Vand farve???

Postet under : Saltvandssiden.dk - Vandpleje og Kemi
Visninger : 2498



Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger gons (Inaktiv) - 21/01-2011 15:57 21/01-2011 15:57
nogle der har nogen idé om hvorfor vandet i mit nano reef pludsselig under opstart er blevet helt mælkehvidt??? det har stået nu i 4 uger og en dag og der er ingen dyr eller planter i..!?! skummeren køre og der er massere af cirkulation og uv lampen køre også og temp. står på 25,3. NO2 står som det skal men NO3 er næsten ved at være kommet på plads og salten står lige i øjet..?!?
der er 18kg levende sten lyset køre 12 timer på 12 timer fra... bundlaget er groft koralgrus...

jeg frygter virkelig der er sket noget der ikke må ske... så håber nogle kan hjælpe..!?! :(

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger gons (Inaktiv) - 21/01-2011 15:58 21/01-2011 15:58
og så er brun algerne væk og grøn algerne er på tilbagetog..!?!

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger jjj27 (Inaktiv) - 23/01-2011 15:27 23/01-2011 15:27
lugter det være end normalt :)

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger gons (Inaktiv) - 23/01-2011 17:26 23/01-2011 17:26
nej det 'DUFTER' som det skal :P

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Superbruger Stockholm Saltvand (Inaktiv) - 23/01-2011 18:36 23/01-2011 18:36
Hmm, jeg har lagt lidt stille, er der ikke sket nogen forandring på de seneste 2 dage???

Hvilket salt og hvor stor beholder har du købt? 4 kg eller 25 kg tænker jeg her.
Temperatur i baljen?
og billeder takk ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger gons (Inaktiv) - 23/01-2011 19:50 23/01-2011 19:50
det er blevet meget bedre nu men der er stadig lidt...
saltet er en 4kg pose af mærket AO reef salt...
og temperaturen er som sagt 25,3 grader...

Postet fra Saltvandssiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Superbruger Stockholm Saltvand (Inaktiv) - 23/01-2011 20:19 23/01-2011 20:19
OK, om det var en 25 kg kan det være en overkalkning og det har stået meget længe, kalk kan drysse ned i bunden af en stor spand til eks...
Mit bug er at der har været en ophobning af fint sand/skidt inde i dine LS, der har været rigtig kompakt, da du nu begynder at have kraftig cirkulation har det løsnet og er frigivet i vandet.

Vandskifte 10% hver dag og det bør forsvinde, kig grundigt i hjørnerne og skiftet ophober sig for det skal suges ud.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
Bruger gons (Inaktiv) - 23/01-2011 21:37 23/01-2011 21:37
oki mange tak for rådet..!

Annoncører
Annoncører