Hvorfor ligger der et lag i toppen af vandet

Postet under : Saltvandssiden.dk - Nybegynder
Visninger : 2497



Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger Bekker (Inaktiv) - 17/03-2011 22:04 17/03-2011 22:04
der ligger et lag i toppen af vandet det ligner et lag køkken film hvad kan jeg gøre ved det..? :D :D

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger skod (Inaktiv) - 17/03-2011 22:23 17/03-2011 22:23
overløb og skummer (eller vandskifte)

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Superbruger Stockholm Saltvand (Inaktiv) - 17/03-2011 22:35 17/03-2011 22:35
ret en pumpe mod overfladen så filmen bryddes, dette er bare en nødløsning.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger Sølz - 17/03-2011 22:47 17/03-2011 22:47
Du kan fjerne det med enten avispapir eller køkkenrulle. Som jeg har forstået det på mange tidl. indlæg om samme emne, så skulle det kunne opstår ved overfodring

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger Bekker (Inaktiv) - 18/03-2011 12:07 18/03-2011 12:07
Har ingen fisk i. Men jeg har rettet en pumpe i mod overfladen og jeg fjerner det med avis eller køkkenrulle

Mange tak

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger Tobias Møntegaard (Inaktiv) - 18/03-2011 14:28 18/03-2011 14:28
Det er kun en midlertidig løsning, et overløb er den bedste måde permanent at fjerne det på.

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger Bekker (Inaktiv) - 18/03-2011 15:34 18/03-2011 15:34
det har jeg også ligger lige et eller to billeder ind af det.. :D

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
Bruger Bekker (Inaktiv) - 18/03-2011 15:52 18/03-2011 15:52
sådan ser det ud.. :D

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
Bruger Bekker (Inaktiv) - 18/03-2011 16:22 18/03-2011 16:22
har lige opdaget de her nogle der ved hvad det er ??



er ked af de dårlige billeder men det er de brune ting som ligner svampe.. :D

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #10
Bruger haffelaf (Inaktiv) - 18/03-2011 17:08 18/03-2011 17:08
er det et boyu 58 l

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #11
Superbruger Stockholm Saltvand (Inaktiv) - 18/03-2011 18:01 18/03-2011 18:01
Det ser ud til at du har for meget vand i, det er meningen at overfladevandet skal plaske ind/ned i skummer kammeret.

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #12
Bruger Bekker (Inaktiv) - 18/03-2011 18:03 18/03-2011 18:03
nej... boyu 128l

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #13
Bruger Bekker (Inaktiv) - 18/03-2011 18:05 18/03-2011 18:05
sikker. for det ser lidt dumt ud når der kommer til at mangle så meget vand men det er også ca et fald på en havl cm.. :D

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #14
Bruger haffelaf (Inaktiv) - 18/03-2011 18:06 18/03-2011 18:06
den er nemli lidt svær i et boyu da vandspejlet så kommer ned og bliver synligt.
jeg tænker at han har for lidt blæs på returpumpen

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #15
Bruger Bekker (Inaktiv) - 18/03-2011 18:15 18/03-2011 18:15
min returpumpe er den som der kom med tanken men jeg har overvejet at lave den lige som det er i et redsea og håbe på at der kan komme mere tryk på for lige nu kommer vandet ud af 8 små huller.. :D

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #16
Superbruger Stockholm Saltvand (Inaktiv) - 18/03-2011 18:49 18/03-2011 18:49
Som et hurtigt fix ka du teste med at høje overløbet, dette gøret enkelt med en elastik og et stykke plastik alla et kreditkort.....
Det er vigtigt at vandet falder ind i overløbet ellers virker det ikke.

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #17
Bruger skod (Inaktiv) - 18/03-2011 18:58 18/03-2011 18:58
tror din retur pumpe er stoppet fordi der skal være fald i sumpen (har selv haft akvariet)eller også er der noget der bremser (har du original svampen i? den skal renses jævnligt)flowet. prøv også at rense i bunden af sumpen med.

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #18
Bruger Bekker (Inaktiv) - 18/03-2011 20:00 18/03-2011 20:00
ok jeg har ingen ting gjort ved det det har bare stået og passet sig selv de første uger..

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #19
Bruger skod (Inaktiv) - 18/03-2011 20:36 18/03-2011 20:36
held og lykke med det! Ps: bare vrid svampen godt mange gange i en spand med skifte vand.

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #20
Bruger Bekker (Inaktiv) - 18/03-2011 21:43 18/03-2011 21:43
har fixet det med noget plastic. her kommer nogle billeder




nu giver det også en rigtig flot bølge effekt når mit nye måne led lys er på.. :D
mange tak for hjælpen

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #21
Bruger haffelaf (Inaktiv) - 19/03-2011 09:05 19/03-2011 09:05
bare tag svampen ud den gør ikke rigtigt nogen gavn.
andent en at den bemser flowet

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #22
Bruger Bekker (Inaktiv) - 19/03-2011 12:50 19/03-2011 12:50
tak.. :D

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #23
Bruger Jesper Kristensen (Inaktiv) - 23/03-2011 23:56 23/03-2011 23:56
Tag noget af vandet af og lad vandet fra akvariet falde 1 cm ned i sumpen i bag. Ret de små huller i røret fra returen opad eller fjern det plastikrør helt. PT HAR DU CIRKULATION PÅ 750l og fjerner du røret så har du 1200L har selv et boyu 128 har dog fjernet bagvæggen og boret huller til nedløb og retur og tilføjet en hjemmelavet akryl sump på 40x40x40 plus fjernet låget/lampen og smidt en gisemann 400 watt hqi med 4x 39watt t5 over.

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #24
Bruger Bekker (Inaktiv) - 24/03-2011 09:19 24/03-2011 09:19
Kan fiskene ikk hoppe ud hvis at man fjerner toppen..? Har kigget lidt på noget led lys og så ville jeg nok fjerne låget.. :) tak

Annoncører
Annoncører