. De sagde at: det ser fint ud, måske lidt for meget næring i vandet, men ikke så meget det betyder noget.

Og når jeg fodrer er det spist på 1 minut.

Fiskene er købt forskellige steder på forskellige dage.

Hvad er det lige der går galt?

De sidste to fisk, eller maller, der måtte lade livet var plecto'er.



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger Proplayer (Inaktiv) - 09/11-2011 21:14 09/11-2011 21:14
Hvilke andre fisk har du i?

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger Høst (Inaktiv) - 09/11-2011 21:32 09/11-2011 21:32
Lidt molly, guppy, sværddrager og alm suge maller

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger Kehaan (Inaktiv) - 09/11-2011 21:35 09/11-2011 21:35
Hvor lang tid har akvariet kørt? Og hvor lang tid efter tilsatte du fisk? Samt var det alle på en gang? eller flere over længere tid?

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger Høst (Inaktiv) - 09/11-2011 21:37 09/11-2011 21:37
Akvariet har kørt i ca 5 måneder. Der gik nok ca 14 dage før de første fisk kom i.

Fiskene er kommet i over flere gange.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger Kehaan (Inaktiv) - 09/11-2011 21:54 09/11-2011 21:54
Har fiskene nogle mærker? Nogen special adfærd? Hvor mange fisk er der i akvariet (antal)?

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger Høst (Inaktiv) - 09/11-2011 22:02 09/11-2011 22:02
Nej der er ikke noget mærkelig i deres adfærd.
Heller ikke nogen mærker.
Der er ca 60 stk inklusive guppy yngel på ca 2 cm.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
Bruger gesefuna (Inaktiv) - 10/11-2011 01:30 10/11-2011 01:30
prøv at købe en luftpumpe og sætte på med ilt sten

vil klart anbefale

Eksternt link http://www.akvarieforretningen.dk/product.asp?product=826

den er pisse billig men gør det den skla har selv 6 stk af dem :P

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
Bruger Høst (Inaktiv) - 10/11-2011 06:31 10/11-2011 06:31

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #10
Bruger gesefuna (Inaktiv) - 10/11-2011 06:35 10/11-2011 06:35
er der cirkulation nok i vandet og sikker på der ikk ligger en bakterie bombe i bundlaget eller sådan noget evt nogle døde snegle ??

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #11
Bruger Høst (Inaktiv) - 10/11-2011 12:18 10/11-2011 12:18
Når jeg tænker tilbage, så startede det med tråd alger.
Men den er væk nu.
Eller er den? Den er ihvertfald ikke synlig i vandet mere.

Der er cirkulation nok i vandet.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #12
Bruger Rasmusm (Inaktiv) - 10/11-2011 14:57 10/11-2011 14:57
Sjovt ingen har spurgte til hvilket filter det er?

Er temlig sikker på du har for mange fisk til for lille filter. Ellers ska du skifte en 50% ugentlig i stedet for..

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #13
Bruger mads918f (Inaktiv) - 10/11-2011 15:45 10/11-2011 15:45
hvor varmt er vandet og hvordan sætter du dine fisk ud

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #14
Bruger Høst (Inaktiv) - 10/11-2011 16:18 10/11-2011 16:18
Mit filter er et eheim pro 3- 600 fra 240 - 600 liter.

Vandet er 24-25 grader varmt.

Fiskene bliver tilvendt vandet og temp. Som vist på poserne. Men jeg hælder ikke vandet fra posen i akvariet. Det kommer i vasken.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #15
Bruger mads918f (Inaktiv) - 10/11-2011 16:20 10/11-2011 16:20
ok det lyder jo rigtig. men jeg var så dum at købe fisk med til mit akvarium så de 3 ud af 4 døde under en uge men det var fordi sælgeren kom med dem i tog

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #16
Bruger Alekseylarsen (Inaktiv) - 10/11-2011 17:32 10/11-2011 17:32
Hmm Det Hele lyder jo rigtig nok. Men det kunne jo være fordi du har en fisesigedom som en af dine fisk
havde da du købte den :|
og som så har smittet resten af dine fisk...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #17
Bruger Alekseylarsen (Inaktiv) - 10/11-2011 17:32 10/11-2011 17:32
fiskesygedom^^
undsyld

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #18
Bruger Alekseylarsen (Inaktiv) - 10/11-2011 17:33 10/11-2011 17:33
undskyld^^

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #19
Bruger Alekseylarsen (Inaktiv) - 10/11-2011 17:34 10/11-2011 17:34
hmm hvad er det første du gør når du lige kommer hjem med en ny fisk til dit avarium?

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #20
Bruger Høst (Inaktiv) - 10/11-2011 18:43 10/11-2011 18:43
Ligger fisken med posen lukket i akvariet.

Åbner den først når jeg hælder lidt af mit vand i.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #22
Bruger Anders F (Inaktiv) - 10/11-2011 23:51 10/11-2011 23:51
Jeg har også lige haft en kampfisk, 3 guppyer og 3 neonfisk til at dø inden for en uge. Vandet var fint, fiskene havde ingen mærker, og guppyerne havde lige fået unger (8 ud af ni døde også der).
Kan det være fordi der er for meget cirkulation i akvariet?
Satte en luftpumpe der blæser boler op i akvariet til og faktisk derefter gik det galt.
Men havde også fået et par nye fisk dagen inden. Så det kan selvfølgelig være de har medbragt sygdom.
Så vil gerne vide om en sådan luftpumpe kan være til skade?
Nogen der ved det? Det er forresten et 54 l.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #23
Bruger Alekseylarsen (Inaktiv) - 14/11-2011 14:35 14/11-2011 14:35
Var det Guppy hanner?
Var det en kampfisk han?
Jeg tror dine neons døde fordi der ikke var mange nok.
Du skal have mindst 5-6 stykker.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #24
Bruger Alekseylarsen (Inaktiv) - 14/11-2011 14:40 14/11-2011 14:40
Forresten.
har købt 5 tetra et eller andet fisk,som så selfølgelig har dræbt 1 neon og nogle guppyunger.
kan i sige mig hvad det er for nogle fisk? de er runde og der er en rød regnbuestribe i øjet for øverst.
Og har købt to fisk som er omkring 5 CM. lange. de er gule og hanen har røde pletter (hunen har også nogle få små røde pletter.
kan i sige mig hvad det er for nogle fisk?
Vil blive meget glad :D

Alekseylarsen ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #25
Bruger Alekseylarsen (Inaktiv) - 14/11-2011 14:52 14/11-2011 14:52
Har selv et akvarie på omkring 120 liter :P

har 10 neons 2 sværdrager,2 guppy(hanner) 17 guppy unger, to sugemaller.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #26
Bruger Sisselbm (Inaktiv) - 11/12-2011 20:37 11/12-2011 20:37
Renser du dit bundlag for affaldsstoffer, med "slamsuger"? og hvordan skifter du vand, bruger du slange, eller hælder du det bare i?

Annoncører
Annoncører