Apistogramma hongsloi og barbus rhombocellatus i samme tank

Postet under : Akvariesiden.dk - Cichlider
Visninger : 1561Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger Kalamazoo (Inaktiv) - 17/11-2010 17:25 17/11-2010 17:25
Hejsa

Vi har besluttet at overtage min fars gamle 45L begynderakvarie, og jeg er helt vild efter at få fisk i. Det skal stå klart med planter i mindst en uge før vi putter fisk i, og den uge er gået i morgen, så vi har været ved mange forhandlere idag for at få ideer til hvilke fisk vi skal putte i.

Vi fik et rigtig godt bud hos en forhandler, som lod til at vide hvad hun talte om, men da jeg er helt ny i det her, vil vi gerne høre om i kender fiskene og om i har andre meninger end hun havde til fiskenes forhold.

Som sagt taler vi om et 45L, det har kørt en uge i morgen med planter, trærod med hule og bundsten. Vi har puttet EasyLife i som skulle sortere i alt skidtet i tanken, og jeg har tænkt mig at skifte lidt vand ugentligt.

De fisk hun anbefalede var apistogramma hongsloi, et par, og ca 10 stks barbus rhombocellatus. Da jeg kender ikke de danske betegnelser for disse fisk, slog jeg dem op på nettet, og fandt frem til en rød dværgcichlide, men den anden kan jeg ikke rigtig finde noget særligt på. Kender i den? Det er en slags barbe, som skulle kunne gå fint med cichliden. Vi så fiskene hos hende og syntes det lød som nogle fisk vi nemt kunne tage os af, de passer til vores humør og er nogle pæne fisk, vi gerne vil se på hjemme hos os.

Vil gerne høre om ideer eller erfaringer: :)

MVH
Nanna

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger milang (Inaktiv) - 18/11-2010 10:01 18/11-2010 10:01
Hej Nanna

Der er nogle rigtig glimrende artsbeskrivelser her på siden, og ellers er google altid en god ven:

Apistogramma hongsloi: Internt link http://akvariesiden.akvariefisk.dk/species/show/?ArtID=13507 - bemærk minimum akvariestørrelse 85 liter!

barbus rhombocellatus: Eksternt link http://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=http://aquavis... - bemærk minimum akvariestørrelse 60 liter!

Annoncører
Annoncører