Cichlidemøde hos Clausl, april 2005

Forfatter: Esben
Oprettet: 09/09-2007 09/09-2007
Sidst redigeret: 02/11-2007 02/11-2007
Oprettet under: Besøg og møder
 DelHej venner,

ja så kom vi ned og besøgte Claus og fik set hans flotte akvarier. Alle var vist hurtigt enige om at de var meget flottere end på de ellers gode billeder som Claus havde taget af dem.Claus har et 660 l. + 250 l. med nogle flotte hjemmelavet baggrunde. Især stueakvariet på de 600 l. blev der snakket meget om, mens at vi nød godt af alle de lækkerier som Claus bød på. Man må sige at Claus er en god vært, der tager sig meget godt af sine gæster.Udover Claus´ hjemmebygget baggrund, sad der også nogle Oda og Pangea moduler i akvariet. Og der er temmelig meget bundstrøm i akvariet, hvilket gjorde, at når at Malawierne skulle forbipassere det ene modul, at de så lige kom en tur i fitness centret.

Ellers fik vi talt en del om filtre, skummere osv. Og om hvordan at vi cichlidefolk egentlig kan lære en hel del af saltvandsfolket hvad angår akvarieteknik. Benny skulle selvfølgelig overgå os andre med hans planer om at ville sætte 2x1000 l. baljer på den anden side af væggen som så skulle fungere som overrislingsfilter på hans 1800 l. balje.Jeg havde selv lidt af nyhederne med fra Eldorado, Tetra, Eheim og AM-Top, som de fremmødte kunne få lov til at pille, røre og skille ad.

Ellers var der et fint fremmøde og vi fik diskuteret mange forskellige gode emner.

Jeg tog selv hjem ved 18 tiden, men der var nogen der fik lov til at nyde godt af Claus´ kogekunst.

Hvis der ikke er andre som der har meldt sig, vil Benny gerne holde det næste møde, han bor i Middelfart, så det er dejlig centralt både for jyder og fynboer.

Tak for et godt cichlidemøde.

Mange cichlide hilsner
Esben <><